VALBORG, BITCHES!


Yeeay, det är valborg! Hade tänkt att mig först att fira det hos mommo med fin middag osv. Men istöllet blir de att umgås med mina älskade vänner. Vet inte om vi skulle fara till Piteå eller om vi skulle hänga med några här. Det får vi se. Har sovmorgon idag ända tills 13:50, Orka inte sminka mig eftersom att jag ändå har tänkt att fixa mig fin tills senare. Så drar bara in mig i duschen, torka håret och far till
skolan.Ha det gode najs idag!

MANDEE'S

I slutändan vinner alla ( shit från förr )


Börjat fundera efter flytten från Kiruna, Allt som hänt i Kiruna, allt som går runt i den staden. Jag är stolt över det. Känner mig som en vinnare eftersom att alla såg mig som heelt bortblåst, men ni där (inte alla) som nojjade skiten ur er över mig aldrig tänkte på att jag tävlade med er, Ni har ödslat timmar på mig via rykten, klädsel och min självlänsla då jag gick ungefär ett år via att bara reta er and guess what! Jag tjänade på det, Jag vet att de flesta har kommit över det, men inte alla. Dom som ha det ( Ni är awesome! ) Ni som inte har det ( Jobba vidare med att få fram eran egen självkänsla samt förtroende ) Jag mår awesome i denhär staden, Luleå äger skiten! ( ja jag kommer utbilda mig vidare i växjö, linköping eller kanske umeå och stanna där för resten av mitt liv) men ändå, Dom flesta personerna jag träffat här tycker det är grymt och dom lever faktiskt inte heller vid typ år 0 ( det som hänt förr ) Grattis Luleå! Grattis mig! Grattis i efterskott till alla som aldrig riktigt tänkt!

MANDEE'S


JAG HETER AMANDA, ÄR SNART 18 BAST OCH MISSBRUKAR KAFFE



Det ända negativt med min medecin är att jag inte får ta alvedon, Har aldrig stoppat i mig ens en värktablett eftersom att jag tagit medeciner ett förjävlans bra tag nu, Det värsta är att alla missbrukar alvedon så hårt så dom hamnar typ i chock när jag säger " jag har aldrig ens tagit en värktablett i hela mitt liv" ... Shiit.
Men just nu för tillfället önskar jag verkligen att jag hade kunnat käka värktabletter,..

Sitter iallafall på mommos jobb och missbrukar kaffe, Min frukost jao! Sedan blire gode najs lunch som jag o mommo ska käka, vettetusan vad vi ska käka men på något sätt blir det alltid god mat när hon är i närheten. Fett jao!

MANDEE'S

I just find something awesome on weheartit.com


IPHONE-INSTAGRAM-PIXLR-EYES-NOSE-LIPS


I DONT MISS ANYONE, I JUST LOVE RIHANNA, OK?!


WOOP WOOP! 3 NYA PICTZ & FETT TAGGS AV Å SIMMA!








Tjehebba! Blev sjukt sugen på att simma. Måste gå på pontusbadet imorgon efter skolan och simma, ska dock köpa en bikini från Gina Tricot eller något sånt, ( heh, no fucking problem 4 a girl hah? ) Tänkte börja komma i fas igen nu innnan sommaren, Kommer dock jobba ihjäl mig i sommar men ändå, fan vad najs o bada.. wooooooe! BTW! Använde min systemkamera idag, checkz!


MEDANS DOM ANDRA LANADE SÅ...



Satt jag med hela säsong 3 av Big Bang Theory och chillade med Adam samt Freddy, Teddy, Tommy ... jaa det är samma person enligt Adam. Allt gick bra tills jag blev trött, ville verkligen inte sova men ändå så gjorde jag det, delade filt och soffa med Adam och drömde om tex att vid fukt av badrum blir det större eld än annars ( jaa jag var klantig och tände på den) Men heeeey nog vare gode najs ändå, dock vill jag bara 1. gå hem och klä av mig naken, 2. gå på min egna toalett, 3. svälta mig i en vecka framöver efter allt flott, 4. hiva iväg mitt busskort och gå för resten av mitt liv. Hur klarar man ens av en hel natt?

MANDEE'S

KÄNNS SOM ATT JAG HIVA NÅGON FET BOLL I FACET PÅ MIG SJÄLV!


Jag är trött, Någon som orka peppa upp mig? Har typ asmycket inspiration.. vill ha mina pengar.. vill ha en ny jeansjacka... vill ha något coolt från Kan dee shop... vill ha nytt löshår och färga blont... vill sminka mig som fan... vill fixa håret... vill skaffa mig en frän kepa... jaa... Ni ser ju, jag har användning av pengar. Nu går jag hem och sover eller något, ska även sitta hemma tills typ 15, för idag ska jag på film/lan-night med skolan!

MANDEE'S

IN THE CLUB WITH MA FELLA',FILLIN' THE CLUB WITH LOTTA'


SHE CAN LOVE YOU GOOD, BUT I CAN LOVE YOU BETTER



Fredags-mys-lan-film-kväll imorgon för NTI och dess 9or som tänkt å börja här. Jag ska då vara här tror jag, vill inte hålla en massa snack, kan typ inte det pga jag vart här i ca 1 månad, men jag ska då faaen va med tror jag. Annars blire väl att umgås med Alex eller Anton eller någon fin jävel! Blir nog en rätt så lugn helg igen, morsan och Janne kommer upp, ska bo i min lägga och sedan ska dom typ kolla på takida. Förrförra helgen hade dom tydligen hejjat så hårt på hockeyn att det slutade med att dom stod på bordet... fyyfan asså, Jag o brorsan skäms ihjäl pga deras jäkla "wannabe-jätte-fan" .. Shiiit.. aja, nu kanske jag ska förbereda mig för lektion, börjar på exakt 5 min!

MANDEE'S

VEM VÄLJER INTE EN APA FRAMFÖR EN MÄNNISKA?


Asså helt seriöst, jag började just gråta. Jävla Greysans sjukhus! dom bara gråter och gråter när deras bekanta håller på dö, en tjej men affro har en hjärntumör och har nu fått något fel, och en bäbis håller på gå bort... asså gud vill inte ens tänka tanken, vafan cencur.. jaa det kan finnas med när man VILL se! Som tex om en penis skulle slinka ur en byxa eller något, men när en bäbis dör. Då kan man inte ha cencur?!?!? Faaan... jag ska bli apa, sitta i djungeln och bara leva livet som retard! UTAN tv och istället sysselsätta mig via att ta bort kryp ut mina vänners hårstrån... Så fåre bli, nu har jag fått nog!

MANDEE'S

FÅNGA IN PENGARCHECKAR OCH PRESENTKORT PÅ ETT SMART SÄTT!



Blev just medlem på gratisbio.se, Först tänkte jag att det kommer sluta som andra medlemssidor jag vart med i ( att det inte kommer hända något alls och att jag aldrig kommer kunna tjäna mycket poäng) Men bara via inloggningen,medlemskap osv... så får man poäng. Rekommenderas väl även till småbloggar. Jag menar, Tex, jag började blogga vid 14 årsåldern, om jag hade vart med från början hade jag ju typ nästan vart miljonär nu? Du får 500 poäng av bli medlem! OCH du blir medlem helt gratis, för dig med blogg eller hemsida!

MANDEE'S

JAG KNOW WHAT I VILL HA


Har funderat en hel del vad jag ska köpa för mina pengar, om jag ska spara dom eller ej osv.. Men tänkte köpa en Ipad för skattepengarna, sedan har jag ca 4000 kvar som jag ska spara. Jag jobbar ju hela sommaren också, en period på LKAB och 2 månader utspritt på Euro Sko, Ska nog mest trodligtvis följa med Alex och Anton til utlandet. Men kommer ha pengar kvar efter det med, så blir väl o shoppa lite för dom pengarna som är kvar samt att lägga en viss summa på sparning med! Najs va? ;)

MANDEE'S

ASSÅ GUD VA SKÄMMIG JÄV**A DAG!!



Alltså shiiit, är förkyld och har inte vart i skolan, men då mina damor och herror ska jag förklara för er att jag iallafall har vart in till stan och gått på apoteket och sådant kuligt. Jag ba njööt typ av luften, va in på H&M o köpte concealer o allt såntdära "HAVE2DO" Så iallafall..
Tänkte jag vänta på bussen för att åka in till porsön igen, hade sminkat mig grymt fint idag, men när det just går förbi typ 4 sånadär snygga modekillar så ska jag börja typ gråta ur ena ögat, det ba rann... som att jag grät påriktigt fast bara ur ena ögat liksom.... och sedan på bussen var det för en gångs skull en snygg chaffis! (elller hure stavas), Han sa hej... vad sa jag tillbaka?!? INGENTING, Fan va evil jag är...
OCH sedan satte jag mig o tänkte ba typ " ååh härligt äntligen en extraplats för min väska, då kommer det en till snygg kille och jag måste liksom lyfta bort väskan så håller den i mitt knä och allt... men jag är ju liksom förkyld så jag började "snyfta" eller va det heter, när man typ drar in allt... asså gud orkar inte med mitt liv!! snyftade in allt asmycket för tänkte bah, "OMG Tänk så flyger det ut sådär i slowmotion och ba splatsch på han typ :S "
aaah... inte så lyckad dag, stannar hemma nästa gång o ber mommo dra in på stan åt mig.

MANDEE'S

I TOOK HIS HEART WHEN I PULLED OUT THAT GUN


ADAMS TANKAR!

Hurfan orkar man ha en blogg egentligen, palla sitta varje dag och skriva saker som inte spelar någon roll och ladda upp bilder och skit.

Jag menar det är inte som att bloggvärlden består av den intellektuella eliten.

Mer naket säger jag, skulle vara intressantare om det vore så!

ADAM

BUBBLEROOM HAVE 2 HAVE


"ÄLSKLING DU HAR BLIVIT EN TJOCKIS"



Det är helt sjukt vad det finns för program. Liksom " älskling du har blivit en tjockis" på tv3. Då mannen ska banta för att dom både två ska få pengar? Förra veckan va det en orererad 40+ are som ville ha nya silikontuttar som mannen skulle kämpa för, Liksom wtf!?! Att gå ned i vikt är en stor sak i sitt liv, inte fan ska kvinnan få belöningen, det är ju förf'n den som kämpat för det! Eller vad tycker ni?

MANDEE'S

EN SVÄNG FÖRBI IKEA MED SKATTEPENGARNA KANSKE?


Jag kommer få en rejäl summa skattepengar från när jag jobbat osv nu i slutet av Maj, Kommer även att jobba på LKAB 1a perioden, EuroSko här i Kiruna och sedans ka jag även kolla om det finns i Luleå jobb på tex en butik eller sånt. Tänkte att det är passande att spara pengarna till slutet då jag flyttar och jag måste verkligen in på Ikea eller något för att få my own little home. Dock vet jag ju inte ännu hur jag lär bo men man kan alltid ha en baktanke, right? ;)

MANDEE'S

JEALOUS PEOPLE TALK SHIT AND THEIR INSIDE TURN INTO VOLDEMORT, YES HE IS UGLY.


THINKING OF STALKING MY STALKER... I FOUND YOUR IP-ADRESS




Egentligen äre väl creapy att bry sig om ålder, när en person fyller år, vad personen exakt heter och sedan gå in på bloggen och "waina" över att det står " 18 years old " i headern... jag fyller tydligen år i vintras, visste ni det? ;) haha, inge illa menat men om jag gör det, spelar det någon roll? för kommer mest trodligtvis ha denna headern ett bra tag framöver!

MANDEE'S

MAKE-UP, HAIR AND PHOTO - @LINDA ORAVA



MANDEE'S

SHUT UP. I WEAR HEELS BIGGER THAN YOUR DICK!






Skorna är från heels.com, En Amerikans sida, dom har fullt med skor i min smak, det ända negativa är fraktkostnad osv.. men vad är inte värt för ett par av dessa?

MANDEE'S

VAKNADE AV MIG SJÄLV PGA KNASHET OCH RETARD BRAIN!



Vaknade av mig själv, inte över att jag snarkade elller så utan över att jag pratade, Ja mamma hade tydligen vart ut enligt min "dröm" och hade blivit rånad och utelåst. Så snackade lite med henne. Tog rätt lång tid innan jag reagerade på att det var en dröm, så ställde mig upp och tänkte klä på mig byxorna, kom på mig själv och sa " justja" sedan började jag garva för mig själv under mitt varma täcke över hur knäpp och retard jag faktiskt är! O nu i efterhand, gråta eller skratta?

MANDEE'S

FIND SOME LIFE IN YOUR CLOTHES WITH MONKI.COM



Något jag ofta glömmer är att kolla igenom monki's hemsida. Jag älskar butikerna och kläderna från monki och går ofta in i butiken. Ploppade upp en tanke i mitt huvud som sa till mina fingrar att söka på monki's hemsida. Gjorde det and look what I found. Monki har ju en "speciell" stil med lite olika årsmodeller och färger. Jag hade aldrig någonsin vågat ta på mig någon av dessa byxor ( bilderna ovanför) men däremot kan jag ta på mig de flesta övertoppar som monki har. Är alltid den bästa klädbutiken enligt mig om man ska gå med svarta byxor och några få färger. Bara för att få lite liv i sin stil. Vi ska ju inte på begravning varje dag?


MANDEE'S

I HEARD YOU'RE A PLAYER. NICE TO MEET YA, I'M THE COACH



Designen är väl ungefär klar nu tror jag, orkade inte med GIF-bilden och tyckte det blev för den mesta delen bara bluddrigt. så valde något enklare i min stil!

MANDEE'S

PLUGGA VIDARE


Kanske är lite tidigt att fundera på universitet redan nu. Men jag har 3 utbildningar jag funderar på. Jag vill helst jobba inom eget företag som innan men har även länge haft ett intresse inom polisutbildningen. Dessa utbildningar ligger i Ljungby, Växjö och Kalmar. Har inte varit i någon av dessa städer men det är ju på såsätt liksom skitsamma eftersom att detta handlar om utbildning, inte stad. Detaljhandel & Service Management är något som intresserar mig mest med tanke på att det står:

"Utbildningen ger dig kunskaper inom ekonomi, marknadsföring, organisation, ledarskap samt för handels- och tjänsteföretag intressanta områden som t ex affärsmannaskap, butiksprofilering, e-handel, försäljning, inköps- och leverantörsstrategier, import och export samt varumärken."

Vilket är så mycket "jag" som det bara går. Sedan finns det ju International Sales and Marketing, det som är problemet i det är att det är juridik och teknik med, vilket jag bokstavligt talat HATAR. Dessutom känner jag att efter typ 2 års matte i gymnasiet att jag gjort mycket med tanke på svårigheterna o att jag ändå klarat mig fint!

Får se vad det blir, Informationen kommer från: http://studentum.se


PICTZ-FROM MOBILE

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

KVACKLIKVACK

Shiiit kan seriöst inte sova, hostar som ett as, låter som ett friterat arslehål på crack och känner att jag helst bara vill att det ska bli morgon någon gång. Ska nog bara chilla hemma i helgen, kanske att man far ut o umgås eller så men orkar inte överanstränga mina lungor och är väl lika att passa på vara hemma-hemma när man som så sällan är här. Egentligen så vill jag tillbaka till Luleå, känns som ett bättre värmande välkomnande från alla än Kiruna på något sätt, men kan ju helt klart vara inbillning det med! Äsch, nu ska jag kolla in vilka som är uppe en sådan natt och sedan iallafall försöka sussa!


TIDSFÖRDRIV


NAMN: AMANDA ( JEANETTE ) BERGGREN

FÖDD: DEN 4E DECEMBER 1994

KOMMER FRÅN: KIRUNA

BOR I: LULEÅ

STUDERAR: ESTET MEDIA PÅ NTI ( ES11 )

GILLAR: MYSIGA HEMMAKVÄLLAR, UMGÄNGE, GODIS OCH TRÄNING

OGILLAR: FALSKA PERSONER, SPINDLAR OCH JOBBIGA JÄVLAR

EGEN BESKRIVNING: HAR BLOGGAT I 4 ÅR, HAR EPILEPSI, GÅTT NED 25 KILO I VIKT, UMGÅS OFTAST BARA MED KILLAR,

MANDEE'S

FINNS PÅ NELLY.COM


PICTURE FROM TODAY


NO FEER, NO DOUBT



Klockan är rätt mycket, ska städa lite oså tänkte jag. Min förkyldning verkar inte vela sova ens ett tag för antar att det är den som håller mig vaken, dock sov en kompis här igår, o då sov jag hur bra som helst, men nääe... det ska inte fungera när man är ensam. Ska sova mig en övernattningskompis på heltid eller något kanske?

MANDEE'S

VARFÖR BLOGGAR JAG?


This is the part of me you never ever going to take away from me. Ungefär så känner jag för bloggen. De flesta tycker nog att det är töntigt att en blogg ens kan betyda något. Jag har aldrig trott att min blogg ska bli känd eller stor, men vill däremot ha många besökare som upptäcker den och som stannar kvar.

Dom gångerna jag har skrivot om privata saker i mitt liv, vad som har hänt och vad jag kännt är för att det är skönt att skriva, dessutom kan det vara bra då andra folk kan lägga in sina åsikter så att man har en slags möjlighet att tänka om. De flesta säger att man bloggar för att det är kul att kolla tillbaka när man är vuxen osv.. vilket också är en grymt bra idé. Jag har liksom 2 andra gamla bloggar och titta tillbaka på redan nu då jag kan kolla tillbaka på tider med mitt ex tex. Skitgrym grej! Så tycker verkligen att mer folk borde skaffa blogg, även killar och sedan kan ju alla sluta säga " hon skriver ju ut ehla sin livshistoria!" heey, om bloggen inte passar dig, läs inte då?!

MANDEE'S

NOW LOOK AT ME



Fixas och gå på stan är mina saker jag ska göra idag, ska kolla om mina pengar ligger inne på kortet. Imorgon far man till Kiruna för att hälsa på mamsen och papsen. Dom är säkert glada, Albin däremot....
Neemen kommer blir skönt att träffa lite nära o kära, ligga o sega och känna lugnet av att man inte behöver dra sig ut pga kyla. haha! Näää.. om man ska hinna med något är det ju lika bra o börja nu!

MANDEE'S

MED & TÄVLAR




http://vadfanskajagheta.se har en tävling då man tävlar om valfritt plagg,skor eller väska, Jag valde dessa. Tävla ni med, finns grymt snygga i märkes!

TIRED GIRL - GIF-PICTZ



Är astrött, en dag då jag tydligen gått över 7 kilometer med 13 cm höga kilklackar... och dom har inte ens tagit bort grus osånt, så det förklarar saken till att de blev lite vingligare, men men. Om man inte orka vänta på bussen så får man väl lida lite för att få sin vilja igenom! Nu ska jag sova, Natti mina vänner, morgondagen väntar en promenad in till stan!

MANDEE'S

DO YOU WANT 2

 


KOMMER ALDRIG GLÖMMA DETTA:



Klippet var från ett tag sedan  då jag hade min andra (gamla) blogg. Hoppas hon fortfarande följer bloggen fast att jag har tjorva till det med olika adresser hit och dit. En stor grej i mitt liv som jag aldrig kommer glömma.

MANDEE'S

JÄVLA KVALITÉ

Vardagalyx! Kaffe i sängen, blogga, kolla tv och känna lugnet... För ett tag iallafall, måste på stan och reklamera ett par assnygga byxor som var trasig redan innan jag tog på dom... Eller ja, drog bort lappen (dålig vana), hann lägga ena byxbenet och baa... AAAAH HELVETTES JÄVLA HÅL! Så jo.. Men lapparna spelar ingen roll när man ska reklmamera (tur det) ..

 


TIRED N' BORED GIRL


RIGHT NOW



MANDEE'S <3

SMÅRENOVERING...


Håller på att fixa till min blogg lite ifall den ser konstig ut, om ni har följt bloggen sedan innan så ser ni att jag bytt ut headern, den får vara där än sålänge, ska se vad jag ska åt allt det andra. Kommer dra ut på tiden, orka inte stressa upp en design just idag..


MANDEE'S <3

KAFFEKAFFEKAFFEKAFFE



Idag är en såndär dag då jag bara vill ut, fixa mig och posa framför 1000tals bilder! Måste hitta en fotokompis, som gillar att fota egopictz till andra, eller så får man själv bli en? Näää nu ska jag duscha, koka kaffe och fixa mig, nya tag här!

MANDEE'S

DO YOU REMEMBER THIS SONG?




▄▀▄ BEUTIFUL DAY ▄▀▄


Vaknade av tv,n och mitt ihopklibbade smink som jag glömt ta bort från gårdagen, men jag är ändå glad för det, var "vägen till eldorado" (barnfilmen) på tv och efter ett tag kunde jag faktiskt öppna mina ögon ordentligt! Unnade mig en frukost som bestod av ägg, mjölk och Start! Socker som tusan, men hallå!? det är påsk, daah? Sedan så stängde jag av tv,n och började städa. Har plockat ihop allt på plats, diskat, dammtorkat, dammsugit och skurat....Garderoben behöver jag däremot inte ens skriva om...
Nu ska jag fixa mig för denna dag och sedan dra på en långpromenad in mot stan. Tar nog rätt länge att gå. Men det är ju bara positivt!

MANDEE'S <3

ONE ONEPIECE THANX?



Vanlig skoldag, dock började jag klockan 12 idag men en mentorslektion (yeeay, fick kanelbullar!) och fick veta lite fakta om friluftsdagen imorgon ( -.- ) kommer typ promenera tror jag! Men frågan är vad jag ska ta på mig för något, vadå det ända jag har i mjukismaterial, one piece? eller vadå? eller så kan man ju alltid ta på sig långkalsonger. jaaa... det år bra nu.

MANDEE'S <3

DAAH, JAG DANSADE BAH, HA?



Okej, nu kommer alla tro att jag är helt puckad där i bollen, men såhär är det..Det finns vääldigt mycket fördelar med egen lya, kolla in bilden!! STRIKE A POSE N DANCE IN WEBCAM JAO ungefär de jag gör varje gång jag är ensam, jag ba kollar in mig själv medans det ba dunkadunka i mina YAMAHA-högtalare, Fett najs! Ett eget party vid vid 12:00 är aldrig fel!

MANDEE'S <3

PICTURES OF MY HAIR


RSS 2.0