+ FRÅGAR MIG SJÄLV.

Vet inte hur jag känner. mår jag bra? mår jag dåligt? om jag mår dåligt, så varför? om jag mår bra, varför funderar jag på detta? vad känner jag? vad ska jag göra? vad händer om?!? vad gör jag då?

Så jävla många frågor men inget äckligt fucking svar när det behövs som mest. Livet är orättvist, just nu är jag rädd men varm inombords och lycklig.Hur ska jag göra?

+ fett dragen, bjuder på denna!

 
Såhär ser man ut efter en hel sommars arbete, vart sjukt stressads på sistonde så har dålig hy just nu (panik!!) vet inte hur mycket jag gått ned men har iallafall det pga. personliga anledningar. Vart det värsta sommaren pålänge, de ändå jag är glad över att kompisar och pojkvännen finns där, utan dom hade jag aldrig någonsin överlevt.Jag tror jag är lite av ett problembarn... alltid är de något, kan inte sova tex. vaknar flera gånger och sover kanske bara 2 timmar per natt fast att kag sliter ut mig på dagarna både via jobb och träning. vad är detta? Ska iallafall bli jävulskt skönt att börja skolan. Saknar klassrummen och fina diskutionerna med Digge i rasthallen. sista veckan kvar, tagga!

+ Never remember.

 

+ Den jag blev

Känner mig bara totalförändrad och vet inte varför. Typ som att allt gått så fort, att jag känner mig tryggare med Rasmus än med kompisar osv. Hur gick det till ens? vet inte om jag ändrat på ett positivt eller negativt sätt. Funderar mycket, har biljoner tankar, oroande och glada. Vill inte skriva ut mina tankar här för vet att det kanske är något jag blir dömd för... det är inte som förr. Att man typ skriver från himmel och jord. O när jag väl tänker efter så kanske jag behöver en psykolog eller något, eftersom att några av mina biljoner oroande tankar är tex " vad händer om personen pratar vidare om detta?" Därför håller jag hällre käften än att snacka babbel. Sån jag är, sån jag blev.
 

 Sanningen har jag dock inte svårt att berätta, Jo kanske vissa sanningar men som att jag tex. är en tjej som inte kan lita på folk, tar aldrig något för givet och jag är en sån som försöker låtsas att jag inte bryr mig för att ifall/OM det händer något som får mig falla ned senare så tar jag mig upp enklare.
 
Att framtiden står på spel är stressande och obehagligt, när jag tänker på det vill jag liksom bara dö för att jag inte pallar vänta, Tänk så blir mitt liv perfekt? tänk så får jag en sjukdom? tänk om någon av mina nära är med om en olycka imorgon och jag står här och mår bra!?
Vet vad jag vill i livet. Vill gå klart media, praktisera i New York 3 månader, sedan studera högskola till polis osv.. Men inom det, mina bekanta små hjärtan?.. vad händer med dom?
 
 

+ Me like ya chicken nuggets!


+ TRÄNING HAR STARTAT IGEN

Sjukt kul att få börja träna nu igen, inte kunnat pga ( personlig anledning  som typ bara 4 pers vet om..) hehe. Men iallafall, försöker gå med mina reebok easytone hela tiden för att få en fastare och finare rumpa samt lår. Lite smått ångest över att mycket av mina muskler försvunnit så köpte mig ett par för att få ett bättre resultat. Sedan direkt efter jobbet går jag och tränar, mage är varannan dag för att kunna fixa till den snabbare också. Bryr mig dock inte om fettet på min kropp lika mycket eftersom att jag ändå ligger med all träning och kost tillsammans på ca 1800 kalorier "kvar att äta" typ ( dvs att med uträknare av mitt kaloriintag så behöver jag ca 1800 kalorier för att gå upp i vikt). Just nu lever jag väl mest på mycket protein, försöker äta så mycket ägg,tonfisk,keso,kesella och fisk som möjligt men har inget extrempresure i mig så brukar liksom käka musli någon kväll osv, känns unnande tragiskt nog haha!..
 
Vet att många av er saknat mitt skrivande om träningen och viktnedgång, men lär komma mer sånt senare!

+ JUST CHILLA

 

+ FRÅN HIMMEL TILL JORD.

Ahh.. var sjukt förbannad sist jag skrev, kände mig som en fjortis när jag bloggade.. vilket var stört!
Men efter en lång period har jag tänkt på vad JAG vill få ut av MITT liv osv.. så har jag tänkt igenom. Målet om vad jag vill bli senare står kvar men för några veckor sedan kom jag på tanken att kanske börja åka bräda igen. Måttsund i Luleå ser grymt fint ut och finns mest trodligtvis möjlighet till buss ifall att jag flyttar till Piteå. Mår bra av mina framtidsplaner, känns bara härligt att ha något att sträva sig mot och känna lusten av ett typ "friskt liv".. vill inte nöta dator dag in och ut eller typ leverera krogen bara för att jag har den möjligheten.. jag vill hellre bli kallad sportnörd eller ...nörd, så det är lika att skaffa sig en viss rörlig sport tycker då jag. Lära känns lite mera folk och stortrivas i sig själv.
Har även tänkt länge på vem jag är som människa, har väl mycket mycket mera än så att fundera på men tror det vart viktigt för mig att vara här i Kiruna under sommaren och haft tid å tänka på allt från himmel - jord. Något som är sjukt positivt är att jag ALDRIG nåmer tänker på vad andra tycker om mig osv. Tänker bara på mig själv för att jag själv ska må bra..
 
Nu låter jag självisk men tror ni fattar? Såklart tänker man på andra men man tänker inte vad andra tänker om mig.
Ni fattar...

+ BLOGGEN SUGER BALLE

..så just nu är bara min facebook och tumblr ( http://jungle-bitch.tumblr.com ,) aktiv. hej då för ett jävlars bra tag!

+ GUESS MOVIE!


RSS 2.0