sorry då!



Vet! Fetdålig uppdatering men vad ska man göra? kört hårt mina senaste veckor i luleå och nu är jag här i hemorten.. Kiruna. Jobb och sova är min vardag. Orkar knappt käka för är så dygn-jävla less på det äckligt fula vädret och jaa.. jag kom hit för 3 dagar sedan, men ändå! det ända "hänget" är en promenad till kvantum och upp typ. Nu ska jag sova, måste stiga upp 5 imorrn, här gäller de arbete på LKAB i pissvädret, kul va? heh...

Palla inte va mera blond!

Sällan jag ändra mig med mitt utseende, men nu har jag kommit fram till att jag inte orka slita bort mitt hår över att ösdla tid av att låta håret bli barbieblont, såå.. valde mörkbrunt hår, ska färga o göra allt klart på Torsdag. Kommer vara rakt hår ned till naveln ungefär. Ska bli asspännande!! shit asså :D


Vågar man ta chansen att bli sårad?



Jepp det är min fråga. Jag hatar att få förtroende för någon och att sedan bli sårad. Vågar man ge sig in i något sådant som kan vara underbart men riktigt jävla taskigt samtidigt?


75 CM HAIR - BROWN SKIN - ICEBLUE EYES?


Rubriken kanske beskriver ganska mycket men det är just det jag ska skaffa, jepp! Blir inte Barbieblont då jag tänkte för mig själv "kommer jag se intilligent ut då?" kom fram till svaret "nej".

Så det kommer bli någon nyans av brun, antar att det inte blir en ljus brun. Sitter även här o funderar på mörkblond. Har sån sjuk beslutångest men VAD TYCKER NI? behöver verkligen lite push här!

Har ju isblåa ögon, ska sola som ett as + att jag kommer inte göra så mycket mer än att träna och jobba i sommar så är väl lika att passa på.

...och förresten, alla ni som säger att det är äckligt med hairextensions, det är en del av skönheten på utsidan så ni vet det (y)


RSS 2.0