25/12-2012

 
Sitter här och är proppmätt från gårdagen, fattar inte! Käkade inte alls mycket men höll på å smälla av ändå, förra året käkade jag säkert typ trippelmycket av vad jag käkade i år. ändå normal portion, tog ingen jansson frestelse eller så heller pga, jag ville ha plats i magen för mer, men gick ju inte. Kollade Kalle anka samtidigt som middagen var igång och tillsammans med efterrättsbordet så öppnade vi alla klappar.Jag är nu 3200 kronor rikare inkl. 1000:- på HM, en surfplatta, glassmaskin och ett sjukt fint halsband med en riktig stor kristall format till ett hjärta från sameslöjd. Nu ska jag vänta på att mitt hjärta kommer med tåget från Luleå, kanske blir att gå på en promenad i det -26 graders vädret eller sådära.

Fan vad jag älskar dig!


Jeg kaller deg for sweet baby girl


Bodviken by night!


How are you? It was a long time ago!

 

Hästar finns inte!

 
Ligger hos mommo inatt, sjukt skönt! Min mage är full med god mat och jag älskar att ligga i denhär sängen, Nu väntar jag bara på att mommo och markus ska komma hem och sedan ska jag lägga mig och sussa gott som en stock, hehe. see ya!

This is the new me!

 

För idag är det min 18års dag!

Sitter här i skolan med en godispåse, inte varje dag man fyller 18 år! Går skola till 16.25 idag och sedan blir det att bege sig med mommo,markus,rasmus och peter till O' Learys (käka och bowla) ska bli grymt kul! (a)
 
 

Weekend-picture


The day after the day I found out

Jag har en massa jävla skitiga nattspöken i min hjärna som far runt åt alla jävla håll och kanter just nu.  Fan får man inte vara glad sista dagen som omyndig eller? Less.. Kanske borde sova, suttit på datorn och skrivit om twilight-artiklen till skolan nu ett bra tag (har fastnat för tillfället) och känner mig gode less på det. Houff nu orka jag fan inte blogga mer för idag, god natt!

För det är så jag lever mitt liv, home-w, sleep & Coff-ee


"Jag ser problem under mitt ögonlock"

 

Svar på kommentar!


Svar till "Anonym": Jag vet faktiskt inte om jag gått end i vikt eller ej, Efter att jag hade mitt lilla "träningsmissbruk" eller "resultatmissbruk" som jag kallar det så har jag slutat att ställa mig på vågen, utan kikar hellre i spegeln och använder måttband.. Allt det är för att jag inte vill få dendär feta ångesten jag brukade få och vara helt insatt bara på några gram.. Men som tex. min skinnjacka. Innan så kunde jag knappt stänga igen den då jag hade linne under, men nu min vän, kan jag ha huvtröja + linne och den skinnjackan utan att det ens är tajt.. så ja! Jag tror jag gått ned om då inte min 3 års-gamla skinnjacka har töjts ut med ca.. jättemånga centimeter ;D  Glad jag äääär!

RSS 2.0