Harry Potter är stolt över mig. jag vet det bara..


Livet går bra just nu, sysslar med mina läxor som bara den och känner mig lite smått stressad faktiskt, tur att man inte är trött och alldeles för sliten, för då kan jag direkt säga att det blir ett stort fettma F i ekonomi (samhälls), har bara 4 kapitel kvar ( kapitlerna består av typ en sida var ) så känner mig ändå rätt säker på att jag klarar ekonomiprovet. Dock så har jag historia och en till liten uppgift till samhälls kvar men eftersom att jag bara har en lektion imorgon så tänkte jag göra allt klart i skolan o sedan nästa vecka äre bah ropa FREEDOM!

Såhär kul har jag denna onsdag!



Förlåt kära läsare att ni har liite för mycket GIF-bilder idag.. men vart fett uttråkad, ville egentligen göra en lliten video men då märkte jag hur sämst och spårat det gick (är verkligen inte min grej) Så kände, "vafan nu väljer jag GIF!"

ROLING THE ÖGONBROOWNS ;)

GIVE YOU A KISS!


Kvinnokroppen är det finaste gud skapade fan!


Okej, en del reagerar nog på rubriken rätt fel, typ är hon lesbisk (vilket det inte är fel att vara), men kan säga rakt ut redan nu, jag tänder BARA på killlar!

Iallafall.. Alltid när jag ser någon som är mer "utanför" eller som man ser mår dåligt pga sitt utseende. Jag brukar ALLTID ge dom ett leende för att visa att dom duger till något. Visst, folk säger liksom att jag ser sur ut ofta men det är inte ett dugg sant, är en skitglad person som älskar mitt liv, som älskar mig själv.

Fattar inte vart folk finner "ego" med att man älskar sig själv, det är bra. Hey, du är fan perfekt som du är...liksom so fucking true. O vill ni veta det SEXIGASTE EVER som finns hos tjejer framför killar? Självförtroende och självkänsla! Det säger att du älskar dig själv som du är. Jag har försökt övat mig till det en hel del, men sedan utan att jag märkte det så tänkte jag ba, ahmen shit vad vacker jag är. varför tänker inte alla så?

Liksom du är perfekt om du har fett eller inte fett på låren,mage,armar osv.. Du har ett perfekt ansikte för det är fanimig liksom ett mirakel till varför du är född lille vän, så fundera lite... Är de värt att må dåligt över sitt utseende, eller är det värt att njuta för livet och finna sin vackra sida liksom?

O det spelar ingen roll om man liksom sminkar sig flera lager, solar, använder löshår, manikyr osv.. för det använder jag. Det är ju en del av dig som du går ut med! right?

Vet vore bättre om jag vloggade för att berätta mer tydligt hur jag menar.... men ni fattar väl lite?


Taggar till sommaren!



-Sommaren är på G och jag är grymt less på att gå runt med läskig hårfärg som är typ sjukt utblekt så kommer färga det blondaste jag kan.. tänkte barbie-blont men det kan ju dock slita väääldigt mycket. Men Rebecka ska hjälpa mig!
-Sedan så ska jag inte sola på solarium nåmer, tar hyfsat mycket pengar som jag måste ha till sååå mycket mer så kommer köpa ngn kräm man smörjer in sig med och bli brunare på ett mer "naturligt" sätt..
-Kommer även börja fixa mina naglar ordentligare, funderar på att beställa en tid hos Anna i
Kiruna, men skeptisk över de, ska se om dom vill växa ngt, om dom gör det så blire bara mer awesome.

TIPS OM MANNIKYR ELLER SOLNING? SKICKA EN KOMMENTAR, JAG SVARAR TILLBAKA!


MANDEE'S


Min kärlek till Khjadidje, fjortisen och Bettan



Ungefär såhär uttråkad va jag igår..


Visst att man är uttråkad och ahr energi i kroppen, men jag hade sovit 3 timmar förra natten, endast käkat middag och kvällsfika, samt vart i farten hela dagen med träning osv. Men ändå så blev jag inte riktigt trött och när jag kommit hem och skulle stretcha så började jag såklart " åh fota" och så höll jag på till typ 00.00. Råkade välta ned en tavla också, grannarna undrar nog vad jag gör.. vem jag är och varför jag är uppe mitt i natten och förstör läggan typ..

MANDEE'S

#Porsön #tunnel #graffiti


Älskar min nördiga bild-humor!






Om man kanske skulle...


bli grymt brun, färga håret mörkbrunt och köra på en "swag" i stilen? .... jag är egentligen bara fett sugen på en färgglad kepa..

Life is good!

För mig som kommer från Kiruna så är det redan sommar här i Luleå. Är ju Kirunas sommarvärme, soligt, varmt, folk går i jeansjackor, löven börjar komma på träden osv.. Tycker det är fett mysigt, o något som är ännu mysigare är att jag är helt ledig imorgon pga, resten av min klass ska ha nationella prov, life is good!

Alltså kan man bära en leopardklänning..


på skolavslutningen? Verkligen hittat en jättegullig klänning med leopardmönster, den är i "vanlig" leopardfärg, tänte typ en svart kavaj till klänningen. Fan vad snyggt! Men tänk om alla andra har helvita klänningar och jag en leopard.. vad ska ni ha för någon färg och vad tycker ni om min lilla "tanke"?

I can't stop.



Sista veckan i min lilla lya, sedan flyttar man bort 2 veckor innan sommarlovet. Ska bli astråkigt. Vill ju kunna dunka musik, sjunga i duschen och dansa naken. Fan vad deprimerad jag blir bara av att tänka på det. Ska utnyttja lägenheten denna vecka som ingen vecka innan, njuta av ensamhet (y). Ska även unna mig själv med mdera solning, ska vara brun på skolavslutningen bitches!


#New Girl #weheartit.com #train to Luleå


weheartit.com #blue eyes



+ KEEP YA CALM ║ MANDEE'S @SPOTIFY


[ KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL SPELNINGSLISTAN ]


When we were young..


Kollat igenom en massa foton från när jag va liten, tänker bara "shit" när jags er hur jag såg ut. Ser typ ut som en weird unge, hade aldrig kunnat vara med i en skräckfilm som liten iallafall.. tänk er dendär knubbisbilden där uppe, och jag baa "aaawwrr" med feting dubbelhakan... nää ingen fin syn. dåså!


Är det bara jag som...



tycker att mollys blogg på förstasidan är småpatetisk?
[klicka på bilden för att komma till hennes blogg] alltså ursäkta mig, förstår liksom dethär med hennes fobier och sjukdomar och att hon vill att man tar henne på allvar. Men att hon liksom delar med sig så jävla mycket om hennes liv, hennes blogg menyer är sådär " tyck-synd-om-mig " hon skriver om fobier, allergier, sjukdomar och jaa allt, and yeah you kidding me? Hon är 23 bast och skriver inlägg som heter tex. " jag hatar mitt fula face " Kom igen? Vem vill vara tillsammans med en deppig en? Går då mycket bättre med lite självförtroende och goa miner tycker då jag iallafall.. Är jag jätteelak som skriver detta om henne, vill verkligen veta...



Är det bara min mamma som säger..


"Amanda är inte upp all godis, spara till kvällen!" Fett less, vadå mamma, det var min idé, Albin är aldrig hemma och ni somnar efter fucking onw three hill o käkar bara nötter. Spelar det någon roll om jag börjar äta klockan 16.00 då? Neee. exakt! Då säger hon "näääe,  men nu äre så Amanda, punkt slut. slutdiskuterat!" Jaaa.. är fett lack nu, men hon somnade och smidig som man är så sitter man nu med godispåsen breve sig och smider ut planer om att ta över Karamellkungen AB.

Vissa hade försprång, vissa hängde inte med.




Hey, Let's kick it. Stop, Just lick it



Klockan är 02.00. Borde sova, men helt fucking besatt av Msn, facebook och the sounds .. tog lite bilder osminkad nyss också [ovanför]. Kaninte fatta att jag skämdes av att gå osminkad förr. Hwo gives a shit. man blir ändå mindre accepterad om man ser bra ut?

Oh mister collie, collie man



Sitter på tåget hem till stan (kiruna för er som är nya läsare på min blogg) Känns som att man antingen hamnar i en ful vagn med en biiiaatch-kärring som snacka finska... blabla blaa.. palllar inte språket! MEN det finns positiva saker med tåg också, tex en gryymt snygg kille som sitter emot en. Oj... kanske inte är så normalt att skriva, men vem fan bryr sig.. Är väldigt säker på min sexuallitet...


Stars can't shine without darkness



Så bjöd man på en liten "godnatt-picture" Har inte vart så mycket att göra idag, hade behövt städa lite i lägenheten känner jag. Åker till hemorten imorgon och umgås med familj och vänner, Är gode trött nu. Tur att man har sovmorgon till typ 14.00 imorgon då, tåget går 16:30 och jag slutar 16. Sedan äre ledighet! yeeay!.. Nu ska jag at och sova, natti!




Girls will be girls, learn to love



För ett tag sedan så diskuterade jag om en bikinibild som va uppe på face book (såklart) och det va typ 100 likes på den bilden, och hon som la upp den skrev liksom dedär med att provosera osv.. och antar att hon har måånga tjejer som sitter o stör sig efter hennes kropp. Jag själv tycker att kvinnokroppen är vacker, hur den än är, tycker min kropp är vacker och älsar den och andras kroppar fast att jag inte är nöjd med den till 100%. Har själv vart med om tjejer som stört sig extremt på hur man ser ut och som sagt det. Tycker inte det är acceptabelt på något sätt att kränka andra pga. deras egna förtroende efter deras egna kropp. Hur man än ser ut.

Tycker även att man inte ska göra en stor sak av en bikinibild, inte heller underkläder för det täcker exakt lika mycket. Om man nu är så känslig mot en kvinnas bröst eller lättklädda bilder kan man ju alltid gå till kyrkan i täckbara kläder med långa kjolar osv.. istället för att kolla runt på nätet där vart allt finns.

Så enligt min åsikt är det inte den som lägger upp den lättklädda bilden som ska anpassa sig, utan den som kollar på den.. Vad tycker ni? Har jag rätt eller fel?

Dokumentärfoto - Photoshop - Picasa- Vändiaeffekt



En uppgift som jag egentligen är sen med, Bilderna är klara. Dock inte nytagna som ni ser, och kanske inte det finaste med vinter/vår bilder när det börjar bli sommar. Men såhär ser mina bilder ut iallafall.


RENOVERING PÅ HÖG NIVÅ!

Min header har fuckat upp sig och jag är på ett ungefär asförbannad, så ska börja från grunden... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH HELVETE!

I have one wish for 2012 and it's with you.


Liknande Jeffrey Campbell i olika färger!







Har fått in lite sommarkänsla från bubbleroom.se. Alla smått "fattiga" studenttjejer borde ta vara på dessa skor [ovanför] Typ 600:- och dom finns i alla olika färger, något säger mig att jag borde testa dom rosa skorna mot den ljusa jeansklänningen, vad tycker ni?

MANDEE'S

I care about my outside 2 keep myself inside

Tumblr_lmjgzktbnq1qzclrjo1_500_large
Är så skönt att man kommit igång med träningen, man kan göra saker och äta någon god middag utan att få ångest osv. Dessutom är det skönt att träna också, Har ett gympass med konditionsträning 300cal, och styrke. Det som är bra med pontusbadet är att man även kan bade efteråt om man så vill det ( ja såklart man inte hoppar i plurret oduschad!!) Så ska simma på det så att det blir lite extra träning. Nu taggar vi sommarens självförtroende vänner, och om inte det? Njut av livet baaah!

MANDEE'S

When people hate on you, it's because you've got something they don't have



Kikade in på weheartit.com. de första jag såg var dessa underbara skor som typ hela samhällets tjejer knallar i. Men domdär silvergrejerna ovanför vill jag ha! Vet någon vart man kan hitta såna? Want them!!

MANDEE'S

Kanelbulle och tecknande i min lilla hörna (y)


träning till i slutet av Augusti


Vet, är sjukt seg med uppdateringen nu. Men vad mer kan jag då säga än att jag har kommit igång med träning och kost samt att jag har fullt upp med annat. Ska träna på det sättet jag gör nu tills Augusti. Jag taggar inte beachen ändå tills dess med tanke på sommarjobb osv.. Så har verkligen tid att få resultat. Får se hur det blir, om allt blir bra osv kanske man far med Rasmus utomlands eller något, vore sjukt mysigt. Men en dag i taget är ett måste just nu.

MANDEE'S

today is today


VAD KAN JAG ÄNDRA PÅ? KÄNNER DU DIG "TRÄFFAD" PÅ MIN BLOGG?



I min blogg vill jag att ni alla läsare ska känna er bekväma utan att bli dömd över något eller få ångest. Vill bara skriva dethär fast att jag bara har ca 70-90 besökare/dag. Spelar inte ett dugg roll hur många det är, spelar mera roll över hur ni ser på mig som administratör för bloggen och hur ni tycker att jag skriver.


Det är logiskt att inte stanna kvar på en blogg man tycker är patetisk och tråkig. Bryr mig inte om hur många besökare jag har, för min blogg är ett intresse dvs, att jag gillar att leta upp och kolla kläder på nätet, fota samt visa upp "dethär har jag fotat" osv... Men såklart vill jag ha besökare, dock ser jag det inte som förr, fast att jag hade haft 10 000 besökare per dag kan jag känna att jga inte behöver pengar för det, vilket är en lättnad. Förut ville jag tjäna, men nej ej, inte nu!

PS. Spelar ingen roll vem ni är och hur ni är, kan vara i vilken storlek, kön, sexualitet osv... Alla har rätt att säga sin åsikt, så nu när ni har chansen! Vad kan jag skriva om för att ni ska känna er bekväma?

MANDEE'S





woop woop! Photoshop, illustrator & indesign!



Skulle få hjälp med uppgifterna men nähäpp! skiter han i å hjälpa mig så skiter jag i å jobba och bloggar istället. Är astrött. Vill bara hem och sova känner jag! Börjat med LCHF nu också, inte för att jag syftar efter att gå ned utan syftar mera på att jag ska tagga ned godiset från 7 dagar i veckan till 1 dag i veckan. O då ärre lika att köra nyttigt på alla möjliga sätt! Blöööööh! Vill sova!

MANDEE'S

LUTAR MIG TILLBAKA TAR DET LUGNT OCH BARA SKRATTAR


MISSBRUKET PÅ BUSSEN



Tycker det är sjukt läskigt att åka buss då och då på tidiga mornar (helg) och kväll/natt. Senast i förrgår så såg jag 2 stycken som kom in på bussen i centrum, tyckte dom såg ut som sådana med tanke på stilen dom hade. Gick och satte sig längst bak i bussen, vilket som inte var förvånande för mig. Ena levde om, slog på rutorna och skrek till busschaffören " MEN KÖR DÅ!". Hörde att dom höll på med ett karborreband och eftersom att dom satt bakom mig så speglade det sig i skyltfönstret exakt vad dom höll på med,trots att ena killen förökte lugna ned den andra så var livrädd. Aldrig mera sitta så långt bak i bussen, Dom gick av innan mig, vilket var en otrolig lättnad.

Efter allt jag lärt mig och läst om droger så vet jag vad som kan hända, orolig>stressad>aggresiv, va vad han blev. Om dom hade brytt sig om att andra inte får se och om dom störde sig på att jag satt där..Liksom vet inte vad jag hade tagit mig till... Det är hemskt och tycker det är synd och tragiskt att en människa kan uppfatta livet så hemskt att den ända lösningen är droger, och att dom senare sitter fast i det. Känns som att de flesta inte ens har levt som vi som inte är missbrukare, som att dom inte förstår att perioder är perioder, allt kan inte alltid vara bra, skit i vad andra säger osv... :(

MANDEE'S <3

RSS 2.0