YOU BETTER HOLD ON

Har nog varit den bästa skoldagen pålänge idag, Haft askul! Sänt radio live på kanal 89,3 idag med Sofia, Katja, Ida, Hanna och Sara vilket var awesome (y) tror jag hittat mitt framtida yrke! (Bilden är tagen av http://sofijans.blogg.se/ ) . Sedan så har jag faktiskt varit o käkat lunch idag på bryggeriet, Vilket jag är sjukt stolt över, o efter det har jag vart lite smått kreativ med en knäpp men cool bild/teckning som ska bli ful! :D haha. Nu ska jag fortsätta kolla på partaj, sedan sova!
MANDEE'S <3

4 PICTURES - MY HOME

MANDEE'S <3

TALK THAT TALK

Känner mig extremt vuxen! Har vart i skolan, åkt hem med bussen, fixat mat och städat, varit ute o sprungit till Ica.. och ja, bara det! Seriös jag är fetingbäst idag känner jag! Typ vart glad och tillomed bjudit mina gäster på kaffe, Hur schyst är inte det?!
Såg 2 av mina grannar idag, en tjej vid 20års åldern som typ... handlar på Ica Kvantum (smygreklam) och snygging på andra våningen. Stod i korridoren med mina mysshorts o skulle föra min biggma röda väska till förrådet, så kom det ned 2 assnygga killar och jag ba, OMG! Typ rusade ut till förrådet i hopp om att jag skulle snubbla och dö av hjärnkross, Men attans! Jag klarade mig... aja lite andra ord sagda då, och tänkte eftersom att jag vill att dom ska hitta mig på facebook så skrev jag en handgjord lapp med mitt namn på brevboxen (får inga brev hit) för att dom ska ba " aaah dendär bruden på 1an heter Amanda!" typ.. man kan ju alltid hoppas?
MANDEE'S <3

♡ YOURSELF MORE

Shiit vilken helg, shiit vilken dag, shiit vilken huvudvärk, och bara för att jag har sån tur har jag även friluftsdag idag som typ alla domdär killarna i 3an ska ha med oss små tjejjor o killar i 1an, Faa-aan att jag ens frågade om gympan, men aja, vafan ska man göra. ta livet av dig? ja tack gärna! (Nä sånt skämta man inte om!)
ÖH FÖRRESTEN! Flyttat in i lyan nu, fett mysig när den är så liten, men va lite nervöst att sova ensam i en studentlya, knäpptyst och asmörkt för första gången, HAHA vilken tönt jag är! Me like maahsälf
Men så ringde Mr Dick o räddade mig :
Jag: Hallåååååh?
Mr Dick: Amandaaa,sover du?
Jag: Nej men vill inte spela med dig för jag måste sova, har friluftsdag imorgon.
Mr Dick: Okeej, men sov så gott då.
Jag: Mmm du med hejråååh
KLICK! Seriöst, Efter att ha pratat med Mr Dick så somnade jag! Fett coolt, vad var det med samtalet som gjorde att jag somnade? Ja jag vettefa---an ! Men gode gött vare, Nu ska jag dra, Mera bilder får ni senare av typ allt o alla! ;)
MANDEE'S



IN THE BUBBLEROOM

Kollat igenom lite kläder på http://bubbleroom.se , Har ni sett reklamen på tv? Hon har just såna skor som på bilden ovan och dom är så jävla snygga! Vill ha dom men kan ju inte beställa med mitt kort, ska vänta och se om det kommer in några liknande till någon butik här i Luleå som jag sedan kan köpa, blir nog bättre så!
MANDEE'S <3

"BLOW MINDS, NOT GUYS"

MANDEE'S <3

IN MA MYSDRESSAH

Chill dag som fan! Lite skola, kladdkaka, kaffe på Waynes, chill på brottningplatsen med Anton o Malin, o sedan gliiid med Alex. Dock vart smått bitter, samt att jag vart hungig och haft illamående, annars har min dag varit 100% fet!
Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan tvätta sminket och lägga mig under täcket.... och blogga mer ;)
MANDEE'S <3

THE WORD IS YOURS

Sovmorgon uppskattas alltid! fast att man bara har det till 09.40 men ändå! Dock vaknar jag innnan mitt alarm men shit the same ;)) Kommer typ lyckad vända på dygnet via att jag vaknar tidigare och tidigare och jaa... Vaknade klockan 07.00 ihelg av mig själv och nu vaknar jag 05:40. Om något äre ju bra? Äsch, ska ringa Adam om ett tag o väcka honom, men trodligtvis så vaknar väl han också innan jag hinner ringa ;)
MANDEE'S <3

[Official Music Video]


EY BITCH, WHATZ'P?

Kolla in min bitchiga min i min coola pyjamas t-shirt. Jag ba yeah botox-lady, strike a pose! Osså fick man ngt som såg ut som ett dick-face sammanlagt med Angelina Jolie och hennes 15 barn, naeejs! Livet är som bra nu, Ligger i min hästens-säng (Ni vet sån med en kontollgrejj på sidan som fixar högre kudde osv?) och bara bloggar om livet. Njuter även om att jag har sovmorgon till 9.40 och börjar med samhälls! Yeah! Life's good ;)
MANDEE'S <3

"RÅKADE" HANDLA LITE NYTT

Jamen ojdå, Råkade gå in på lite butiker idag. Hittade ett nytt linne som kommit in på Monki, och ba "Ååååh man ser igenom ju!" Också kom jag på, "Lösögonfransar måste jag ju också ha!" Så hittade jag på samma hylla en skugg-läggning (kommit på ett eget ord) det är som ögonskugga fast för ögonbrynen (y) , så den slant också med! Sedan kände jag ba, "aah men det är ju bättre att jag köper något smycke eller något istället för att köpa mat eller nå dricka för pengarna", så jo, gick på glitter och ba ååååh, till ett par öronhängen. NU ska jag lämna kortet hemma! Annars kommer jag hamna hos något kartonboende som vuxen!
MANDEE'S <3

SHE'S HOTTER THAN FIRE

Jag lovar min mamma är fett orolig om mig, Typ tror att jag sitter i någon knarkarhörna med några gram och röker, tar sprutor osv.. med nå styck alkisar. Men nej mamma! Gör jag då inte!! Pappa vet det för han har tydligen en "större bild" än vad du har i hans hjärna. So shut up! Ursäkta... men seriöst! Blir fett stressad av att åka till Kiruna hela tiden. Kommer absolut inte till påsk! Bara så du vet det! Haaah!
MANDEE'S 2 MAMA <3




INTE OSÄKER NÅMERA

Fick en kommentar här innan ( som inte syns ) om min kropp, stod att jag tydligen är osäker i mig själv, då säger jag bara!:...
HELL NO, BIAATCH! Så som jag ser ut nu så är jag asglad, Vill bara bygga mera muskler och göra så att det blir synligare, och det jag skrev i förra inlägget vill jag ändra, har gått ned i vikt! fick på mig ett par brallor från Gina Tricot idag, fick dom lite överknäna innan, nu fick jag på dom till midjan och dom passar mig asbra! Dessutom kan jag prata (helst med killar, mycket lättare då) så är inte osäker på det sättet heller, mina små grabbzvittnen kan ju meddela vidare... ;) Här får du/ ni eller vem fan det nu en är en bild på hur jag ser ut JUST NU!
AND BTW, VATUSAN HAR NI MED MITT UTSEENDE ATT GÖRA?
MANDEE'S <3

SÄLLAN JAG!


Alltså FAIL 1 idag, flippade utanför Coop, tack mina byxor höll bara på att spricka, FAIL 2, Ramlade ur sängen inatt och slog huvudet nå jävulskt hårt, inget vidare roligt sätt att vakna på, och FAIL 3, Varför gjorde jag detta med mitt ögonbryn? Asså sällan jag ......

MANDEE'S <3

18 HOURS IN TOWN

Vill inte vara i denhär stan nåmer, pallade ca 18 timmar innan jag vill hem tilll Lulä igen. Ska iallafall och plåta med Fanny och Emilie idag, Ska bli grymt kul att träffa domdär b-rutt-or-na-h. Synd för mig ba att jag inte tog med några fina kläder, att jag inte tänkte på det. Så nu ska jag rota, om jag inte hittar något så får de bli att gå snabbt på stan o checka något coolt!
MANDEE'S <3

FIXAR TILL TRÄNINGEN

Tänkte komma igång med träningen nu igen, har typ gått upp ngt kilo tror jag med tanke på att jag blivit besatt av godis ända sen jag började NTI. Men nu är allvaret här igen. Bor hos mommo 2 veckor till, dessa 2 veckor kommer jag bara äta små portioner regelbundet.
Sedan när jag flyttar kommer jag kunna anpassa mig bättre efter vad jag vill ha, då jag kommer laga mycket fisk,sallader och kyckling. Samma där, äta små portiner regelbundet fast utan att ha lika mycket kolhydrater i.

Håller just nu på att styra upp ett träningsschema. Kommer mest trodligtvis gå på pontusbadet som ligger hyfsat nära skolan och mitt inne i stan, tycker det är lite vettigare att åka in till stan eller gå från skolan till pontusbadet, än att ta sig med buss ända till hertsön, när jag senare kommer bo på porsön.
Måste anpassa mig efter mitt skolschema, så vissa dagar blir det tidiga mornar, men om man vill bli het så får man väl kämpa, vet ju själv att det bara är svårt i början.
MANDEE'S <3

HERCULESPLAN FÖRSVUNNET!

Som säkerligen alla hört så har ett herculesplan från Norge påväg mot Kiruna störtat. Dom har inte fått in några varningssignaler från dessa 5 personer som var ombord, vilket är väldigt konstigt.
Det sägs har försvunnit i närheten av Kebnekaise och snart har dom letat i över ett dygn efter detta plan. Låter det inte lite konstigt? Det tycker jag. Dom har nu letat nu i ett dygn efter detta plan och har inte hittat det, Vädret gjorde mycket eftersom att det är/var storm men dom har letat nu både på mark och i luft vid ett område och har inte hittat någonting.
Detta lär bli intressant o se när dom hittat det helt o hållet. Jag är tyvärr nästan 100% säker på att ingen av dessa 5 personerna är vid liv. Det sägs att planet är väldigt säkert gjort dvs, gjord på bästa sätt för att inte störta. U.S.A,s militär är även med och hjälper hitta detta försvunna plan.
MANDEE'S <3

MAMA, I'M COMING HOME

Åker till Kiruna idag med tåget som går 10:12, Ska bli skönt att träffa mamma och pappa, har inte sett dom på två veckor och inte pratat så mke i telefon heller, vilken jävla mamma och pappa- gris jag är!
Ska typ bara vara hemma, sega i sängen, blogga, lyssna musik och bara skita i allt. Hoppas på att mamma säger att vi ska på stan och "shoppa" .. fast aah tar typ 5 min att gå igenom stan i Kiruna, sedan är man som klar! Vilket är jävligt effektivt för dom som har brottom, typ buisness-men, ofta inte?!
Sedan kommer jag till Luleå igen på söndag, är väl framme vid 21.00.. men ni vet sj, okej jag är hemma 00.00! kör på det jao!
MANDEE'S <3

ALLTSÅ USCHA VAFAN!?

Seriöst, Varje gång jag går på stan ser jag eller hör jag en gammal eller äldre kvinna som typ gnäller eller pratar om en kille hon tydligen strulade med på lördagen förra helgen, MHM U HEARD ME! Ni vet dom som är grymt sminkade, som jag ungefär fast då är ju dessa ungefär 20 år äldre än mig, använder typ push-up, rökröst in i helvetes (samt hosta) . Vadå är jag ensam om at tycka att dessa personer är lite smått patetiska. Finns ju även dom som söker sig till killar som är 20, tror dom är snygga och försöker få hem killen i sängen, ALLTSÅ!!!.. Jag hade blivit grymt rädd och sprungit därifrån.

Inte tänker jag som heller springa runt på krogen medans jag har typ barn och leta såna som är 20 år yngre än mig. Fattar inte att man ens gör något sånt, Alltså helst som kvinna! För tjejer/kvinnor brukar ju liksom köra på att killarna ska ta sig fram till en själv, jag ska nnte behöva gå fram utan de är killen. Ni fattar va?

O dessa kvinnor ser inte ut som en hollywood-fru. Dessa ser ut som någon wb,are i hopp av att aldrig bli äldre.

O varför klagar föräldrar på att man går med kjol? Ni vet man ser ut som en prostituerad bara man går med något som inte täcker ärmarna. Jaa liksom man är ung, man ser bra ut, Vafan varför inte njuta för stunden. Snart får man gäddhäng så liksom RUN OUT NAKED!!



(ALLT DET JAG SKRIVER BEHÖVER INTE VARA SERIÖST, SOM ATT SPRINGA RUNT NAKEN, FATTARNI?)
MANDEE'S <3

★ WHEN DREAMS COME TRUE ★


EGEN LÄGENHET - 27/3

Taggar tills när jag flyttar till Porsön, Allt kommer bli så mycket enklare, all träning osv.. Just nu känner jag att jag knappt orkar engagera (stavning) mig till min träning eftersom att jag vet att jag kommer vara tvungen och stressa till mommos jobb innan hon slutar osv.. Då är de lika o vänta 2 veckor och börja seriöst utan stress. Hade nå jävulskt humör idag på morgonen, inte för att det är konstigt men kan inte ta det lugnt. Det är saker som måste göras osv HELA TIDEN. Som tex komma hem och städa sedan, så ska man liksom nämna det typ 3-5 ggr per dag. WTF!!!


Flyttar iallafall till Porsön. Min morbror kommer ju åka till England i 2 månader, då kommer ju han såklart behålla lägenheten tills vidare, och då kan jag bo där när han är borta och bo gratis, istället för att tacka ja till en lägenhet nu och betala 2 månader. Ja ni fattar! o i sommar kommer jag inte vara så värst mycket här i Luleå för jag antar att det blir sommarjobb i Kiruna. Så då skaffar vi en ny lägenhet eller så behåller jag Peters, det ser man ju då. Men eget är en sak vi redan vet nu kommer skaffas fram! Fett sköönt!
MANDEE'S <3

POWERNAPEN

Grymt trött! Vart ful rulle hela dagen, hann knappt komma in genom dörren så ringde dendära Anton o Alex och fråga om man skulle fara till Boden för ett besök hos Malin! Yeeah I did, Drog dit, va lite för översocial, spred planer, face rape via chatten.. och ja mycket mera! fett kul ju! Sedan drog man hem, grymt skönt det med, ligga o värma sig under täcket sitt.
Höll på somna, god natt!
MANDEE'S<3

MANNEN MED KORSET

ALLTSÅ WHAT THE FUCK!? Såg en gammal gubbe nyss med ett stort jävla kors som han höll upp, korset va minst en meter hög, Så jävla weird, Trodde han skulle närma mig för han typ vinglade hit och dit som ett fyllo, trodde att ahn typ skulle ba: "aaaaaah du är en väldigt ond person, du kommer till helvetet Amanda!! Du ska avrättas!!" Asså shiiit, snacka om psykon!... Liten del av min vardag fick ni nu reda på!
MANDEE'S <3

WELCOME 2 THE GOOD LIFE

Ett par nya, brun mocka och konstgjort skinn, 13 cm höga, som jag kliver in imorgon! sounds great! älskar skor och var less på svarta, så vrf inte variera liksom, bruna, wtf!? en bajsfärg? skitsamma! Vem fan bryr sig om det! Sjukt snygga iallafall!
MANDEE'S <3

ONE OF MY BEST PHOTOS

Är tagen med Iphone! Så grymt enkelt eftersom att som tex när man åker bort så behöver man inte släpa på en systemkamera 24/7. Man kan få otroliga bilder. Dehär är en av mina bästa bilder, tagen i New York (där man går hela dagen, kan va jobbigt att ha med sig en bigma kamera!) när vi åkte helikopter. Grym teknik!!

MANDEE'S <3

POCKETS OF FUTURE

Har funderat en hel del på förändringarna från Kiruna-people och Luleå-people. De flesta i Kiruna säger att det kommer liksom vara likadant här i Luleå som i Kiruna. Uhm, bullshit u guys! Jag ser då en hel del förändring redan nu. Kan vara fel för att jag bara bott här en vecka typ men ändå. Det är liksom skönt med nytt folk, nytt boende... inte lika skönt att sminket flyger åt helvette bort i blåsten. Men fungerar, jag är ju inte i Luleå pga sminket ändå så.
Men iallfall. Det jag har hört från andra är typ att Luleborna ba skiter i det förflutna rätt enkelt. I kiruna stannar det kvar och det är ABSOLUT inget fel på befolkningen så ni behöver inte ta illa upp. Det är mängden befolkning.
Nää. Lär inte flytta tillbaka till Kiruna! Blir att plugga direkt efter gymnasiet. Göra matten i 2an bara sedan har man det viktigaste för att söka. Jag tänkte välja Journalistik som individuella valet! Kunskap av att skriva osv är grymt bra att ha, inte bara för att bli journalist, men som vi alla behöver göra för att få jobb någon gång. Skriva ett CV! Det krävs en del kunskaper faktiskt... Känns som att en grymt najs framtid väntar efter gymnasiet!
MANDEE'S <3

JUST GO 4 IT, BE YOURSELF

Hela dagen har ba rullat på känner jag, fotat lite imorse till skolan osv (tjuvtitt på en bild,up there!) suttit och redigerat bilder, kollat igenom en massa osv.. Även suttit med andra personer idag, vilket jag uppskattar!
Ätit proteinrik mat idag, plockade med mig en sallad från Ica med typ BARA kött, dvs kyckling, tonfisk, keso, bla bla bla bla bla. o sedan skottat altanen, städat och satt in ett nytt bord i mitt lilla rum som jag har här tills den 27e. Även tränat lite coreövningar, Känns så fel att inte träna när man gjorde det typ 8 ggr i veckan förut. Så måste försöka hålla mig nyttig nu tills jag kollar på acticgymmet.
Coreträning enligt mig är den bästa muskelträningen om man är tjej/kvinna ( ba min åsikt! )........Nu snart ska jag lägga mig.
Har en uppgift imorgon med skolan att vi inte får använda telefon eller dator för att se hur beroende man är av face book, sms osv.. funderar på att dra mig ur, men vette tusan. Känns ju förf'n fegt! :/
MANDEE'S <3

AWESOME DAYS IS AWESOME

Jag är hemma igen, töff helg med andra ord, dock sjukt kul helg som ba kom sådär random. Så skönt att duscha i egen dusch, gå runt med shorts och hoodtröja, koka kaffe och lägga sig i sängen. Finns inget bättre!
Har bara softat idag, somnade även till hos Johan för att jag va så sjukt trött. Vette tusan vad som är fel på min skalle, vaknar av mig själv klockan 07.00 och är typ aspigg, ja som en barnunge. Dehär ska jag ändra på!
Imorgon börjar jag egentligen typ 13.00 men ska åka in till stan vid 08-09 för att jag ska knalla runt blåsiga stan här i Luleå och ta några dokumentärfoton. Är grymt taggad pga jag använder ett nytt objektiv. Utrustningen ger (y)
Nu ska jag sova, sry för en seg uppdatering. vart trött hela veckan! Pöss och försov er inte imorrn till jobb o skola!
MANDEE'S <3

WHEN I'M BORED I FEEL IDEAS


Är uttråkad som fan, började tänka typ "men heey, jag ska ju välja journalistik bland valen!" osså ba blevree såhee. Hittade en grym sida för mina små filuriga expriment och satte igång med ett ämne som intresserar mig och vad som gäller just nu. Trodde egentligen att jag skulle lägga upp ett kollage, men nää. Blev typ en tidningsartikel. Fett knäppt. Men sån är väl jag?
MANDEE'S <3

TRY 2 FIND INSPIRATION

Detta lägger jag ihop när jag inte kan hitta inspiration, har absolut 0 inspiration men jag försöker finna ideér via tex tumblr ( http://amandaberggrens.tumblr.com ) och weheartit.com. La bara min mobil under min kamera, fotade med andra kameran och försökte finna någon fin sparkle-bild. Kanske inte så fin bild eller så bra. Men vafan, om man gillar att göra något spelar det väl ingen roll om det man gör är bra eller dåligt?
MANDEE'S <3

TATTA KAKOR!

ES11, 4e dagen. Det går bar känner mig dock bara inte så liite lost när det gäller arbeten osv.. Men allt rullar på och tror att lärarna förstår att jag inte förstår.. efter typ 4 dagar? Men ligger ändå lite efter och min mentor är inte här heller så har ju som lite bortförklaringar? Äsch, de går bra iallafall, om inte annat var detta ett meddelende till mina föräldrar- Jag mår bra mamma och pappa! så ni vet... om ni undrar ?
ooh btw mor o far, idag ska jag fara å köpa godis, gå till mommos jobb, tatta kakor och sitta där tills att mommo är klar med ett läkarbesök. najs va? ;D
MANDEE'S <3

It was like "forever" ago!

Har inte bloggat på ett bra tag nu, mycket är pga att min dator är inlämnad osv, saknar den... Va ju min babe liksom!
Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag flyttar, vart ledig hela veckan pga jag eg är inskriven på NTI sedan måndags och de i Luleå har lov denna vecka. Längtar grymt mycket och var väääldigt länge sedan som jag längtade tillbaka till skolan! Vill egentligen bara börja NU!

Ser inlägget konstigt ut? Joo skriver från min iPhone, så vet inte ens hur detta inlägg ser ut på en dator förrän jag fått min, nu får genomlida lite fel oså tills dess! ;)

MANDEES <3


RSS 2.0