+ HEHEHE


+ DAT ASS!

 
vart lite ego idag känner jag, fotat mitt ass i nya legging och allt annat random man kan komma på, Men vatusan... bjuda på sig själv är viktigt säger dom.. så yeah i show 'em! Nu snart ska jag möta upp Rasmus på busstationen, eller ja om ca en timma åker jag härifrån. hehe, inte speciellt mycket å göra idag känner jag!

+ Chilling

Sorry för fula inlägg, känner mig riktigt jävla kass. Men vad ska jag göra åt den saken? Inte haft min dator sedan i förrgår och bloggade sist igår hos Krille. hehe. Haft friluftsdag igår med ett pissigt kallt väder då jag hade min vindjacka och endast en t-shirt under det, smart Amanda, Smart! Nu ska jag fortsätta att rita eller planera ut företaget eller så... houff!

+ Svar på kommentar till "Wilma"

 

Vet du vars man kan köpa en stickad tröja som är midje lång och lite genomskinlig? :)
 
Svar: Har vart in på lite butiker och kikat. finns mycket stickat och antar att du menar rätt stora mellanrum mellan "stickhålen" typ? Borde finnas på Gina Tricot, Carlings eller Bikbok tycker jag. Gå in och kika. ska själv se efter. Ha det bra! 

+ Today is a new day.

 

+ Fick en liten fråga!

Fått många frågor nu på senaste tiden från både Fredrik, Rickard och många andra lärare om VARFÖR jag/vi andra i klassen bloggar! Vissa har sagt att det är kul och att man såklart vill ha många besökare på sin blogg. Jag har just skrivit en liten essay på engelskan om själva spamet i en blogg, om att koppla den till facebok osv. och att det INTE är bra egentligen med tanke på att man har typ 400 personer som kan se vad man gör. Men ändå kopplar jag den, varför? dock kom jag på mig själv..
jag bloggar för att jag själv känner att jag vill visa bilder jag tagit, bilder jag redigerat, collage med mode. Det är sånt jag är stolt över, därför vill jag att folk ska se dom och i själva verket låter helt enkelt ordet "uppmärksamhet" för bitchigt för å vara mig,för ser det inte som att man vill få uppmärksamhet när man bloggar.
Då vet ni, bloggar inte för er. utan dehär är en blogg med mina intressen och verk jag skapat. jag hoppas att ni gillar det! puss

+ Vad tycker ni om mina inspirationsbilder?

 
Seriöst! Älskar att hålla på i photoshop och sedan lägga upp najsiga bilder, känns som mitt liv typ. Ett STORT intresse. Gillar ni att se dessa inspirationsbilder? eller bör jag tagga ned dom lite eller kanske skriva in lite mer text eller tips? Vad tycker ni egentligen?

+ Lägger mig med ett asgarv!


+ NÄRBILD

 
Har inte haft så mycket att göra idag, så exprimenterat (stavning) lite med bilder i photoshop oså. Det slutade sedan med att min rastlöshet gick överstyr och jag drog till gymmet inne i stan. Skönt vare, Nu ska jag duscha, dricka vatten och borsta tänderna. Sedan blire att skalla kudden för min del ;*

+ Så lämnar du små fotspår i mitt hjärta, små kliv.


+ PhotoshopD

 
Sorry för den dåliga kvalitén på bilden, Den var liten från början, därför den blir smått blurrig: Se den bättre via min tumblr: http://crazy-bimbooe.tumblr.com/
 
 

+ Fotografisk bild

 
Hemma efter en rätt så kort skoldag. Den har kännts som en evighet och vart hängig hela dagen. Men det hindrar då inte mig ifrån att jobba. Inte vart så skärskilt mycket, ritat i Illustrator + redigerat lite bilder i photoshop. Nu ska jag nog ta mig en powernappare, sov sött!

+ Eget företag i 3an kanske?

 
Funderar på att vara med i UF i 3an, var väl det jag såg mest fram emot på förra skolan. Tror jag vet vad jag vill syssla med och ska ha någon connection till typ hjärnforskning. Att man stöder dom på något sätt genom att ge in en viss % av den summan man tjänar. Sounds great 4 me. Nu gäller de å klura lite!
 

+ Vad gäller i höst?

 
Höst 2012 IN
 
Höst 2012 IN by mandees featuring a cross body shoulder bag
 
Det som gäller för hösten är då STORT hår, ordentligt tuperat med lite stil av 60 tal. Jag själv har inte den stilen när jag fixar håret men försöker dock öka volymen lite mera. Sedan bland kläderna är inte speciellt svårt. Det ända man behöver tänka på är att blanda lite stickat med metall. Vilket är mysigt + sexigt (y) = Manda gillar starkt! Rätt enkelt ändå! ;)
 

+ How does it feel now to watch it burn?

 
Sitter hos mommo och kikar tv, haft så mysigt här. Taggat varmrätt och efterrätt med film och tv-program. Sedan så har jag suttit med hennes surfplatta och nu ligger jag i hästens-sängen här. Somliga har det bra. Ska bli lika rik och ordentlig kvinna som hon när jag blir typ 55. Hell yeah, dethär äger ju! VÄNTA BARA... Ni ska se mig rik en vacker dag!

+ Lägenheten!

Pratade nyss med mamma. Vi ska göra om lägenheten snart. Vi får ju inte tapetsera i den vilket jag tycker är synd med tanke på attdet är ljusgröna tapeter. men ska köpa en massa nya saker, mattor osv. ta bort en hel del av hyllorna på sidan av tv,n samt köpa nya gardiner, vaser,mattor, förvaringsgrejer osv. Får ge förhoppningar av att vi åker på IKEA en vacker dag, yeay!

+ Söliga pojken i skogen.

Vart med fina killen Rasmus hela helgen, såhär kul är han att fota.. därför tog jag sedan över till en inspelning, men där förstörde han allt genom att säga " Men Amanda inte behöver du hålla på sådär bara för att du har mens!" ..åååh jävel! Har iallafall softat mycket ihelg, käkat lite kladdkaka med glass, kollat film och haft det myspys!

+ Like a rose waiting for a bumble bee


+ My LIfe YeaHH!

 
78 dagar kvar tills jag fyller 18, Undrar vad fasen som kommer hända. BLir nog inte mycket krog för min del, kommer väl kanske sitta på nå ställe o käka middag o beställa in några drinkar oså. men lugnt vill jag ha det. Taggar istället en resa utomlands eller till någon stad för att upptäcka livet som som grownUp yeah! Nu ska jag fortsätta lyssna på skitengelska krasslet... yeyeye!

+ I just don't know.


+ Manda saying hell 2 the yeah!

 
Vart nyss och åkt lite bräda här ute på porsön, försöker öva in mig på den och måste säga att det känns som att det ska vara svårare att åka på en longboard om man åkt snowboard (som jag) i typ åratal? Är så van att fossingarna är fastspända och att om man ramlar.. så ramlar man på snö, INTE sten. Men aja. det gick iallafall bättre än vad jag trodde och här har ni lite feting coola bilder på mig pga. jag är typ en wannabe maffia-medlem från ryssland ;)

+ Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Dagen har vart lite smått långtråkig, hade ingen energi alls i kroppen, kände mig lite hängig och ville bara hem och äta o sova, men flitig som man var så käkade man direkt man kom hem och började fixa till lite i lägenheten. Behövdes. Nu ska jga duscha. Imorgon börjar min nya lilla period med väldigt mycket träning och chilla från karamellerna ett tag. Får sån jävla ångest av att bara sitta, tehe!

+ The pictures

 


Hittade lite bilder från förra året när vi landade i favoritstaden New York. Saknar det så otroligt mycket, helst all inspiration man fick från skyltar,butiker osv..

+ Blue is hot!

Höst 3
 
Höst 3 by mandees featuring rick owens

+ Om vi så snackar förhållande ännu en gång.

Tror/känns som att en hel del människor överdriver dehär med pojk och flick-vän lite för mycket. Som att det bara finns ett "oss" då man har ett förhållande. Inte typ " hur mår jag själv?" osv. Jag själv känner att jag mår bra över Rasmus, har inte så stor koll på vad han gör om dagarna men har förtroende för honom, och han för mig... till en del.. tror jag iallafall.Om det är så att man inte har förtroende för den man är tillsammans med så kommer det sluta med detta: 1. det är mera olyckliga tider än lyckliga tider 2. det kommer ta slut.. tyvärr.
Är inte något jag bara säger, är något jag upplevt. Man njuter inte av sitt förhållande på ett mer logiskt sätt, de mesta kommer upp i problem och sedan rök om man går och oroar sig. Därför är jag så lycklig med Rasmus. Han låter mig ha den kontakt jag har med vem jag vill och samma sak gäller då honom. Okej, man kanske slänger en liten tanke på fundering vad han gör osv. Men de är inget man grubblar över.
 
Jag har nästan bara killkompisar som står mig nära, den ända vännen är väl Rebecka som jag öppnat mig som mest till och sedan är resten killar. Det vet han och vem f-n vill förstöra en vänskap mellan två personer!? det är ju helt puckat stört.
 
Sedan om killen dissar elle ignorerar dig, gör det isf tillbaka medans du har kul och kör på i ditt egna liv med vänner. du kommer tjäna på det. tro mig!

+ Drawing by me.

 
Körde på en skiss som tog 15 minuter med bläckpenna. Sedan kände jag att eftersom att jag ritade upp den random så kunde jag ändå fortsätta med Ink-pennorna. Såhär blev det och det fick nu bli självporträtt 3 i min skissbok på digitalt skapande.

+ Det va den sommaren!

 

Frost utanför när jag vaknade, är svinkallt och just nu förbereder jag mig endast på att det ska börja snöa i vilken sekund som helst typ. Fy och fan. Saknar absolut inte Luleyo kylan. Men, men. Brädan kommer fram och tacka gudarna att de finns ngt med namn vinterkläder.

+ I wanna love ya, and treat you right

 
 
 

+ Keep it sexy!

Höst 2012
 
Höst 2012 by mandees featuring amrita singh jewelry

+ Okända små hjärtan.

Skriver lite på Engelskan om bloggens besökare osv. Dehär med att ha sin blogg om ens privatliv öppet för världen och varför det blir lite "Blog fight" ibland via negativa kommentarer. Som det var förr för mig typ. Vilket som har chockerat mig när jag flyttade till Luleå är att jag på 3 fester har jag träffat personer som vetat vem jag är pga. min blogg. Helt okända personer. Har dock fått en väldigt bra kritik från dom, Vilket jag är glad över. Undra hur många där ute i olika städer som fasnat för min blogg? mestadels är det nog vänner från facebook som gör ett besök, men ibland undrar jag varför man fastnar för bloggen? Skriver på mitt egna sätt så undrar vad det kan göra som gör mig unik och direkt jag börjar blogga får jag tillbaka en statistik på 70 personer och därifrån så höjs det. väldigt najs om ngt!

+ Typical ungdomsfyllor.

Började tänka på fyllor. Nu pratar jag inte om mig och bara om vissa jag sett, men ALLTID på en fest är det första man ser en tjej med hela hennes handväska i bh,n och det är bara på fyllan som allt hamnar där? Ojsan, ciggpaketet sticker upp, vad har du mer där? jahaja, lite smink och mobiltelefonen. Vill säga att denna grej har jag också använt, smidigt och bra och inge fel på det... men TYPISKT tjejer (y)
 
Sedan är det alltid dehära med övertrevliga personer som man vet egentligen inte är såna. Dom kan säga hej och vara huur glada som helst men eg är man en okänd bi-aa-tch i deras ögon.
 
Alla tjejer ska visa deras solrand efter summer 2012 och drar ned brallorna/shortsen/kjolen till knäväcken. dom kan inte tex visa axelbanden? eller ba vika ned en del från bh.n... eller inte visa något alls. för jag menar. Vad ska man säga? "ooh shit " "fint" "oj" "aha".. Ni ser ju, inte det finaste samtälsämnet om ni förstår hur jag menar?
 
Alla börjar även spotta, dreggla och sluddra.. somliga kräks och deckar. Vaknar upp med en viss baksmälla.
 
Dömer ingen, riktar mig inte mot någon, säger bara det mest "typiska" och måste säga att jag alltid kommer tro att dom minderåriga har roligast! ;D och är det bara jag som är med om detta eller märker detta? O.o

+ Har en lärare sprutat på er?

 
Men heey, skoltrött redan? det är jag iallafall. Psykologilektionen måste vart höjdpunkten för denna dag, ja iallafall med tanke på att Kjellgren sprutade vatten på oss och sa "Har en lärare sprutat på er innan?",klädde av sig kläder, såg lite filmsnuttar av Philip och Fredrik när dom är fulla på jobbet + att hela klassen skulle ut och göra något *man inte får göra" Så hela klassen drog sina häckar ned till närmaste övergångställe och ställde oss på rad, bara för att stoppa lite trafik och chocka lite folk med ca 30 pers. Är som det ska vara och det värsta är att Magister Kjellgren gör sitt jobb rätt som Psykologilärare!
 
 
 

+ Keep it chill!

MANDEES.BLOGG.SE
 
MANDEES.BLOGG.SE by mandees featuring ray ban optical

+ Mot the school.

sitter på bussen från Piteå med min hungriga jävla mage och NTI ryggsäck. Ser förjävlig ut både i sminket och håret så blir väl att sitta me glajjer och uppsatt hår. 3 lektioner idag och sedan äre underbara fredag som står på listan. Längtar som faa-aan och btw. bokat tatueringstid den 5e december. mamma kan inte säga något om detta för då är jag 18, yeah life is good!

+ Gilla på fäjjan vettja!

Har startat upp en sida på facebook ( mandees.blogg.se ) Om du läser eller diggar denna blogg så kan ni gå med i den genom att klicka "gilla" på denna sida: http://facebook.com/mandeesbloggse

+ Grymma smycken för bra pris!

 
Måste tipsa om en grym sida jag hittade här om dagen. Sjukt snygga smycken! Dock så är det ett litet sortiment men då är den positiva vinkeln att dom faktiskt har vissa ringar tex för 49:- och tyckte även att det var synd att dom inte hade något för herr. För med just den stilen dom har på sortimentet så tror jag att dom verkligen hade kunnat kamma hem på smycken för killar också. Gå in o kolla:http://fionavincent.se

+ You used to hold me

 
Klockan är 01.00 och jag har varken något att skriva om eller något o göra. Så sitter här i samtal med Rasse och lyssnar på musik. Äckligt väder och känner mig både dryg och less. Hoppas väl på lite bättre imorgon så man slipper se ut som grudgen i regnet...

+ Amanda goes GIF


+ Fix inför mitt första legg!

 
Blir att dra iväg till skatt-grejset idag efter skolan och fixa sitt första legg. Taggad på att fota mig, vilket är knas men fett bra ändå. MIn dag idag är underbar. Började med att jag gymmade och nu är det svenska (bildannalys) som gäller. Hoppas starkt på att min fina utstrålning ska synas på legget! yeyeye! (y)
 
 

She,she got the good,good!

New York, November 2011- Photo by me: mandees.blogg.se

Cooking raw with the brooklyn boy

 
Gamla klassiker som man aldrig blir less på ;)
 
+ http://www.youtube.com/watch?v=qqo7b2C0qMg
+ http://www.youtube.com/watch?v=kXBd7BHIDro
+ http://www.youtube.com/watch?v=gnhXHvRoUd0

Självporträtt 2.

Digitalt skapande är lätt den mest awesome lektionen som finns! Vi ska skapa 4 självporträtt, får vara vilket "motiv" som helst, men det ska beskriva oss. ritat mig en barnboks-figur som jag tycker är ful som fan, därför tänker inte jag visa den här för just dedär med att teckna utan skuggning är verkligen inte min grej, så de andra porträttet fick bli en döskalle, ska dock vara en bakgrund med mest trodligtvis blad och blommor i färg medans döskallen ska ha starkare svart färg och ordentligare skuggor, för somsagt, detta var bara en skiss. Nöjd med den? jajjämän!
 

Can't keep me down

Sovit som e stock inatt, hade inte så svårt att sova, helst inte md tanke på att man sov med rasmus i ett flertal timmar både lördag och söndag. Dock lika svårt att vakna upp på morgonen, vaknade 10 min innan min buss gick så fick dra på mig kläderna snabbt och rusa iväg, tackar gudarna att det tar mindre än 1 minut att gå till närmaste busshållplats. Känner att engelskan går lite smått segt nu efter att man inte pluggat det på ett halvår. men nog funkar allt, kurserna från förra terminen måste jag ta igen, har inte riktigt kommit igång med det. Så ska komma igång med dom kurserna nu i veckan. planera dom, se vad jag behöver fråga om osv..
 

RSS 2.0