GJORDE ETT STRESS-TEST

Om jag ska vara helt ärlig över hur jag känner och mår i dagens läge? Jag är grymt stressad, stressen kommer från ingenstans. Jag själv vet inte om jag är stressad över skolan, livet osv.. Med denna stress så kommer ett visst psykiskt dåligt mående, asså man blir som orolig och får utt 1000 tankar i huvudet.
 
Jag googlade om stess och gjorde ett stresstest på 20 frågor.
Några av dessa 20 frågor stämde in på mig och min livsstil väldigt bra, som om jag är orolig utan att behöva vara det, om jag känner att krav ska uppfyllas, om jag känner att jag blir arg och att det drabbar andra osv..
 
I slutet fick man se vad man kunde förbättra, och från o med nu ska jag testa med detta nedanför och se om det fungerar. För om ni tänker er.. Att gå runt från morgon med att hinna, till att bara hinna hinna hinna hinna, skynda skynda skynda skynda 1000 tankar 1000 tankar 1000 tankar rädd rädd rädd orolig orolig orolig. Aldrig en lugn stund.

 
 
 
 

LAST DAY IN GRANDMOTHER'S HOUSE #6PICZ


GETINGAR OCH STORA FÅGLAR

 
Kan inte påstå att sommaren är sådära jättekul i alla lägen, som när det står en en-metersfågel vid mommos mini beach eller när det kommer in en geting in i mommos inglasade uterum... och jag SVÄR, den var typ en decimeter

TRUE, SO DAMN FU**ING TRUE!


IF YOU DON'T.. BYE


"I DIDN'T CHANGE, YOU JUST NEVER KNEW ME"

 
Hittade just en awesome tumblr-sida. Med namnet "thug kitchen" eller thugkitchen.com. Som resten utav världen TYP så har ju alla tänkandet om att man alltid måste ha kontroll över vad man stoppar i sig. Känner du igen dig?
och som resten utan ungefär hela världen så blir man lite smått förbannad att världen ser ut som den gör och har lust att bara få leva någon jävla gång, känner du igen dig? Har nu en strålande sida för dig, thugkitchen.com, men bilder, recept osv.. osv.. Varsegooh

DEN 22 MAJ, 23:37


BARA HASSLA PÅ SOM HASSLARE

 
Tjäeenah, Ni anar inte hur slut jag är efter träningen. Har först kört kondition ca 20min, sedan ett styrkepass ca 1 timma och efter det så tog jag och sprang på trappmaskinen 10 min. Dock jävligt skönt och är stolt som tog mig till gymmet på morgonen eftersom att då jag kom dit så var jag jävligt trött i skallen.
Resultaten börjar även komma, oavsett om jag vill det eller ej, haha! Har fått en hel del muskler, det ser jag och känner jag. Min mage har tappat fett men mina magmuskler gör så att det inte syns, den börjar bli lite hård iaf (y) Ser även att tjurnackN börjat komma, vill dock inte ha den. Men man ser ju på mig att jag tränar och att jag är hälsosam, vilket som bara är positivt.
 
Nu är jag på skolan iaf, sitter och väntar på att Elin o dom ska komma från dagoberts. Sedan är det resurstid och foto-lektion och sedan är det slut på denna dag. Härligt värre, Nu ska jag arbeta med dendära engelskan! pööööss <3

FOTO-UTSTÄLLNING

 

This is Luleå today



Bilden tillhör min blogg, http://mandees.blogg.se
#Luleå #North #Sweden

TRÄNA DAT ASS!

För en gång skull på flera månader så kommer jag med en rimlig buss sådär 45 minuter innan jag börjar än att jag  tar en buss som gör att jag blir 10 - 15 minuter sen. Känns väldigt skönt faktiskt.Just nu sitter jag o småsminkar mig lite i förhoppningar av att läraren kommer säga att vi får ha dagens foto-lektioner utomhus. Känns så drygt att sitta inne då det är grönt, skönt, varmt och vackert ute. Här i Luleå är det även så fint att sitta ute vid norra hamn då det är så varmt och då det inte blåser så mycket ute, som idag dvs. Går till 13:20 idag, då det är fotolektionen som börjar om 5 min, lunch och sedan en till fotolektion Ska till mommos jobb och ta en kaffe o hämta mina nya skor som hon tagit med. (Dessa platå-converse) och sedan ska jag fara och träna, blir lite lår,vader,höft och ASS att träna idag. Redan taggad, denna dag känns underbar! <3

Skaparna till det "nationella provet"

Tumblr_lond2anssf1qcntud_large

Nationella Provet. Blää

Large
 
Tjabba! Just gjort dedära nationella provet. Äntligen är det klart och bortgjort med skitproven!! Tyckte det var sjukt svårt och en jävlars många jobbiga ord. Nåja, får se vilket betyg man får (Y) Såå och nu ska jag dra!!
 

Men with tattoos

 

LABYRINT #LULEÅ OLIVERS


 

Så jävla bra som dom var! Drog mig längst fram och stod och sjung, fotade och bara njöt. I slutet fick jag en puss på kinden och 2 långa, varma kramar av snällaste Aki också. Sedan drog man hem i kris på batteri i mobil.

So let's get undressed

 
Yoo got some flow?! Vad händer? va gör vi? nu kör vi!
Aja.. Sitter i skolan just nu, va ingen gympa så har hunnit fixa mig för hela dagen typ. Har tillomed högklackat på mig idag, känner mig typ grymt fin (Y) Aja, nu ska jag arbeta!

I'M LIKE... WEIRD?

 
 

11 cheeseburgare och a lot of facerapes

Kan inte påstå att detta har vart min favoritdag. Men har haft en riktigt rolig skoldag med klasspolarna. Vi har planerat att se Labyrint på Onsdag, då dom spelar på olivers. Tänkte kanske flirta med mamma och fråga om hon hade kunnat hämta mig då dom är klar. Cuz I am a faaan! :3 Träningen gick inte så bra med tanke på att det vart lite tyngre grejer på sidan av. Men det har löst sig nu. Vill bara ligga hemma resten av kvällen, kolla 112 aina och en massa andra skit, bara ligga ned vore väldigt skönt just nu!

Rasmus fyrkant

Ja, Vi avbröt den mysiga kvällen med filmen "sune i grekland" för att Rasmus skulle göra ett väldigt viktigt "körkortsteori test" Nu har han fastnat där, hans ögon blir allt mer och mer som fyrkanter då han sitter här på gymgrossistens hemsida. Vad gör jag då? Jo sitter här o ego-picsa mig själv på gifyo.com. Det är dock inte första gången detta händer.
 
Dendära Rasmus är dock gode bortskämd, Igår hade vi bestämt oss att vi skulle sova ifrån varandra.. klockan började närma sig 22.00 och tänkte för mig själv när jag låg där och värmde mina fötter mot hans lår.. "åååh snart måste han gå" Men Amanda Jeanette Berggren var smart denna gång, gav han en massage för att han skulle bli sömnig, duschade av hans rygg för att sova rent och bäddade fint till oss både för att han skulle bli läskad av min sköna säng. Fungerade utmärkt, och jag behövde inte ens klia hans fötter! Kan ni tänka er, Kvinnor är allt smarta!

EuroSko o peace and love!

 
 
Hahaha sitter här och leker med alla dess giffar, fettma med kul! JUSTJA! Va en från stockholm som ringde och ville väl ha mig anställd där, men var dålig lön så tror det inte blir av. Nää blir nog Eurosko i sommar. Vilket jag tycker ändå är skönt, sedan kanske det blir utomlands med hjärtat eller sådärja. Peace and love lär jag väl ändå arbeta, funktionär på campingen! Redan blivit antagen o allt så! :D here i come

sökt till 30 + jobb..

Äntligen klar med det nationella provet. Iallafall den värsta (skrivdelen) .Har nu psykologi och håller på att snacka om "kriser". Såg ni humorgalan igår? Tyckre den var otroligt bra, jag och Rasmus började prata om att resa till Indien eller liknande var det finns fattiga familjer, uppleva det lite och kanske försöka hjälpa på något sätt. dock kom vi ju på att något sånt borde man göra då man har fast lön och bra jobb. men vaafaan, aja. Söker fortfarande jobb också, börjar bli sjukt drygt känner jag. ändrat mitt cv ännu en gång och känner att det bara är jobbigt att tänka på att jag sökt till 30+ yrken, och inte fått något svar alls ( endast peace and love ) Om jag inte får något jobb far jag väldigt lätt på peace and love, vägrar vara här hela jäkla sommaren. usch nää..

Det är ingen jävla valbord O.o

Komiskt att man ändå inte är ute och super denna dag med vänner osv. Har alltid vart innan men inte denna dag. Idag har jag vart på stan, hjälpt Frida och Pontus o flytta in, käkat 3 rätters hos mamma och nu är jag äntligen hemma. Känner mig inte sådär speciellt skitglad idag, men antar att det är rätt logiskt. Det ända jag har druckit är en breezer som stod i kylen ock skrek " driiick mig" så, jaja. Snart är det iallafall läggdags för mig, pözz <3

RSS 2.0