Jag föddes liten o blå

Tjena broes. Tung morgon ällääh? Själv så äre fint med mig, tvingade mig upp imorse och tog bussen som gick från vänortsvägen klockan 07:48. Igår efter att jag  duschade var jag smart som fick lusten å sminka mig, behövde ba ta bort lite "sot" under ögonen imorse, behövde knappt ens borsta håret, tuperade bara upp de lite... oh shit... måste skriva klart min krönika nu!



In the studio at NTI

 
 
 

Oh ma gaaaadh!

 

It's easy to make a pretty picture-bomb

 
Yiepp, what r we doing today? Inte så mycket faktiskt.. blev en rush till skolan och det är jätteroligt att det är en snöstorm med klass-1 varning ute snart också. Vad förväntade jag mig, ja bor ju fö faa-aan i norrland! Blir att gå till Ica efter skolan och handla hem nå gott kött eller liknande och sen fara hem o stoppa i sig nå mat och sedan blir det en fet träning på det. Är sjukt taggad redan nu, känner bara för lite energi, men det löser sig alltid med energin på nå vänster ;)
 

At the gym

Gymmet levererade idag! Tränade armae,axlar, bröst o mage! Riktigt härlig start på denna vecka.. Dock så var det mindre mysigt att vakna med att det var världens värsta snöstorm. Ville inte gå ut genom dörren direkt..

Har träningshetsen gått för långt?

Har%20tr%C3%A4ningshetsen%20g%C3%A5tt%20f%C3%B6r%20l%C3%A5ngt?
 
Måste väl ändå få hålla med Helene "Ice" Ahlson, Träning för mig är inte ett "måste" det är något jag djupt där inne vill. Man behöver inte hetsa upp sig över att någon annan kan springa flera kilometer utan paus, Utan man ska hålla koll på sin egna träning. Mestadels för sig själv, man tycker det blir mycket roligare då man får avgöra själv. Dessutom tränar man olika, vissa vill gå ned i vikt, vissa vill blir bodybuilder och en del kanske vill se allmänt rippad ut.

5 days gym v.5

Över på denna sjukligt mysiga helg i Bodviken. Men nu är jag dubbelt så taggad på å träna dessa 5 dagar, Love it man mår så bra! Blir å köra kondition 30 min samt armar, axlar, bröst o lite mage. Blir å fylla vattenflaskan till toppen, äta hälsosamt och köra gärnet! Will be right there actic!

Nakenbilder! in das ångdusch..

Är i mommis hus med R och tar hand om Zita denna helg. Har lagat hemmagjord pizza, bastat och duschat i ångduschen (flashig porrbelysning, synd att den inte är röd) hehe... Nu ska vi softa resten av kvällen, kanske fota lite mer. Vem vet ;)
 

This is NTI es11


Dampade "motherlode" som ett svin!

Dethär är en sånhära dag då man är så sjukt trött men vill samtidigt göra så mycket. Ville verkligen inte kliva upp imorse, var så sjukt mysigt o ligga kvar snooz efter snooz och bara blunda lite.
Något som är hemskt på morgonen är då man fryser, hehe.. kul att jag är en såndär som fryser hela dygnet, 7 dagar i veckan. Nu ska jag plugga lite på historian och sedan tror jag att jag sätter mig o spelar the sims. Eftersom att skitdatan stängdes av pga. slut ström då jag gjort värsta feta huset o dampat "motherlode" som ett svin. Hehe ha det bra, bajj

Some inspiration!

Tumblr_mh3llheat01riiu0ao1_500_large
 
 

Mandee at night


Fullt upp idag! Haft skola till ca 14.00, dragit till mommo och pratat om helgen med henne. Sedan for jag o tränade i 2,5 timmar ( Fett skönt ville inte dra därifrån ens...) Sedan gick jag hem, storstädade och rensade bort gamla grejjer.. Får hoppas jag har mer tid imorgon! God natt nu! orka inte skriva ens...

Beam me up - Cazzette


This is fu**ing awesome.


Lite av dom äldre bilderna på mig själv.

Idag är en bra dag, Har just skrivit ut mitt CV för att iallafall försöka komma ut i det "vuxna livet", saknar att jobba deltid nu, hade behövts som mest nu när jag bor själv och har koll på min egna ekonomi. Kan ju tacka mamma och pappa som hjälper till med det mesta.. dvs hyra, träningskort,lite av maten osv. Sedan kan jag ju även tacka min kära boy-friend Rasse... han står för den fina helgmaten.Livet e gott om man tänker efter hur många man har som håller i ens egna lilla ryggrad. Bjuder på lite gamla bilder btw, dvs typ 0,5-1 år gamla. hehe
 

I'm gona pop some tags, only got twenty dollars in my pocket

Guess what!? Mår bra idag och ska träna på som bara den! Har även fått in mitt studiebidrag idag (äntligen).. bara väntat 3 veckor på det. Kan faktiskt vara negativt o fylla 18...

Asaf Avidan & the Mojos - One Day


Mitt hår är blont, ljusrosa och orange't!

 
Gud vad skämmigt you guys! Gissa vad!?! Glömde min färgbomb hos Rasmus och har nu duschat av håret 2-3 gånger utan att lägga i färg. Kan inte påstå att min färg är så snygg just nu eftersom att det är ljusljusblont vid hårväxten då det sedan fortsätter i ljusrosa och rosa och i topparna orange färg. Vill bara meddela er alla att jag tycker inte alls det ser bra ut, utan jag hatar att gå såhär, men jag måste faktiskt vänta. Sry om jag skrämmer er ute på stan eller skolan eller vart jag än ser er, hehe...

We are the future

 
 

Psykisk ohälsa och massa annat jidder, irriterad!

 
Kan tycka att det vore skönt o kanske börja sådär 13.00 och gå till 15.00. Men tyvärr så måste ju skolan dra på "lite" och börja som tidigaste tiden 08.10. Vafan är de för nå? Ni har tänkt er att vi ska styra framtiden ocksp börjar vi samma tid som typ en 6åring. Good for you then.... Men seriöst, dehär med skolverket o allt... Känns som att det är rent jidder, varför i hela min världshistoria var det nödvändigt att höja kraven och få A-B-C-D-E-F betyg? inte enklare som det alltid har vart typ? Tycker iaf att G,VG,MVG var mycket bättre.
 
Varför ungdomar idag lider av psykisk ohälsa är kanske för att dom har krav med sig överallt, Här i Luleå tycker jag att det är fett stressigt, kan inte slappna av alls, kanske är det för att man ligger o tänker på sin skola, hur betygen kommer hamna osv.. pga era krav. Vafan ge er! Fråga alla ungdomar som går gymnasiet och se om eran statistik kommer se bra ut.. Ni kan ju hoppas att vi mår bra era puckon!

Beach 2013, Hur blir det av?

 
Tjonixen! Ännu några träningsknep jag vill dela med mig, Några som hör av sig till mig då dom vill veta hur jag gick ned osv.. Som jag sagt, kommer aldrig berätta för er hur jag gick ned under 2010-2011, för jag blev helt insatt i att gå ned, var inte nöjd med mig själv och varenda gram jag gick upp fick jag ångest av.. och gjorde det tyvärr bara mer ifrån mig då jag såg att jag gick upp.
 
Finns ingen som säger att du måste gå ned till beach 2013, Utan för er några kanske ni känner att ni vill få mera muskler och fixa till er kropp. Då är det viktigt att du äter ordentliga och proteinrtika regelbundna måltider. Ha gärna med proteinshakes, men använd dom som mellanmål eller innan eller efter träning.
Ingen discoträning är bra, så om du bestämmer dig för att träna och fixa till dig själv så ska du isf köra 4-5 gånger i veckan, alla muskelgrupper ska tränas! Om du bara tränar mage och inge rygg tex, så kommer du få ryggproblem och fel hållning.Muskler är kopplade till varandra.
 
Att gå ned i vikt är en annan sak, om du syftar på att gå ned så ska du jobba på kondition och styrketräning. Alla säger " man ska inte äta kolhydrater ", Men jo det ska man visst, men inte en lika stor mängd som i en "vanlig portion" med pasta. Pasta är en ren energikälla, så du ska även äta lite av dina kolhydrater. Det gäller att du har motivationen till konditionen, för en del (stor mängd) så är det de tråkigaste som finns, men det är det bästa du kan göra med din kropp. Bestäm en viss tid då du tränar kondition, ex. 30 minuter/träningsdag och jobba på musklerna likadant som jag skrev ovanför. Här kan du även lägga in "diet meal" som en målersättare eller mellanmål. Bara du tar och äter regelbundet.
 
 
Vad händer om jag byter ut mat till kosttillskott?
 
Till en början går du ned, ja! Men du kommer inte alltid att leva på kosttillskott. De flesta som slutar går upp dubbelt av dess kilon de gått ned. jaa..Okej om det kan vara en måltidsersättare, fine! Egentligen tycker inte jag ens att det ska vara det men är bättre än att byta ut all mat.
 
Är jag säker på att jag har rätt kosttilskott?
 
Du kan alltid läsa om kosttillskotten vart du beställer ifrån, jag rekommenderar alltid gymgrossisten.com, där har dom forum från kunder som testat och dom beskriver även ordentligt om produkten.
Om du köper ditt kosttillskott från en hälsa o kost butik eller apoteket kan du också alltid fråga personalen, dom ska kunna vad det används till och vad det är bra för, om dom inte kan det. Gå därifrån.

Repliken ft. TJ - Sexfemman


Tagga skolan jao? Eller kanske inte. Har så sjukr ont i min hals och mina öron, halsmandlarna är uppsvällda och hann bara sova 3 timmar inatt pga. det. Sedan så har jag ju ett extremt fult och elakt skavsår på min vänstra fot som gör så sjukt ont på morgonen, att man knappt kan gå... och då man haltar sig igenom alla dagar ger det som nästan en "sträckning" i vaden...Kanske inte blir att träna idag, blir väl kanske å ta det lugnt istället.. Men jag VILL träna, funderar på att ta en "vilodag" idag fullladdat med vitaminer och medeciner också kanske man mår bättre imorgon, vda vet jag? :)

Detta publicerar vi nästa gång i Kuriren

Som vanligt så publicerar våran lilla tjejgrupp på NTI ett uppslag i kuriren (två sidor) var tredje vecka. Nästa gång så kan jag väl berätta för er att det kommer att handla om psykisk ohälsa, diagnoser och biverkningar...mycket kommer handla om Add, Adhd osv.. Vi på NTI vill oftast visa att vi alla är oika men samtidigt likadanda hur vi än är. O vi vill att alla ska känna trivseln i sig själv, att helt enkelt få kunna vara sig själv är väldigt viktigt, helst i ungdomen eftersom att vi alla har en "stor framtid som väntar"
 
Nästa uppslag av "unga i luleå" kommer ni få reda på hur en person med Adhd och Add mår och hur det påverkar han/henne ( medecin, biverkningar osv ovs..)
Tycker ni alla som har möjligheten att köpa kuriren ska köpa den då detta uppslag kommer! Vi är peppade på att det ska komma ut, vi gör så mycket arbete inom detta, allt från att intervjuva till att skriva krönikor. Vore jätte fint av er om ni ville engarera er till att läsa vad det flesta ungdomar går igenom. Så kanske ni kan iaf försöka att inte döma någon ni inte kännner tex? :)

What is school?

Hehe, sjukt fult. Vaknade väldigt tidigt idag, fixade mig klart inför den första skoldagen och tänkte "dethär blir en bra dag". Sedan gick jag till bussen med min packning av dator, surfplatta, träningskläder och allt. Allt var så underbart och perfekt men STOP THERE, då jag var vid kvantum (åker från porsön) så fick jag reda på att skolan inte börjar idag, det var tydligen något bara jag inte visste om? den började imorgon iaf för oss på NTI. Så det ända jag kunde göra var att vänta tills klockan blev 08.00 och fara hem igen, tacka gudarna att jag kunde somna om.

I am happy with me, i will always keep myself safe

Idag har jag mått bra, kommit hem till lägenheten på förmiddagen och sedan har jag bara fixat hemma hela dagen. Imorgon taggar jag för skola och hård träning. dessutom har jag en "secret" grej... som jag då vill planera ;) höhö ni kan ju gissa.. men det går inte, lovar!

RSS 2.0