+ DAY IN PICTUREZ

Orkar inte skriva så mke, men kan ju berätta iaf att jag jobbat, vart på safari o käkat bananasplit med rebecka samt.... gått i regnet, yeay!?

+ VÄRD Å ÄLSKA

 
Jag vill bara att veckorna ska få sina slut så att jag någon gång får åka hem. Söker lägenhet fortfarande men lär bo mina 3 månader (uppsägningstiden) på Porsön.. Sedan får man väl se. Kikat runt och dom med en vettig hyra måste man dela lägenhet med.. vet inte vad det är med mig och att dela lägenhet med något annat, men på något sätt känns de otryggt, helst med tjejer ( har bara grudgen i huvudet ) Jag menar, tänk så har personen typ sjukt mycket psykiska störningar osv?.. nää usch! Rasmus kanske vill bli en liten inneboende, vad vet jag... och då kan man ju kirra sig fast i en 2a.. eller så blire ba att fortsätta vänta och se typ :/
 
 

+ SKOLSTART

 
Slutar jobba den 18 augusti och börjar skolan den 20e. Det hade ju vart en annan sak om jag hade gått skola i samma ort som mitt arbete. Men nej det gör jag inte. Blir ju att någon gång vid Lördag-Söndag att fara tillbaka. Packa upp lite grejjer i lägenheten ( typ hela min garderob ) ... Uppskattar seriöst 2 dagars ledighet mer än alla annat med tanke på att jag inte haft någon semester alls i sommar.
FETT LACK PÅ LIVET, KAN NÅGON DÖDA MIG?

+ NEED SOME HELP?


+ ALDRIG MER

 
Började fundera lite om  min gamla blogg. Om hur jag skrev,uppdaterade den ca 5 gånger om dagen osv. Öppnade mig mer på bloggen än till mina närmsta vänner vilket jag nu kollar tillbaka och ser det som "sjukt". Har jag blivit kass på att blogga? för vill verkligen inte skriva om mina känslor. Hela grejen känns bara konstigt nu.
 
Har liksom en underbar pojkvän som jag kan öppna mig till och vänner. Varför skulle jag då ta upp mina personligaste sidor här? ... Trivs att få ha mina konversationer med hjärtat. Tror det allra innersta stannar hos honom... Kanske är det en viss mognad inom mig som växt fram, eller så är jag bara jävligt kall.

+ TOULOUSE

Kan inte påstå att man gjort mycket idag, men nog är det mer än vanligt. Mina dagar i denhär staden brukar börja med fix och sluta med jobb. Låter hyfsat kul va? well well money som money! Ska blir grymt härligt att fara till Piteå under helgen. Så nu är det bara 3 sista dagar av jobb för denna vecka och sedan äre work-work-work ändå till någon gång vid 18 augusti. Ja då får jag mitt lov!

+ SWEGIRL18

 
Tycker ni alla ska subscriba min "tomorrowland-lista" på spotify,så klicka på me up there (bilden) för att komma till spotify, hoppas ni har pre.

+ WEHEARTIT.COM

 
Började med att man skulle in på weheartit.com. så ploppade denna upp istället. Någon annan som fått något liknande eller? kanske är nå virus? eller fakegrej.. mest trodligtvist så äre en fakegrej. men vatusan. jag kunde ändå itt motstå att tävla över ngt så underbart som tex en ipad... -,-

+ THE VELDT

 
 
För alla er konsert-människor här i livet som lever för musiken. Diggar som fasiken alla kläder från Kan Dee's shop. Vet, plaggen är hyfsat "gamla" eller "ute" men vem bryr sig, dom lär ändå vara slitna efter en konsert med 70 000 pers + ?
 
 

+ EMPIRE OF THE SUN

/Redigerade bilder av mandees.blogg.se - Källa: weheartit.com  

+ Något jag bara noterar.

Först nu när jag börjar bli 18 ser jag hur mycket mina föräldrar vart där för mig, ja en del av min släkt också såklart.
Kan inte förstå hur det är att ha ett barn pga. hur sjuk jag än vart och hur jag än sett ut och betett mig så har dom vart där som ett plåster och delat deprimerade och tunga tider med mig.
Hur tackar man dom för något så stort som pågått i 18 år?
 
Jag är så lycklig över dom jag har. Visst har vissa inte vart där som dom skulle men dom tankarna går bort när man tänker på hur fin pojkvän jag har, Rasmus är höjdpunkten på dagen då jag öppnar mig och blir glad. Min släkt vill att jag ska vara med hela tiden osv...
 
Visst har kanske inte 1000 vänner, men vänner så det räcker. BRA vänner och om man har dåliga vänner... ja radera dom från livet och inse att du har "positiva människor " som faktiskt du själv betyder allt för.

+Alla som ska till tomorrowland!

Tumblr_m42qu2qt7e1rpb5zwo1_500_large
Jag taggar tomorrowland 2013 som fan pga jag var för sen med biljetterna år 2012. Vet att efter att jag skrivit om det mycket är det flera som vill tex, veta hur m ycket det kostar, hur man kommer dit osv.. Guess what! Nördig som man är har man googlat allt o lite till.
 
Campingen heter Dreamville. Campingen är för dom som ska vara på festivalområdet och öppnar en dag innan festivalen pga värma upp folket via en grymt fet förfest med kända DJ,s. Kostar 24,5 euro. Jag själv ska bo på campingen i tält. varnar er andra för att gruppcamping på ca 30 pers kan gå överstyr, de flesta blir utslängda.
 
Festivalen är från 27-29 juli då den är i De Schorre, Boom, Belgien (10km från Antwerpen). Tar sig till området via att flyga till Charleroi (90km från Boom) och sedan ta tåget (80-90kr) till Antwerpen och därifrån till Boom (20kr).Tomorrowland har omkring 50.000-70.000 personer inne på området per dag. En biljett för alla 3 dagar kostar 175 euro.
Vakterna ser till så att man inte har vassa föremål, alkohol och droger med sig in på området. Om dom hittar något olämpligt så kan det hända att man får följa med polisen.Finns såklart vakter både utanför och inne på området ( utspridda).
 
Man betalar med kuponger på tomorrowland, 7 kuponger går på 10 euro.

Läsk (2DL) = 2kuponger.
Mat = 3-5 kuponger.
Vodka = 3 kuponger
Vodka + Redbull (t.ex) = 5 kuponger.
 
Finns köpcenter inne på campingen.
 
+Ni som fyller 18 år efter festivalen (samma år) kommer in!
 
http://www.youtube.com/watch?v=M7CdTAiaLes
Mer ni behöver veta? ba hojjta till i kommentar-rutan! ;)
 
 
 
 

+ WORK WORK

Som ni ser, ojdå... råkade komma igång med bloggen igen. Kanske var bra?
 
Fick en kommentar innan om vem jag höll på med osv.. Orka inte skriva exakt allt i bloggen men eftersom att du (stalker eller ngn jag känner?) visste att jag höll på med någon kan ju kolla facebook och se själv kanske? hehe!
 
 
Taggar iallafall arbete nu, skönt att veckorna på FAB är avklarade, nu är jag på eurosko igen. Tycker ni alla iallafall ska komma o kika på nyheterna vi har inne.


+ Jag har inga miljoner, men du vet vem jag e.


▲ ▲

 
Som ni alla märker. En kass uppdatering som säkerligen kommer att återtas till i höst. Men nu i sommar så finns jag på facebook.com/amandaberggrens och på Instagram @amandabes.
 
Have a nice summer u guys! ;*

RSS 2.0