A PICTURE OF MY HOME

 
Älskar mitt hem, ungefär hela kvällen har jag städat och rensat lite papper + att betala min mobilräkning.
Tills vidare har jag inte direkt något sminkbord så använder min byrå som någon slags "fixarhörna" som då är proppat med allt jag gillar.

NOW OR NEVER

 
En helt vanlig dag, studenten Amanda A.K.A Mandee levererar ett nystädat hem och en såndär mysig take-care-of-myself söndag med ett varmt bad och massa avsnitt av "Keeping up with the Kardashian".
Har även umgåts med mamma idag, var och handlade på willys och fixade en lunch tillsammans innan hon och Janne for tillbaka till Kiruna igen. Från o med nu så ska jag bara ligga o ta det lugnt i sängen. Kanske tar fram körkortsteori-boken och pluggar lite sådär extra. Blir iallafall en tidig kväll, jag hoppas jag är frisk imorgon på morgonen så att jag kanske kan ta o gå på rullbandet lite innan skolan börjar.
 
 
Love the gym and..
..miss it more than anything <3

NORRLAND LIVE

 
Idag är norrland kall, bitter, grå och regnig, Alla löv har börjat bli gula och det ligger en hel del av dom på backen.
Igår snöade det här i Piteå iallafall och i Tisdags så haglade det i Luleå vid hertsön.
 Jag däremot sitter redan med mina böcker o skolarbete såhär klockan 08.00 på en dag som jag inte ens ska till skolan. Ibland är det skönt att vara sjuk, men min hjärna och mina ben har svårt att sitta still. Så idag har jag 2 uppgifter som ska skickas in.
 
Längtar fortfarande tills att jag ska få träna, är så tråkigt att bara sitta och kolla tv. Har packat hela veckan ut för att gå på gymmet men i slutet i dagen inser jag att det inte funkar då man hostar som ett as och låter som en man i rösten. Blir att klunka hostmedecin och spruta en liter näs spray ihelg dvs...

#GOOD-VINTAGE-VIBES

 
Visit: http://good-vintage-vibes.tumblr.com/
 
Or my tumblr: http://swedish-bimbooe.tumblr.com/

#TRUE

 
 

EXTRA STRONG, EXTRA FRESH

 
Blir snart galen! Sitter o snorar och harklar mig hela dagarna ut och in, och nu har mitt ena öra också pajjat!
Haft friluftsdag idag. Visst låter det väl liite kul? Men nä, det vi gör är att stå högst upp på ormberget och kollar då folk håller på med stafett, efter det äter vi en macka och efter det ska vi gå 5-10km själva. Jag trodde att friluftsdagarna brukade vara roliga att vara på. Typ leka runt lite, umgås o grilla. nope!
 
Jag vill bara bli frisk just nu så att jag kan återgå till min träning igen, är oerhört less på detta eftersom att jag nu haft min förkyldning i 1 veckas tid. Har ni några tips till mig som gör att jag blir iallafall lite friskare? och då menar jag helst inte "drick tee" utan något som fungerar jävlart asbra och som kan göra mig frisk fort

PAUSE- RENOVERAR BLOGGEN.

Gör om bloggen ännu en gång, är mest trodligtvis klar till imorgon om jag sitter o håller på något under skoltid.

Måndag igen

Idag är en helt vanlig dag.. nä skojja det är ju förfan Måndag. Veckans jobbigaste dag.
 
 
Men jag håller lugnet vid min sida.
Står kvar på både mina fötter, fast att jag har en dålig balans.
Tar mig igenom timma för timma.
 
Det gör mig så otroligt stolt att jag jag säger ifrån, Att jag är den jag är och sköter mitt.

See ya another day <3
 
 

Torsdag 5/9

 
Är riktigt less på min skoldag just nu, vill bara att klockan ska slå 13:45 så att jag får springa till min buss o kliva av vid Actic i Öjebyn! Dock så är det en väldigt kort dag, bara haft 2 lektioner och imorgon äre ju sista skoldagen på denna vecka.

RSS 2.0