Todays school-gif's


ME AND MA HOMIE, JUST SITTING HERE!


2 cool for school, eller?

 
Uaaasch, sån jävla äckligt tidig morgon att jag ba vill dö. Sitter och jobbar med engelskan nu. Är bannemig nationella på Torsdag " DUUH DUUUH DUUUUUUH " , Fan.. Inte något man taggar så värst mycket direkt, men kommer säääkert gå bra. Nåja, nu ska jag kolla min mail, och sedan fortsätta nöta framför en massa plugg.
bajj bajj

I'M ALL ALONE AT MA HOME

 
Sådärja! Äntligen är jag hemma efter en skol-o träningsdag. Har inte mycket av det "roliga" och det "lugnande" att göra idag, ska storstäda hela lägenheten pga. att papi kommer imorrn o bor här. Nu ska ja börja med de, hääj då!

Man with a horse, Old style #NY


Klockan 11:41

 
Just nu sitter jag i skolan, Ingen idrott idag inte! Skulle ha löpning utomhus, men det regnar ju som fan just nu, så vi fick ledigt och då passade jag på att dra på gymmet. Blev lite röv och ben träning idag. Var grymt skönt och lär vara helt slut då jag ska hem. Slutar nämlingen 16:25 idag så ja.. uppskattar inte dagen men stolt är man då den är avklarad, dessutom är det typ 6 veckor kvar till sommarlov så yeeay! (Y)

I've been locked out of heaven


New York birds mixed with space #Empire

 



I celebrate a year of love with my baby

 



Vi pratade om ätstörningar..

 
Idag på idrotten så fick vi lyssna då läraren pratade om ätstörningar. Det var intressant att lyssna på eftersom att tror att nästan alla personer strävar efter att se så snygg ut som möjligt eller att se ut som en viss modell. Då jag såg på "helt sjukt" så kom den gamla Lindex-modellen in och pratade om att man aldrig ska gå efter ens modell utseende eftersom att det bara är redigerat, hela kroppen är liksom fake. Då vi ser stora planscher på supersmala modeller som är helt bruna. Så är dom inte det, utan dom är blek/blåa pga. att dom är så pass undernärda.
 
De flesta som skapar mode är homo-sexuella män, dvs att det finns bevis på det, är inte något jag bara tror eller påstår. Eftersom att bögar inte är intresserade efter denna "kurviga kvinnokropp" så blir oftast modellerna så pass smala som dom är. Är inte något alls naturligt med det, och man blir inte lyckligare om man inte får i sig någon näring alls, utan tvärtom. Man blir MYCKET lättare sjuk, deprimerad, arg osv.. Tänk dig själv en dag utan mat. Bara ren trötthet är vad man får ut av det.
 
Jag tror att detta med att man får ut sin ätstörning pga. ideal ( man går efter någon annans kropp, och hur dom behandlar kroppen för att likna dom) Har med media att göra. De flesta vet att det faktiskt inte är friskt att vara till en viss grad supersmal. Men tror att nästan alla, främst tjejer. Tävlar lite om sitt utseende med andra, Vi lyssnar nog inte tillräckligt på vad som är normalt, utan tänker nästan bara på att vi ska se smala ut. Men faktiskt så slutar många med piller, Piller som vi inte hade behövt stoppa i oss om vi bara fortsatt att äta mat. Ångest, dåligt samvete, depression osv.. Är vanligt. Och som ni kanske vet så är det inte direkt bra att bli van vid ångestdämpande deprissonsdämpande medeciner, Det blir oftast värre och finns en chans att man aldrig kan sluta med dom.
 
Så vad säger ni? Ska vi kanske börja vara nöjda någon jävla gång över att vi är friska och fina?
 
 

Hey ma frändZ!

 

Sitter just nu i skolan, har svenska och ska fortsätta med min krönika. Bokbattle'n får bli på Torsdag! Sov hos Rasse inatt, som vanligt så får han sin helkroppsmassage, klia på rygg, fötter och klia i håret och ge huvudmassage. Snacka lyx den grabben har! O imorgon så firar vi 1 år också, ska väl göra nå kul tillsammans, middag och bio är det vi har kommit fram till hittils :)
 
 

Beslutångestövermitthår.se?


ÄNTLIGEN! Idag är en underbar dag .. bara pga. att jag inte ser ut som en kyckling nåmer. Gjort mitt hår blont pga. att det i slutändan blev för dyrt och för jobbigt att sitta med färgbomber hela tiden. Och påtal om tid.. Jaa jag har då verkligen exprimenterat (eller hure stavas) om man säger så..

Baan Thai och Allstar

Gårdagens festligheter gick som jag ville.. ungefär. Kom till Luleå med buss vid 19,tiden. Efter de så satt jag o ladda min mobil på max medans jag väntade på att hela gånget skulle komma fram.
 
När vi väl hade möts osv.. gick vi på baan thai och käkade lite middag, och jag tackar gudarna över min smarta hjärna som sa åt mig "Amanda, ät en middag nu" så tog tre rätter, en cider till maten och sedan tog jag o Eric varsin tecuila. Drog vidare till allstar (Johanna va också med oss btw) och där satte vi oss i ett bord o chillade lite smått och sedan började jag partajja på dansgolvet, nästan så att jag glömde bort att mamma skulle hämta mig, och ja vid halv 1 kom hon och Janne från Piteå-Luleå för å hämta mig <3 fatta gulliga dom är!!
 
Anyway, resan var väl smått sådär jobbig men duschade och gick o la mig då jag kom hem. sov som en prinsessa och vaknade sedan av en bok av sms i mobilen, hehehe

Svartsjö slott

 
Här KANSKE jag får jobba i sommar, ligger 45 minuter utanför stockholm och nu håller jag bara tummar o tår på att jag får jobbet ^^
 
Bild från:http://www.svartsjöslott.se/Festvaaning.html

Reportage Kiruna (Början)

 
 

Jag åker norr, mot stan. Blicken möts av det stora berget. Kirunas hjärta, LKAB. Jag åker i en rondell och på vänster ser jag ett gammalt men vackert torn med ett manstecken på toppen. Det är gamla gruvan där allt malm startade.

Jag åker längs statoil södra, coop forum och statiol norra. Det känns som en evighet med dess tusen olika industrier men jag fortsätter framåt. en lång väg med intressanta, gamla, färgglada fastigheter dyker upp åt både vänster och höger.

Min längtan är ej enorm men en sten släpps från mitt bröst. Jag känner mig äntligen fri. Dethär är mitt hem.


Det kommer aldrig va över för mig


Skitiga nordkorea... behöver snickers

 
Asså blir så sjukt förbannad på Mr. Nordkoreas wb. hitler. Jo dom kommer säkert lyckas ta över hela världen då INGEN gillar dom, varför gillar vi dom inte? Nä för dom hotar ju andra länder stup i kvarten. Om Nordkorea aldrig ahde stängt igen landet så hade dom mest trodligtvist haft snickers där, what about that Mr. Bitter Nordkoreas Adolf H kossa?

Psykisk ohälsa "Att prata ut"

Något jag tänker på dagligen är känslor, inte bara mina egna utan även andras, bekanta som obekanta. Kommer tydligt ihåg då vi hade temat psykisk ohälsa att skriva om till Kuriren-tidningen, blir en hel del diskutioner kring det ämnet. Då vi pratar om personer som har något med psykisk ohälsa att göra ex, så kan det vara ADD, ångest osv.. Så är det direkt som att om dom skriver på facebook, i sin blogg, instagram osv.. om att dom mår dåligt, känner sig självmordsbenägen osv. Så blir det ett stort FEL för oss som ser vad dom skriver. Varför ska det bli fel? Då i princip alla går runt och säger att man ska vara ärlig, inte fake'a till sig och bara vara sig själv samt att man då inte ska vara rädd för det. Jag menar, det är väl ett rop på hjälp någonstans?
 
Vi ser folk som skriver om sina känslor som "uppmärksamhetskåt", det är fel. Visst är det logiskt att förstå om det är en viss person man verkligen inte gillar, ni vet en person som slängt en spydig kommentar på en eller flera.. och som sedan söker någon slags hjälp och skriver om det,då den personen mår dåligt.. Då bryr man sig inte ett skit om den personen, men däremot om det är okända personer som drar en "uppmärksamhetskåt" analys av denna person, som inte känner personen, aldrig sagt ett "hej" ens. Då är det fel, och varför ska man söka uppmärksamhet om man inte riktar sig till andra personer, utan bara skriver om sina egna känslor?
 
 
På min förra blogg skrev jag en hel del känslor, det som hände i Kiruna var inte kul på den tiden och det var skönt att skriva ut lite ord. Om jag inte hade gjort det hade jag nog mått hyfsat mycket värre och fått en hel del utbrott. Idag känner jag att min tyngsta tid är över, så det är lätt att hålla inne många känslor tills dom gått över, och om jag behöver få ut något vet a´jag att jag har en pojkvän, en familj och nära vänner att prata med. Det ville jag inte ens förr, hur goda vänner det än var eller hur bra familj jag hade så började jag skämmas över mig själv efter ett tag.
 
Man kan aldrig dra en rätt slutsats över en person du inte frågat om hur det verkligen står till. Då man väl vågra gå fram och fråga eller då man väl känner personen väldigt, väldigt väl så kan man bara dra en hyfsat rätt slutsats. Men inte en till 100%, För vi alla håller inne något och vi alla har en sida vi skäms över.

This is what a girl wants from you


School English jaO!


Sitting here on the englishlektioneN, Have some fun with myself and take a lot of pictures of myself.. skojja. Orkar inte med det engelska språket här på bloggen. Ingen läsare lär förstå vad jag har o skriva om och känner väl att jag gör bort mig nog mycket framför läraren på engelskan. Dock så har vi ingen lärare idag, ska fortsätta att skriva detta manus till Filmteater ämnet. Suger på det, men om jag använder lite stil, fantasi och min underbara coolhet så kommer det nog att gå ihop. well well.. I might be starting this shitwork now, so I slipper get an F in betyg typ :3

Det var väl på tid'n?

 
Var väl på tiden att göra ett litet inlägg idag? WOOH, känns som att det var längesedan som tusan. Har inte ens bloggat något på min LEDIGA tid eller min SJUKA tid, då jag bara ligger inne... Nejnej, blogga gör man i skolan då man inte har så mycket tid tydligen. hehe (a)
 
Iallafall, vad har jag gjort unde lovet? Var i Kåbdalis första helgen där fre-mån och torsdagen kom mamma hit till stugan i piteå, så passade på att sova hemma då. Efter Kåbdlais har jag mest tagit det lugnt, vart sjuk i 3 veckor och ÄNTLIGEN är jag frisk, tacka gudarna att det kom en påsk så jag slapp vara frånvarande så jävlarss mycket.
 
Bilden är tagen i Kåbdalis från sittliften, cool jag är som jag åka sittlift vaaaah? ;P .. skojja

RSS 2.0