The children who wants 2 change the world

 
 
 

+ När solen går ned


YOUTUBE: http://www.youtube.com/watch?v=jOyUN2kAedw&feature=colike
SPOTIFY: AKI – När solen går ner

+ Har ni sett?

programet "stalkers".. så jävla creapy! Jag och Rasmus följer den och tycker det är så läskigt att det finns såna som verkligen förföljer och spanar då det inte har med den personens liv o göra? Hur kan man ens få idén att stalka någon? Jag hade vart dödsrädd.
 
Jag har ingen stalker, tacka gudarna för det.. men finns 2 personer som bara fortsätter och fortsätter o skriva, med en som jag inte känner höll det på i flera månader då han skrev mer och mer och verkligen ville ha kontakten. Fast att jag dissade honom dagligen. Tror de flesta vart med om det? eller är det bara jag?
 
Hittade även på aftonbladet att fans har blivit fiender till kändisar.. Vilket man förstår, världen är liten proppat med idioter som gör vad som helst för andra. Då det inte är en social kontakt kan det även bli värre. För då man sitter vid datan är man en feg jävel som kan skriva vad som helst, men hur i rena hela helvetet förfölja?

+ 5 sites I use

1. Facebook! Alltid inne då jag alltid har nät. ProfileN är: http://www.facebook.com/amandaberggrens
 
2.Tumblr! Älskat att kolla på inspirationsbilder och reblog'a en massa coola grejjor, sidan till min tumblr är: http://swedish-bimbooe.tumblr.com/
 
3. Blogg.se! Klart man ska blogga (y)
 
4.Schoolsoft, en sida för skolan där man ser uppgiter, schema osv... fett bra1
 
5. Youtube... helt klart!

+ Vad tycker ni?

Funderat över hårfärgen samt löshåret, kommer köra med clips. vet inte ännu om jag ska ha det i 65cm eller 50cm. Får se, Men vilken färg tycker ni skulle vara fin eller passa bäst på mig? need some help here O.o

+ New shoes


+ Epilepsi'N

Tung morgon. Klivit upp vid 7.00 fast att jag har sovmorgon till klockan 10.00. Rasmus har vart hos mig över natten så följde han till Buss stationen. CSN varning har man också fått, för första gången i mitt liv på 3 år. Så måste sköta skolan, läxor, plugga ordentligt till prov och fixa samhälls'en. Ska verkligen göra det bästa ifrån mig, fast att det kan vara svårt att ta tag i en del arbeten.
 
Var ju hos läkaren förra veckan och kollade till min epilepsi för sista gången hos min läkare jag haft sedan jag var ca 8 år. Kändes synd att man var tvungen att byta läkare, för han är verkligen så sjukt bra. Men samtidigt en lättnad till att jag snart är 18 + att han sa från punkt 0 till nu hur jag hade förändrats, hur jag såg ut förr osv.. så blev stolt och kände mig glad. Trileptal och absenor fungerade verkligen inte för mig, fick även en annan slags epilepsi med större krampanfall då jag ibland kunde svimma ( tror jag var 15 år då ) och fick medecinen Keppra, sedan dess har allt vart en dans på rosor. Kommer snart börja ta körkortet, håller på leta jobb och ska få en ny lägenhet. Känner mig vuxen, känns som att jag klarar mitt liv på egen hand (ensam men inte ekonomiskt ännu).
5 dagar kvar, sedan är jag myndig. Känns bra!
 
 

+ Old pictures

 

+ I'm happy with him

Vill ni höra min tragiska skitmorgon? okej, bra.
Rasmus pappa väckte mig 06.45 då jag egentligen skulle kliva upp tidigare pga. att bussen gick 07.55... Så jag hade rätt så brottom, Vi hann PRECIS till bussen MEN så var den bussen helt full och jag och en annan tjej fick stå där i väntan till 07:40... Sedan visste jag inte om vi skulle ha studiebesöket 08.30.. så jag fuckade ur. Är sjukt trött pga. att jag somnade ungefär vid 03:00 och vaknade av mitt första alarm klockan 05.00... men jag snooza ju så sover lite där emellan även om jag vaknade upp rätt bra vid 06.15 och höll om Rasmus så tänkte jag "håll dig vaken" men nej, det gjorde jag ju inte och nu känner jag bara att jag är smått deppig, trött och lack. Fuck länstrafiken!
 
.. Jag kan ju tänka på helgen, att den vart najs iaf. Vi har ju vart på äventyrsbadet, skött hundarna, sussat hos Rasmus morsa, åkt bil (vart i kiruna ons-fre) och bakat en paj och en sjukt god kladdkaka med glasyr och hela kittet! Nu blire fetingdeff och diet, jajjämän!

+ PUCKO

Kommentar på +200 FOLLOWERS:
 
Nej ditt pucko, jag är inte kändis. Behöver inte ens förklara dethär för dig din jävla P-smiley... du lär ju ändå it fatta.

+ 200 FOLLOWERS


+ Eftermiddag vid södra hamn

I eftermiddags så fotade hela våran lilla fotogrupp på NTI i den mörka och dystra "vinterkylan" .. (dock så har det inte kommit någon snö som landat på backen än -.- ). Ställa  kameran på ett högt ISO samt en lång slutartid (tror jag att det var).. vissa fick jättesnygga foton. jag fotade bara mest smått "dystra" foton med lysen som följde varandra i en slinga osv.. fick bara ett bra då Ida gick förbi och blev genomskinlig (som ett spöke typ) .. hehe!

+ Det är 2 veckor kvar

2 veckor, sedan är jag 18. Ska få löshår, önska mig nå till naglarna av moster och pengar till utomlandsresa av mamma och pappa. Ska färga "extremrött" nästan rosa-rött och lite hemliga detaljer som jag inte säger ;) Kommer iallafall bli tungt som fan! (asså inte tungt som vikter... utan coolt)... ni kanske fattade det? .. Sedan ska jag även försöka hålla en brun nyans i hyn, om jag lyckas ens med det. Vore som fint att INTE se ut som ett spöke känner jag. hehe

+ Can't take it anymore

Känner mig bara less och meningslös just nu. Är lite av det "privata" livet som jag helst inte vill prata om, Men har en äcklig magklump med oro som jag vill döda... nä. Jag vill bara rymma just nu. Tur att man har en egen lägenhet iallfall.. Ska försöka fokusera på MIG för en gång skull, kanske blir glad om jag kollar lite kläder osv..  
Sedan frågade bror Krille om jag ville chilla med dom på fredag men då behövs ju pengar osånt.. äh! Lever i nuet istället!

+ 17 days until..

.. Jag fyller 18! Sjukt fett kommer det bli, vet att Rasmus kommer bjuda mig på middag (helgen innan), mommo kommer också bjuda mig på middag den 4e och mamma kommer till huset i Piteå helgen därefter.. Kommer tvinga med brorsan så jag, Rasse och han kan gå på Pite havsbad! Funderar på om man ska hyra någon lokal och bjuda hela klassen, men det står som lugnt tillsvidare ;)


+ Trött på massa skit

Sitter på bussen påväg till Piteå, vet fan inte vad som händer med mig men har en energi i magen som inte är bra, är så jävla less på allt. Ja typ precis ALLT! .. Kan verkligen inte låta detta drabba min vardag. Nu kommer mamma bli skitorolig och tro att jag har ångest, är deprimerad.. Att jag skär mig osv, men lugn mamma. Min skalle är bara allmänt virrig och har en fett dålig dag.
 
Får hoppas det går över eftersom att jag inte har tid eller energi för detta. 
Förlåt men .. Fuck off friday! 
 

+ Kosttillskott för att gå ned i vikt

+ ALLT kan helt klart genomföras enkelt utan kosttillskott om man har mål och motivation till att träna och hålla sig ifrån onödiga kolhydrater. Jag gick ned 12 kilo på en månad till en början utan kosttillskott men då hade jag en viss motivation om att jag SKULLE klara det. Kommer ihåg hur jag riktigt pressade mig själv på rullbandet.
 
+ Hela Sverige är nog full av människor som tror att man ska nå mål genom att bara dricka sitt kosttillskott.. Men nejnej! Du kommer gå upp i vikt då magen inte är van vid "Normalt" intag. och det kan bli dubbla vikten av vad du gått ned som du går upp, INGE BRA! och då måste du börja om på siffran 0 igen.
 
+ Regelbunda måltider! Skitviktigt, På beskrivningar av kosttillskott så är dom väldigt noggrann med att beskriva hur och vad du ska göra för att nå dina resultat. Det är ingen idé att köpa kosttillskott om du inte är redo för resultat dvs. Tryck inte i dig den maten som är "motsatt effekt" tex. snacks, hamburgare,pizza om du syftar från början på att gå ned och nå dina mål.

+ Go kick some ass at the gym

Slutar om 10 min, blir raka vägen till gymmet för att köra ett stenhårt pass! Vet inte hur jag gör sedan, piteå kanske? Eller så stannar man hemma med sitt kött och sin kesoburk och känner lugnet! houff... beslutångest och vet fan inte vad jag ska skriva nu så skriver sedan. bajj bajj

+ one day in the future I'll marry you

 
 

+ My mom said..


+ Another day

YES! Vi på NTI får ha massage på gympan! Var riktigt skönt faktiskt, är så stel då jag bär runt på en stor och tung bag dagarna ut och in. + att nu när jag tränar så behövs det lite massage då och då. Svenska 12:20 och sedan är det en tung och slitsam skoldag till 16:25.. Efter det träning och sedan blir det väl bara att fara hem och käka en god sallad med keso och massa kött till! Mmm... Kanske inte lät så gott, men när domdär hungerkänslorna efter en tuff dag kommer fram så är fan ALLT gott! Jaja.. nu ska jag sätta mig inne i lilla Alfred (klass-sal) och sedan ska jag påbörja arbetet igen.
WORKWORK!

+ Driving the milky way

Såg denna mjölken på kvantum, 30% protein med en fetthalt på 0,5%, Smakade blåbärsmaken och kan säga att av det jag smakade så blev man faktiskt mätt.. drack kanske sådär 1/4 del av den. Kan tipsa den innan eller efter träning. Går på ca 20:- så i mängden blir det dyrt... men i nödfall kanske?

+ Just want her fitness

Idag och till Mars blir det väldigt hård träning, inget planerat.. inte vad man heller ska ha, ska gå resultat efter resultat och använda måttband och spegeln. Inte några störda mål efter vad vågen visar. Förr slarvade jag med frukosten som bara den, men nu äter jag frukost och försöker fylla på med en nyttig och proteinrik måltid då jag känner att jag är hungrig eller helt enkelt bara vill prestera mera på gymmet. Börjat med kvarg, sallad och massa kött för att få det bästa resultatet som möjligt, klart äter jag som "lördagsgodis" godare mat på helgerna.
 
Jag är inte ute efter att gå ned i vikt, utan att bygga muskler eller få muskler att bli mer synliga på kroppen. Pinnig.. ja ska inte säag något om det för som ni vet "kroppar är kroppar" men vill se bra ut hela tiden och sexy när kläderna är av. Inte för att jag ska blotta mig, utan för att jag ska känna att jag mår bra, den ändå som får se mig naked är Rasmus, hehe! ;)Benen, magen och rumpan är de viktigaste delarna som jag vill ha förändrade. men no discoträning... tränar hela mig, fan så taggad jag är!!!
 

+ Vardag

Ville verkligen kunna fira pappa på farsdagen, skrev endast ett sms till honom och inge mer. men kommer ju att fara till lilla Kiruna i veckan och kolla upp min epilepsi där inne i hjärnan. den är bra, inge anfall alls! så jag mår bra.
 
Vet inte när jag far hem igen, om det är efter läkarbesöket eller om jag stannar där helgen, beror på. Men hade ju vart som fint o träffa lite folk och va i stugan innan man far tillbaka. Dock har jag redan nu vart borta så mycket så känns inte så värt om jag då inte jobbar.. vet inte ännu får se, heh

+

I just want to live in a free world with true words and healthy trust. Nothing else. Be that special boy that make me feel like I'm worth it. Please, just for once in my life... then you're special for me forever.

+ JÄVLA ÄCKELVÄRLD

Många ser mig nog som en glad, söt och stark tjej med en fin insida. Vilket jag inte kan säga att jag inte har för hade tex. aldrig någonsin varit otrogen mot någon eller skriva/ flirta med någon då jag har ett förhållande. samt en massa andra grejer då jag vet att jag inte vill såra någon och vill helst alltid ställa upp för folk.
 
Men när jag är arg så är jag RIKTIGT arg. Dock inte långsint men jag är envis som fan.(vilket jag själv tycker är drygt) Har lärt mig att säga ifrån, pissa på folk som inte bryr sig ett dugg om andra.. men då det kommer till en viss personer som gör något illa mig eller mina nära, som är riktigt respektlöst. Så gör jag allt för att det ska kännas lika hårt/tungt tillbaka. Löser det något eg? Nej.. men man lär dom något KANSKE? Om dom då inte är helt klar/retard i skallen. Respekt ligger nära min sida. Tycker man ska ha respekt för andra och behandla personer rätt istället för att tro att man är någon som är så jävla mycket bättre än alla andra. Jag respekterar nästan alla, dom jag inte respekterar är dess personer som faktiskt är lite småretard uppe i bollen. Kan gälla vad som helst, mobbning, kränking, förhållandeskitgrejjs och allmänt hot eller att ngn beteer sig riktigt svinigt för att förstöra någon eller något.

Pratade med en kompis igår då han berättade om en tjej som var i ett förhållande. men stötte på honom, ville festa och hänga osv.. + att hon lät andra killar ta på henne. Då hon liksom hade sitt förhållande skrivet på facebook så visste även alla andra om det och hon skyllde på att hon blev misshandlad av sin pojkvän vilket som var en lögn eftersom att dom verkligen kände honom. Var ligger respekten i denna sits?
 
INGENSTANS, Inte från en endaste kille eller tjej som var inblandad i detta. För det första ska man lära sig att aldrig förstöra någon annans förhållande oavsett hur klängig den tjejen (vill verkligen inte kalla henne tjej eg) är. Liksom att förstöra ett förhållande är mera ett intryck av att man aldrig kommer respektera den personen senare heller. Från tjejens sida.. snälla dö din fi**a! Alla fattar det stora retardmonstret där. och vem fan skyller på att den man är tillsammans med inte är tillräcklig, skadar en osv.." det är ingen förklaring, utan en bortförklaring. samma sak med fylla " jag kommer inte ihåg det " Nä men det hände, DU gjorde fel ändå då du vet att hur full eller hur bäng du än var så vet man att man har ett förhållande..
 
Nu går jag och lägger mig, är så jävla less på alla sviniga so fuck off!

+ Alla ljus

Alla ljus är riktade på mig inatt, tiden den är nu och du är ifrågesatt, om vi någonsin kommer upp till toppen, lugn bror. Ge mig ba  en kort stund - Alpis,Nimo,Sam-e of Medina " Kort stund"

+ Say what what in D but

Kan inte sova, försökt säkert 1000 ggr nu, går inte. Kan inte febern och hostan gå bort så slipper jag ligga här o svettas ( förlåt lät fan vidrigt ) .. blir nog att vara hemma imorgon, inte kan jag fara till skolan med ett mående som om jag ska däcka var 3e sekund!

+MED I KURIREN

Yes! Unga i Luleå kommer igång med våran lilla journalist-grupp på NTI. Kommer med var 3e vecka i Kuriren. Just denna vecka hade vi temat "CSN" som jag tycker att alla borde läsa om. Både föräldrar och ungdomar (äldre också för å veta hur VI lever) Själv tycker jag att ämnet är viktigt där CSN har väldigt höga krav på oss som pluggar, om vi är sjuka ska vi ha bevis från en läkare, om vi vill åka utomlands så måste vi sjukskriva oss och det handlar om ca 1000 kronor. för EN månad. Reklamer går ut med att det är vi unga som leder framtiden, vilket är sant. Men om vi inte har tillräckligt pengar så finns knappt en motivation för en framtid.
 
Viktigt att ni läser, kommenterar och iaf försöker göra något åt det med oss!

+ Om 29 dagar.

Heheheh, nu tänkte jag skryta lite. inte till alla 94or då men till alla yngre än mig, höh! Fyller 18 om 29 dagar, OM 3 VECKOR! Trodde knappt att jag skulle leva med den klantigheten jag är född med, hehe. Så nu sitter jag och Rasse och funderar ut lite utomlandsresor till typ Thailand eller nå annat soft ställe.Vi både behöver nog lite miljöombyte AND IT FEELS GOOTH! Så ska nu snart kamma hem craze  för å deffa ihop sig.. bli lika het som charlotte perelli dvs. höhö och ni som undrar vad craze gör med kroppen? Det får en att prestera sjukt bra på träningen, både kondition och styrke. Sitter och funderar på om jag kanske köper det senare för vill ha det till en början om jag verkligen känner att motivationen till träning kastar sig i diket. Men motivationen fixar sig på tumblr. bara söka lite tränings bilder så fixa sig allt, Halleluja moment!

+ STÄDA+STAN

Fan! Nu gäller det att komma igång med träningen, ska försöka leta efter något grymt kosttillskott och börja smådeffa, letar inte efter mål som tar snabba resultat utan vill mer dra ut mina mål, ta det lugnt och kunna unna mig på lördagar. dvs 80% bra kost och träning 20% unna sig! Ska väl mest trodligtvis fara utomlands i februari så målet ska vara till det.
 
Nu ska jag städa upp i min lägenhet, packa lite och sedan fara till stan ett tag. Blir väl att börja kika på julklappar för sina pengar. Eller något slags kosttillskott. får se vad man köper helt enkelt! :)
 
MANDEES

RSS 2.0