Ta hand om sig själv - dagar!

 
 
2 lediga dagar nu, vad jag njuter! Har sovit till klockan 10.00 idag och legat o dragit mig i sängen. Just nu sitter jag i soffan, kollar tv och tar det lugnt med en kopp kaffe. Kanske blir o fara på actic senare om jag
 
inte har något annat för mig. Eller så kanske jag hör med becca om hon har något för sig. Känns bra samtidigt som det känns lite smått tråkigt att just vara här i den kalla staden då man väl är ledig. Om det hade vart lite varmare ute så hade jag definitivt farit ut och solat. Njuta, Njuta, Njuta hela dagen ut. Ingen stress och ingen brådska någonstans hära, så härligt!

Det var bara vi tre

Wihooo. Ingen ström på mobilen, YES! Har nämlingen glömt min laddare på jobbet. Har jobbnyckeln så att jag kan ta mig in till butiken. Men känns alldeles för skumt att gå in i butiken kl. 00.00 för å hämta en laddare..
 
Hela helgen har varit väldigt mysig. Jag o Rasmus hade inte sett varandra på över 2 veckor så var väldigt skönt att ha han vid min sida i 2 dagar här. Nu är han i Piteå igen pga, jobb och jag här i Kiruna pga. jobb.
Finns inte så mycket att göra här i gamla Kiruna, har väl mäst bestått av jobb o myspys. Var helt slut på lördagen så jag o rasse bestämde oss för att bara vara vi tre (jag, rasmus och tv,n) istället för att hänga med ut på krogen med Rebecka o dom :) Vart uppe på loussa-toppen, hälsat på i pappas nys hus och glidit bil då vi väl vart ute. Men det har vart väldigt skönt att man har fått den avkopplingen man behövt eftersom att jag fortfarande känner att jag är rätt så stressad i vardagen.
 
 
 
btw, Ni får en bildbomb snart med bidlerna från stockholm osv.. ;) Ska skalla kudden nu! pöösZah

RSS 2.0