SOMETHING FROM KAN DEE SHOP


LET'S MAKE IT LAST FOREVER


AJJM SORRY, TATTA DE CHILL!

Jag tror det var många som tyckte det var lågt skrivet i inlägget Nät's da maddafakking skit
eftersom det var ni läsare såg det som att world of warcraft med konstigt dagsrytm ( eller vad det heter ) är något som jag "ogillar" . Då kan jag säga direkt till er, Har inget emot det, och har själv liksom kompisar, en bror och andra älskade som gillar att spela i flera 100tals timmar,

Men enligt MIG så är det gränsen för MIG. Tyvärr pratade inte om er...










Förstår ni typ hur jag menar? okej liksom min broder sitter o spelar playstation dygnet runt, jag gillar inte att han gör det men accepterar o förstår om han gillar det,
hoppas ni fatta nu va jag menar iaf.

NÄT'S DA MADDAFAKKING SKIT!

Asså vaafan sitter på nätet hela dan, tillomed i mobilen! På gymmet, vid middagen, på kvällen, på den grymt sega Matte B lektionen jag ba hatar så mycket att jag vill ta livet av mig 3 gånger om och sedan möta Pernilla Wahlgren påvägen in mot ljuset.. Ah men guess what!
Jag skäms inte över det, sålänge jag liksom inte sitter och nöter ut world of warcraft och sitter med 3 påsar chips och 15 liter colaframför datorn i dygn utan sömn med en jävlans massa acne så är det liksom lugnt för mig.
Kom även på att jag är faktikst hälsosam, Då menar jag inte förra veckan eftersom att jag typ jobbade och var för jävlans slö med allt, käkade även godis säkert var 2a dag och kända ba, gud kan väl killa (döda inte busa) mig!
Kanske borde dra mig o träna nu, jag menar jag blir ju feting rastlös i min text här också, nä gudars mina vänner, bajj på er nu!

FALL IN LOVE WITH SHOES


YOU MIGHT TELL ME TO RUN, RUN



DIARY - HEY,WHERE'S THE END?

Det som är kvar av den Amanda ni tröck ned till botten, den lilla delen Amanda ska ni inte få ta av mig! Det är fan bara en lunga kvar, ryggen slet ni nog bort helt och hållet med tanke på att jag inte pallar hålla mig uppe längre.
Imorgon blire syon, and guess what!? Ni äcklar mig rejält mycket. Ni sitter där som lodisar och trycker ned andra, Förstå att nii är över 18, ni sitter i grupp och skriker och dom ni skriker åt är dom som en dag kommer att anställa er, Men oj hoppsan, vem fan vill ha en anställd som kränker ned folk på sitt företag? Finns något som kallas för arbetsmiljö, och ni har då ingen sådan kan jag som direkt säga.

BLAME IT ON MY OWN SICK PRIDE

Shit vilken seg dag, varit astrött i skolan, hade lätt kunnat somna dess gånger jag satte mig ned i MM-korridoren eller på tossi! Gick iallafall till Jimmy under lunchen som faktiskt va en rejäl mängd positiv energi, och helst när man kollar på Ice Age, ja fytusan va jag garvade asså!
Växa upp från barnfilmer går då inte, iallafall inte för mig.
Sedan vare bara ett segt jobb som väntade, packade upp lite nya converse oså, det va typ höjdpunkten för denna dag på mitt arbete, Men ska vara lite positiv, har underbara arbetskollegor och grymma kunder! yeah!

COMES AROUND LIKE A HOLAHOO..


SLIPS AWAY IN OTHER WORDS

Nää nu ska jag sköta mig, växa upp, ta egna beslut och ansvar, visa mig vuxen, flytta, börja om.
Så svårt kan det inte vara att va sig själv, att visa att man är lite framåt, Liksom Hey, what's wrong with u?
Om jorden går under om 5 minuter, kolla du tillbaka och pratar om det tills de är försent liksom?, nää!
Så i proncip äre bara lika att fokusera påd et framtida Amanda, TIIISDAG!! Håll alla tummar ni har liksom!

KILLS U WHEN YOU'RE YOUNG




Har funderat så sjukt mycket idag, på ungefär allt.. Finns fan ingen lycka i mi idag, vet inte om det är pga det är söndag eller för att denna dag helt enkelt inte är min dag..

Tänker så sjukt mycket på Tisdag, hoppas de blir Luleå! asså seriöst vill bara bort från allt K-town folk just nu känner jag, leva om på nytt..typ! Dessutom har jag mer vänner i Luleå och Piteå än här i Kiruna. Vilket som kan vara knäppt pga jag faktiskt bott här hela mitt liv, Men jaa... så äre väl när folk lever för gårdagen och vägrar glömma? Eller när dom är så dumma som tror på allt som blir sagt? Jaa...det är bort jag vill!


BUT I WEAR THE BIGGEST SMILE



SVAR PÅ KOMMENTAR

Mitt svar till "fyra32ett" : Jag vill flytta pga personer som varit väldigt elaka, i princip har dom vart så elaka att jag hade kunnat anmäla detta som hänt. Det har hänt på skoltid, det har hänt på fritid och på min gamla blogg o stans rykten verkar aldrig gå bort. Jag vet att det inte är någon idé att anmäla för det kommer bara bli värre. Dessa typer gör så att jag inte vill gå till skolan, jag känner att skolan är jobbig och tung och att jag hellre hade velat hoppa av, o den riktiga Amanda tycker skolan är asviktigt.. men så långt har det gått och ingen har riktigt inse det av dom, utan har kört med på trycket..
Har inte haft trivsel i skolan sedan jag började där, men allt har blivit värre och värre hela tiden. Det var innan jul som jag kände att jag inte klarade av något mer och min frånvaro var sjukt kass... Jag vill flytta nu pga jag själv inser att jag inte ens kan gå trygg på en endaste gata i stan.
Tyvärr så vill jag bara bort härifrån, Tyvärr så måste jag kanske flytta.. men jag har möjligheter och mål att nå som jag SKA klara...

DANSKA OCH BRUTAL BRYTNING I TY/ENG

Jobbat igår och idag känner bara för att fixa mig och känna "jag har ett liv!!" iallafall.. har danskar, tyskar och massa andra turister på jobbet. Dom förväntar sig verkligen att man ska fatta, men liksom att säga
- jaaao fofankeheen, iriiasch soleeah!?! Hjälper inte mig mycket iallafall. Tyskarna som kommer in tror att dom är awesome på engelska men de ända man hör är någon konstigt brytning, brukar låta Sussie ta dom svåra typerna pga jag inte har en utvecklad hjärna för tex danska eller brutal brytning tyska/engelska.
Iallafall.. annars älskar jag tyskar och danskar, dom e liksom hyfsat coola ändå men sina canada goose jackor som jag så gärna hade velat ha....

SOMETHING I JUST NEED 2 HAVE

Kollade Ginas kollektin på datan under rasten, shit dom har fått in grymt snygga kläder... dock va detta inte nyheter men ändå! Helst jeansvästen, ååååh loove it!
Ska shoppa så sjukt mycket när jag far till Stockholm. Vet inte ännu riktigt vad men det ser man ju.
Måste även passa på att informera er om att vi på Euro Sko har fått in sjukt snygga skor, och extra snygga för er som gillar bred klack!

MITT ANSVAR JUST NU ÄR TEX:


Var hos syon idag.. eller jaa nyss vare! Om någoj från luleå läser detta och som även gå en friskola, Kontakta mig om det är så att ni på något sätt vet om amn bara kan hoppa in sådär på tex ett Media-program.
Var verkligen hemskt att vara där. Jag och mamma satt och störtbölade pga vissa personliga anledningar *hemligt!*.

Såå på något sätt så ska jag klockan 10.00 på tisdag och prata med typ världens bästa syo med namn Håkan om praktiska skolor. Om ingen praktiskt skola vill att jags ka hoppa in aba sådär med någon årskurs kommer jag att hoppa av gymnasiet och läsa via högskolan. Tycker ändå kommunen borde fixa så att jag får det bättre. Jag är ju faktiskt en Kiruna-bo och dom e liksom arbetsmiljöledarenm över all befolkning här, så snälla kan ni få mig att må bra så är ni verkligen jättesnäll!


WHEN GIRLS FALL LIKE DOMINOES


"TAKE YOUR LIFE WITH COCAINE"

Ser ni bilden!? För det första är mina pupiller lika stora som traktorer och för det andra så har jag en jävligt konstig ställning.. aja, fixat mig klart för dagen. Ska snart dra o fira Bettis som går i pension inom kort (tisdag) Så jag ska dra o köpa dricka nu och sedan ska klassen fika tillsammans! Fasen så gott asså! Aja..

Om jag ska hinna kanske jag borde börja dra nu då...


THE LAST GOOD BYE 4 TODAY


WHEN YOU WALK THE LOVELY WAY

Men asså åååh, älskar skor!! (Kan vara en anledning varför jag jobbar med det) Blir helt galen när det kommer till långa smala klackar med detaljer och färger, dessutom är våren här då det är mycket färger! Jag älskar vintage-stilen/färgen. Det gör bannemäjj mitt hjärta att slå extra många slag!

RIGHT ON TIME!

Bytt blogg..ännu en gång! Varför? Joo myshowroom var ett pain in the ass! Typ lagg som fan och jag vill även kunna blogga direkt från mobilen, och det kan man ju typ bara på blogg.se, hihi!
Har även hört att folk tyckte den var bättre här, så varför inte liksom baa byta! Aja.. Nu ska jag nog sova.
Sysslat med HTML-koden hela eftermiddagen..

SOMETHING 2 DIE FOR


CHECK, CHECK, MY NEW BLOG!

KOLLA BARA SÅ DET FUNGERAR JUST NU...

RSS 2.0