Zacke - Mammas nya kille (official video)

 

Nästa hårfärg, Hjälp mig, Rösta här!

Är sjukt jobbigt och dyrt att använda färgbomber konstant. Jag menar... jag tränar 5 gånger i veckan, jag vill tvätta håret ofta men försöker att tvätta det varannan dag. Då jag väl tvättar håret så åker 1/3 dels tub i, En tub går på 139:-.. Kan ni tänka er det? ungefär 139:- / vecka pga. att man har en viss hårfärg, Därför behöver jag nu hjälp med att klura ut en ny hårfärg, ta snälla någon annan än den jag har.
 
Det är smidigt, enkelt..
Bara att klicka vad du tycker! Visst är jag väldigt nöjd med denna hårfärg, men det fungerar inte i längden, man blir bara less på det hela -.- Funderar på svart kanske?
 
+Rösta nedanför

 

Omröstningen Vad tycker du, ska bli min nästa hårfärg? finns på fnul.se.
Skapa enkäter gratis och snabbt! (Gratis och ingen registrering krävs)


Tagen sommaren 2012

Förändringar har skett ser jag, rött hår, mindre fula ögonbryn och lite lättare i vikten, hehe! ;3

Vad tycker ni om utvisningar?

 
 
Tycker detta är så otroligt hemskt och tragiskt att se på, Förstår verkligen inte varför Sverige först tar in invandrare och sedan skickar dom tillbaka inom några år, Vafan är det för mening att få dom hit, tvinga dom till att gå skola, söka jobb och framförallt lära sig det svenska språket om dom inom snar framtid kanske måste fara tillbaka till sitt hemland? Ännu hemskare är då det gäller ett barn, Ett ensamt litet barn som måste lämna sina fötter från Sverige och fara ensamt till ett land av oro och fara. Vad tycker ni om detta klipp eller utvisningar överhuvudtaget? Borde Sverige göra någon slags förändring?

Detta med att redigera bilder!

Dethära med att redigera bilder är något som vissa ser negativt, det ska vara naturligt och man ska inte behöva redigera bilder om man är en bra fotograf, Kan hålla med om att inom fotograf-yrket så ska man kunna ta en bra bild utan att redigera den. Men om man är en vanlig person som gillar att fota då?
Men jag sitter dagligen och redigerar bilder pga att jag tycker att det är roligt, ser det lite som konst, som illustration. Dock redigerar jag aldrig mina läppar,bröst,midja osv..Tycker jag är jävligt onödigt med tanke på att man ska accepters sig själv. däremot kontrast,färger, mättnad osv.. är det roligaste EVER att leka med, tex. ta fram ögonfärg eller hårfärg. Dessutom så tycker jag att photoshop och bridge är bland dom "proffigaste" programen, om man kom dom så bör man väl vara stolt över det man kan. eller?
 

Vallsberget, Lindbäcks stadium, Piteå

I söndags så var jag o Rasse o åkte på vallsberget, var jävligt soft ändå, O gick hyfsat bra. Har inte ställt mig på brädan på ca 3-4 år, trodde jag skulle dö där i början ett tag, fick nå tjorv i liften också (tacka gudarna att det bara var småbarn där) Men sedan gick det bra å åka, Lilla Rasmus tog med mig in i skogen också, där jag VERKLIGEN trodde att jag skulle dö, var en massa hopp, jag har ju hoppat innan, även i big jump'en men småhoppen var tillomed skitsvåra nu. Fick igång det efter ett tag men ungefär allra sista åket så vet jag inte vad jag gjorde, ramlade omkull, slog vänster skinka såå jävla hårt att jag trodde jag skulle svimma samt att mössan o brillorna bara flög iväg. Men yeah buddy! Tog mig upp som ett bad ass o fortsatte åka. Hoppas nu på att det blir en andra gång o åka för i år, så jävla roligt! (y) Men nästa gång ska jag absolut ha en hjälm på mig, livsfarligt ju!
 

Imorgon äre löööördag ;3

En vacker dag idag! Fikade med papi o Lotta (hans tjej) idag på kafé rost, gick en runda på stan, tränade samt hämtade brädan, käka gomiddag med mami, Janne, brorsan o Moster osså till sist så åkte man en runda på stan med Johan. Känner mig nöjd med denna runda i Kiruna för denhär gången, bara synd att man inte hann träffa fammo något, men får ta det nästa gång. Btw, detta "retard'a" paketet som kom in på posten som jag inte visste va det var.... var ännu ett jäkla bankkort, VAFAN!? Antog att det var pengar, men nehe, fick ett till bankkort -.-
 
Imorgon sätter man sig på tåget igen mot Luleå/Piteå.. så får man mysa med hjärtat Lördag kvällen, blir bra det! :) Nu ska jag fortsätta sysselsätta mig med något, kanske skapar en liten fanblog till min lilla broder ;) He make music u know ;D

Instagram #Friday (y)


Picture for today

 
Börjar bli riktigt trött nu. Skönt iallafall att man är klar med en hyfsad design, kan inte säga att jag inte är nöjd! Nu ska jag lägga mig ner framför tv,n och se om det är något bra program fortfarande, ex... 2 and a half men eller jims värld (y)
 

Min lilla alla hjärtansdag!

 

Åkte till Kiruna idag vid 10.10, Ska tydligen ha ett paket med något på posten, ett randompaket! Firade inte alls min alla hjärtansdag med Rasmus idag, utan firade den med familjen. Dock så tycker jag att det var värt o fara hit, så kan man koppla av och softa utan att behöva tänka på något. Imorgon blir det nog o träna hela förmiddagen typ, har ändå inget annat för mig förutom att jag ska fara o fika med pappsen =) Love!!

So beautiful but.. shit that's scary!


Skitmorgon!

Man fick inte vakna upp med sin pojkvän idag... nä han hade så "ont i huvudet" så han har suttit framför datorn istället, och det hjälper ju jättemycket mot en huvudvärk -.- Hade tänkt klä på mig snart o borsta tänderna, sedan far jag nog till mamma, hon skulle ju köpa en jacka åt mig kom jag på nu ;O Åååh varför har man inte skola när man väl har så lite o göra, ... HEJ DÅ

Männen näthatar kvinnorna

Har ni sett debatten ”Män som näthatar kvinnor” på svtplay? Såg den själv igår i skolan. Som ni kanske vet så går det ut på att det är ett antal kvinnor i detta sk. Sverige som säger sina åsikter på olika medier. Hnadlade framförallt om 20åriga Julia som går in i en H&M butik och ser en tröja med Tupac Shakur på med en text ”thug life”. Hon blir i detta fall  upprörd av bilden och skriver på H&Ms facebook grupp ungefära som ”Varför trycker ni en tröja på en dömd våldtäktsman på och riktar det som att det är något coolt?” Det rullar in1000-tals kommentarer. Men i detta fall så är det inte vanliga kommentarer, utan hot och kränkningar riktat mot Julia, som egentligen bara ville rikta sig mot H&M och få ett svar. Kommentarerna är väldigt elaka, då det är tusentals folk som skriver tex ” Jag önskar att Tupac levde så att han hade kunnat våldta dig”, ” skjut dig själv”, ”Jag ska leta upp dig och döda dig” osv…

 

Tupac Shakur eller 2pac, är en legend för mig och jag älskar hans musik. Jag hade inte brytt mig om dom hade tryckt en tröja med 2pac på, utan jag hade köpt den tröjan. Men detta handlar inte längre om vad vi tycker om rapparen 2pac, eller åsikterna om att trycka en tröja med 2pac på. För kommentarerna leder till en helt annan sak, det leder tillslut om vad vi tycker om dessa kommentarer. Ska inte vilken människa som helst (Kvinnor och män) få säga sin åsikt eller en fråga utan att bli dödshotad och rädd? Dom gör intervjuer med både H&M och polisen. Men det hjälpte ju inte riktigt…

 

Julia blev tillslut rädd när hon såg att någon hade lagt till hennes adress i en kommentar, Hon polisanmälde alla hot och kränkningar men hon fick inget svar från polisen. När Svt är med Julia så ringer dom och hör hur det går, Då har redan polisen lagt ned utredningen dagen efter att hon polisanmälde utan att ens meddela Julia om det.

 

H&M som har ansvar på deras facebook grupp har inte brytt sig så mycket heller, hot och kränkningar finns kvar. Kvinnan som jobbar på H&M som dom intervjuvar svarar att dom redan från startet har tagit bort tusentals kommentarer och erkänner att dom hade kunnat göra det lite fortare, men det finns fortfarande kvar dödshot och kränkningar. Är det rätt av H&M som ansvarar för att kunderna ska trivas och komma tillbaka till butikerna, struntar i om Julia som också är kund blir dödshotad på deras facebook sida?

 

Dock så förstår jag inte.. varför 2pac? Det finns massa av kändisar som tex, chris brown som misshandlat Rihanna samt Michael Jackson som tydligen var pedofil. Där dom säljer album i butiker, härmar MJ,s klädstil osv. Varför, kunderna kanske gillar musikstilen eller klädstilen som dom har? Jag tycker att Julia svamlar mycket i hennes text, kan inte påstå att jag håller med henne och blir inte upprörd över att dom har ett tryck med en dömd våldtäktsman på för den delen heller. 2pac har ändå gjort mycket förändring, han försökte rikta sig mot världen och få en förändring oavsett om dom inte fick spela hans låtar på radio eller ej, så var det modigt. Han har på sitt sätt hjälpt många ändå.

 

Hade kunnat diskutera om detta i evigheter, men seriöst. Vad tycker ni själva.. Är detta verkligen Sverige, hur fan kan man dödshota någon pga, en åsikt?.. Hur långt ska det få gå?


Kan inte sluta böla!

Min lingonveckan började igår. Och som alla tjejer blir.. lite deprimerade, arga, ledsna och allmänt känsliga.. Så fick jag någon slags extrem fuck-my-life-feeling igår.. Tyckte min dag var hemsk, bråkade med Rasmus på morgonen men vid lunch började jag lugna ned mig. Min mage kurrade på, var sjukt hungrig och hade glömt matkortet hemma, som tur var så hade jag med 2 påsar varma koppen iaf, så fixade kokat vatten i en kopp och började röra om de med innehållet i påsen..Tänker för mig själv " ah men 50 kcal per påse, tar 2 påsar så jag får mera energi i mig"..
 
.. just precis då jag var inne på att häva ned den andra påsen i koppen kommer lilla Hanna och drar sin väska mot sig, men olyckligtvis så har jag min kopp där o hon drar ned den med hela sin väska... Alla började garva, tillomed jag fast att jag var i ett tillstånd där jag tänkte "o shit vad hände nu?? säg inte att detta hände!?" men jo... jag gick till toan, samtidigt som jag asgarvade så grät jag sönder, kände hur mycket den maten betydde just då, tänkte att inget på dagen kunde gå rätt.. tänkte allt det negativa just då. Hur sjukt är det att börja böla över en varma koppen som hamnar på golvet liksom? Vadå PMS!?
 
Men det var inte över än, när jag hade slutat o var hemma så var jag stressad pga. att det mesta skulle vara klart igår, jag pratade i telefon med rasmus medans jag diskade och bara grät i telefonen.. det är tyvärr inget jag kan kontrollera själv, Deprimerad som fan.. sa till Rasmus att jag aldrig hade mått så dåligt, kunde inte sluta gråta och såg ut som någon slags panda. Fast att Rasmus säger då jag är arg o har min PMS, " men tänk på att kontrollera din ildska om det är så att du vet att du har mens" (VAD SARU?!) så lät han snäll denhär gången o försökte trösta mig.. Sedan for jag med mamma till Piteå o hem till Rasmus o då hade han köpt en stor godispåse med extra mycket choklad. Blev så glad, betydde så mycket.. Foodlover <3

MysiPysi i den lilla läggan!

 

home-school-gym-town-home

Äntligen lite free-time here. Skola till 15:00 och gym efter det! Var näst intill helt färdig då jag drog därifrån o då jag kom hem så ville jag bara somna i min sköna lilla säng. Guess what!? Är bara 5 dagar kvar i denna lägenhet o sedan förflyttar jag mig till Piteå, dock så får jag min nya lägenhet först om ca 1 månad så det blir att bo i mammas hus/stuga (vad man nu ska kalla dedära) på klubbgärdet. Antar att det blir mycket sovandes hos Rasmus också... kanske.. Aja nu blire o softa o invänta dendära krummiluren "R", han kommer till mig för typ 2a gången (på en veckodag), yeeaay!^^

Tupac Amaru Shakur

Muntlig presentation om en låt, lyrics ska vara med. Tog då 2pac - changes. Ångra mig absolut inte över att jag tog den låten, det ända som är jobbigt är att den har ett tragiskt berättande syfte om hur verkligheten har sett ut. Syftar då helt klart på ett citat från texten då poliserna inte ens bryr sig om dom skjuter i droger i barnen, utan bara tänker på att det är en mindre hungrig människa bland dom fattiga "Give the crack to the kids who the hell cares? One less hungry mouth on the welfare." Dom fick inte ens uppträda eller spela låten på radion pga. våldet,narkotika- och alkoholmissbruket som fanns. Sanningen fick inte nå ut riktigt. Samhällsproblemen om det rasistiska finns också med i texten då han sjunger "I'm tired of bein' poor and even worse I'm black." Får en klump i magen och vill nästan gråta då man får en bild av hur hemsk denna värld är. Tupac var en man som vågade försöka rikta sig ut mot folket, man hör hur han verkligen vill förändra världen i tröttnad på att aldrig få fred och jämlikhet.

Anabola Steroider, Kuriren

Skriver inom ämnet skönhetsideal, Vi har pratat mycket om skönhetsideal som är vanliga bland kvinnor, ex. bröstförstorning,botox osv.. Vi har även pratat om barbiedrogen Melanotan. Ska bli otroligt roligt o få se slutresultatet av detta. Såklart arbetar våran journalistikgrupp inom samma ämne på "olika vinklar". Vet inte när detta lär bli publicerat.
 
Påtal om anabola, så googlade jag mig in på dopingjouren.. där såg jag insändare. Läs här och om ni vill se mer så gå in på källan i slutet av texterna:
 
"Ung man
En 22-årig man ringer till Dopingjouren angående biverkningar av anabola androgena steroider. Han har "kurat" ett par gånger och inte upplevt några problem under de första kurerna som han inte hade räknat med. Han har "bara" varit lättirriterad, fått akne, samlat på sig vätska och varit öm i ena bröstvårtan, samt haft sexuella problem efter avslutat kurande. Han har nu klart förstorade bröstkörtlar på båda sidorna och beskriver detta som "ömmande kulor" bakom bröstvårtorna. Han har försökt självmedicinera genom att äta bröstcancermedicin för kvinnor, men problemen har snarare ökat. Han säger att han har fått något som liknar början till kvinnobröst och undrar vad han skall göra?" - Källa: http://dopingjouren.se
 
"Orolig förälder
En mamma bor med sin  17-åriga son som studerar. Sonen tränar fem till sex gånger i veckan. Nu har han fått problem med sina studier, hans humör skiftar, han har gått upp i vikt och blivit muskulös. Han umgås allt mindre med sina gamla kompisar, saker har försvunnit från hans rum och han har nästan aldrig några pengar. Mamman misstänker att sonen tar AAS. Hon har letat i hans rum och hittat tabletter, ampuller och sprutor och undrar nu vad hon skall göra."-Källa: http://dopingjouren.se
 
"Flickvän
En tjej ringer till Dopingjouren och är orolig för sin pojkvän som tränar på gym. Hon beskriver att pojvännen har blivit annorlunda, nästan personlighetsförändrad. Han blir lätt snarstucken, irriterad och arg, ofta utan någon uppenbar anledning. Han tränar väldigt mycket och vill att hon skall känna på och beundra hans muskler. Han vill också ha sex flera gånger per dag även om hon inte vill. Pojkvännen äter "konstigt". Han vräker i sig mat och kosttillskott och bryr sig mer om träning, mat och gymmet än om henne."-Källa: http://dopingjouren.se
 

RSS 2.0