BLOGGPAUS!

Tar en paus frånomed idag i ca en vecka från bloggen. Ska lämna tillbaka min dator imorgon och kommer nog inte sitta så mycket på mammas dator pga den är fett seg. Men om ni så gärna vill så kan ni följa mig på
facebook:http://www.facebook.com/profile.php?id=1169145299 eller
Instagram: @amandeees
sålänge jag håller mig borta från bloggandet. Näää nu ska jag på gymmet och förbränna, en kaka, lite mandel samt köttfärsåses! usch..lät vidrigt men aja. Höres!

GIVE ME THREE WISHES


❤ FROM GINA TRICOT ❤


60S MAKE-UP, CHECK!

Testade sminka mig själv istället för mamma. Fan va lyckat det blev! Helst med skuggorna osv.. Eftersom att hon ska ha en orange-genomskinlig blus så tycker dock inte jag att hon ska köra på rött läppstift, utan istället bara något ljust. Men jaag älskar röda läppar och la därför på det för att göra min version!
MANDEE'S <3

NEVER REALLY HAD LUCK

Har städat mitt rum, köket,toaletten och en liten del av vardagsrummet. Mamma borde väl bli glad? Hon kan ju knappast komma hem sur som stryk och klaga iallafall? Sedan kom Albin hem och förstörde.
FETTMA JOBBIGT BRORSA!
Som liksom bara går in med skor där emd sina kompisar, tror han är jättecool som skriker KÄFTEN. Han gömmer även en hel del sockerkakor i sin kalsonglåda. Jaaaa det är sant! Sedan så snor han en massa saker och säger att han fick ta det osv.. fast att han inte fick det! ASSÅ!! Bara för att jag är äldst så måste jag ta mest ansvar och få mest uppfostran? Nää så är det VERKLIGEN inte.. Men i min familj verkar det vara så. Den största får alltid ta det värsta! tyvärr.
FETT LESS NU GÅR JAG OCH TRÄNAR ELLER NÅGOT!
MANDEE'S <3

SCHOOL 2012

Som vanligt så gillar jag att hålla mig neutral, samtidigt som jag gillar att stärka mig själv. Jag och alla andra är nog mest van vid röda byxor, och (helst efter Kissies brorsas låt?) Så jag tänkte köpa mig det, samt att jag ska välja ut lite färger på nagellacket och smycken åt in i hälvääätääh.
Skorna då? Jaa.. Kommer mest trodligtvis bli ett par beacha kil-klackar, converse eller bara smått platå-klack.
Om Mandee själv fick välja!
MANDEE'S <3

60S MAKE-UP

Idag ska jag testa sminka mamma, Hon ska på LKAB-festen på lördag och ville att jag skulle sminka henne. Hon ville ha 60tal-tema på hennes sminkning, blandning mellan Twiggy och lite "vardag" så får se hur det går. Vet hur man sminkar 60tal men jag är inte riktigt van att sminka andra, Men mamma brukar vara rolig att sminka pga hon har likadana ögon som mig ( stora ögon) och synliga kindben, vilket som gör att 60tals-sminkningen kommer passa grymt bra! Ska nog även fixa hennes hår. Göra det puffigt, uppsatt och smått lockigt. Kommer blir grymt!
MANDEE'S <3

2 DAYS LEFT

Sista Lilllördagen på Hjalmar Lundbomskolan. Känns fel att säga att man ser fram emot att flytta pga jag tycker att jag har en bra klass. Men såklart så vill jag bara rusa mig fram till Luleå.
Projektarbete just nu, som jag inte kan jobba med för att kursen liksom e klar för mig osv.. Men vatusan! Är ju samtidigt fett skönt att bara sitta här och morgonblogga o fixa med foton.
Vad ska man nu göra då? En jävligt bra fråga. Kom gärna med förslag..
MANDEE'S <3

2012 WISHES

Då har man ändrat designen också! Härligt med tanke på att jag måste lämna tillbaka denna dator snart och då lär de inte blir så mycket bloggande på ca 1-2 veckor. Det beror på när jag får skoldatorn på NTI, Ska förstås försöka att blogga via mobilen, men tycker det är tjorvigt o de blir BARA fult då. Annars äru ju bara att följa mig via mitt instagram @amandeees. Om det så är att ni inte får nog av mig!
Kollat Big Brother idag på hålet, måste säga att jag är GRYMT besviken på vilka deltagare dom tagit in, en del gillade jag väl som tex den Petronella, Amandus och sist men inte minst Kija! Kände igen mig en hel del på Kija pga hon har ett bra utseende men får ändå vänner på det sättet hon är UTAN att andra deltagare blir avundsjuka. Det diggar jag starkt!... Annars så vare väl inte så mycket mer än att jag tyckte att Hanna W förstörde HELA programet, slutade kolla pga henne. Misstaget dom som leder Big Brother gör är att ha kvar Hanna W för tror någon annan på denna jord är som mig ( stänger av tv,n/ datan ).. Aja, har inte mycket att klaga på. Nästa år söker nog jag.... antagligen! och hur kommer de gå liksom? O.o
MANDEE'S <3

THIS IS A GOOD DAY!

En hel del träning har legat på passet o jag har VERKLIGEN kämpat med träningen den senaste veckan, Why? Don't know! Har iallafall gått ned 3 kilo från Torsdagen - Idag Tisdag och Lördag och Söndag så tog jag vilodag från träningen, Vilket betyder att HEY! Jumer muskler du har i kroppen, desto mer förbränner du!
Folk undrar hur jag gör osv.. Men asså det är min kropp antar jag, för vet inte vad det är riktigt förutom en bra kost men förmindskade kalorier och träning minst 5 ggr i veckan. Så frågar mig själv ett stort "WTF!?"
Egentligen vet jag inte ens om jag vill gå ned nåmer, utan om man kanske bara borde fokusera på att träna fram musklerna, men träning utan kondition blir som ingen riktig träning för mig. Är en skön känsla att komma från gymmet med 0 ork i kroppen!
MANDEE'S <3

▲ LAPLAND HOUSE MUSIC ▲

Tumblr_lg0scyi7lz1qa6fcco1_500_large

Be CoNCreTe

 

 

 

 


ALLIGATORER ÄTER VÄL BARN?

BigBrother på sitt långa hål, asså usch gråter nästan. Saknar dom gamla deltagarna, SÅ JÄVLA MKE BÄTTRE!
Alla dom som är där inne nu är ju ba Wannabee's :S
MANDEE'S<3

ASSÅ PÅ 2 TIMMAR!

Vad gör man? 2 timmars håltimma och orkar inte fara hem. Sedan slutar jag 14:20 så ska jag hem o käka ägg, advokado och banan, yeah! Finfin Lunch/Middag va? ..NOT!

Alex ringde mig inatt. Seriöst klockan 02.00 på natten! Han ringde och väckte mig med mina kvinnoproblem som han visste att jag hade, antagligen därför han ringde, för att reta upp min hjärna med hans smått uppfuckade dygnsrytm eller något? Dålig stil Alex, Dålig stil!
MANDEE'S <3

INSTAGRAM @AMANDEEES

 





HEY! IT'S FREE

Idag är en bra dag! Skolan har fixat sig och jag har börjat lämna in mina bäcker, Rune hade skrivit ett fett MVG på något med mina mediakurser så jag är otroligt glad! Nu ska jag ta ett leende och dra mig vidare, Börjar 12:15 med Svenska, yeay!
Mandee's <3

THIS WILL BE THE LAST MONDAY




Sista måndagen jag är här och pluggar, måste gå till syon och höra om han har fått tag på någon från NTI, o sedan så är det väl bara ordna lite papper, kommer skrivas in på deras skola tills på måndag, så jag får mitt lov samtidigt som dom och sedan vecka 10 börja skolan. Smart va? Blir bäst så eftersom att jag kommer få jobba på som en döende med arbeten jag inte gjort men som dom har börjar med! Nu ska jag gå till syon!
Mandee's <3

GETT'N MA HAIR DONEH!

Snart får jag min lön och dubbelt bidrag (fick inte mitt förra) så tänkte köpa en jävligt smal locktång som på bilden och göra nå coolt med håret, lite smått affro men sådär stort och härligt! Kommer blir grymt! Bryr mig inte om andra liksom tycker att det ser ut som stryk, jag älskar sånt hår och jag ska fan skaffa det! AFRO FOR LIIIFE!
Om någon smart som går frisörlinjen eller något så kan ni ge tips om hurdan tång jag borde skaffa mig! dankee!
MANDEE'S <3

ALLA SHONNAR SOM INTE HAR EN SPÄNN

Vart osminkad nu i en hel vecka, stolt! Jag som trodde jag va beroende av smink och mitt utseende. Men det var jag då fan inte. Pappa är nog mest stolt om någon, han har klagat på min bryn och mina lösögonfransar nu i ett år så.... Aja,
vatusan ska man gö denna söndag? Träningen äre vila ifrån så får väl sitta i mitt rum o fixa naglarna eller ngt?

MANDEE'S <3

PAIN IN THE ASS

Kära kvinnoläsare, Just nu känner jag VERKLIGEN för att typ dö. Jag har funderat hela helgen varför jag vart så förbannat trött, och varför jag har sån himmelsk jäklars ont i magen samt humörsvängningar. Så kom jag på en sak idag, hehe......... Ni fattar va? Hoppas ni fattar för det är lite av "privat" bland oss kvinnor,
Vad säger ni? Ska vi kanske göra som gud, ta en lerklump, dela den i två, göra oss tjejer helt perfekta och sedan kan vi ju göra så att killarna får en livmoder? Tycker iallafall att vi kvinnor borde dela 50/50 me mannen.
Men Men.... Jag ska ändå adoptera när jag väl skaffar, en riktig söt unge som ska heta Josh, Lil Wayne, 50 cent eller va säger ni om Bob Marley? Fett! Eller hur!!? Tagga småa söta ungar med affro tills man e typ 29 bast jao!
MANDEE'S <3

KLOCKAN ÄR 03.00 OCH JAG..


....Kikar på Elsas värld i mättnad av Minimorötter, hur coolt är inte det liksom såhär på en chillmode lördag?
MANDEE'S <3

FUCK, MANDEE IS BORING!

Alltså har jag börjat bli tråkig eller? känner mig astråkig nuför tiden och undra om jag har kommit in i någon pensionsperiod eller ålderskris, det är typ ba gå upp, träna och knapra lite banan liksom? wow vad intressant liv jag har va?

Näämen, Nog finns de kula grejjor att göra, man kan ju spela WoW, snacka i Skype, Blogga, Twittra, Face Booka, Chatta på msn, Chatta med afrikanare på Nattstad.. eller nä jag vet, sätta upp bilder på bilddagboken. shit va fett!
IPHONE-LOVERS!! FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM !! -> amandeees <- !!
MANDEE'S <3

NOTHING WILL STOP ME

Något jag tänkt på ett bra tag är folk som pratar ut bland andra om ens utseende, tycker det är sjukt lågt gjort.
Jag har hört och jag har vart med när någon pratat typ "asså shiiit va breda höfter hon har fått! "

Man ba eehm, wtf? OCH!!!!!

Men något som är ännu värre är när dom håller med och gör allt för gruppen eller för personen för att hon/han är en bra kompis till dig. När jag vart med i sådana situationer brukar jag oftast ta upp saker om mig själv istället som gör att jag bryter av samtalet till en viss del, tex:
Anonym -" asså shiiit va breda höfter hon har fått!! "

Jag - "ah men mina dåå, har ju fan exploderats upp sedan sommarn, dock äre kanske bara kurvorna smo kommit fram"

För er som tycker det är svårt att ba NEJ! Kan göra på detta sätt, Ni säger varken Ja eller Nej utan ni tar upp en egen sitaution som har något med saken att göra, erkänn smart? Jag själv vill vara typ modellsmal eller biff, men jag vill se alla andra som att tjejer har kurvor, att dom ska kunna vara sig själva, se ut som dom vill se ut osv.. samma sak är med killar. Fattar inte problemet ba, va dig själv liksom! Hur svårt kand et va egentligen?
MANDEE'S <3

4 EVER ALONE

Idag är jag verkligen 4 ever alone vettni, sitter här i min ensamhet med greys anatomy, mamma och janne är på någon kurs i Finlandi så joo... här sitter man. Fast grymt skönt. Tänka för sig själv typ. Imorgon ska jag ta i som f-a-n på gymmet, styrke åt in i helvettih och köra ben o röv. Fan så skönt! Antar att alla också festar så hårt att typ ingen märker av detta inlägg DÄRFÖR orka jag inte lägga in bild ...
MANDEE'S <3

NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR

En vecka kvar nu tills jag slutar på Hjalmar Lundbomskolan. Ska fa till Syon idag ocg prata om han snackat med någon av personalen på NTI osv.. Fan så knäppt att jag inte är nervös, borde man inte vara det? ... Jag menar liksom typ 25 ny klasskompisar väntar och jag sitter här och är inte ens lite nervös eller orolig över något.
Är väl bara lite saker man undrar över.. Typ undra om dom kommer gilla mig osv.. Ska iallafall visa den jag är och ba go for it! trore är som bäst! (?) Justja!! Måste gå in på EURO SKO och säga att jag flyttar.. påminn mig! tack..
MANDEE'S<3

♦ RUN BUT YOU WON'T COME FAR ♦

Shit vilken dag, Har vart helt sjukt seg efter dedär morgonpasset. Snacka om att ta ut sig! En timmas kondition och en halvtimma styrke efter skolan, levt livet på en ägg o banan tills ungefär klockan 16. Inget jag rekommenderar, det är inte värt det!
Känner verkligen att jag skriver ut hela min livshistoria här.. men aja det är ju min blogg och mitt liv, Skönt att skriva av sig. Man får hyfsat stöd av vissa men samtidigt av andra blir man mera nedtryckt, Men för att vara ärlig.. Ända sedan jag fick höra om Luleå så har mitt liv blivit mycket bättre, jag är mer glad och jag liksom orka inte bry mig om jag går osminkad till skolan, fast att jag vet att jag ser ut som en kille utan smink. Äsch, sjukt skönt om inte annat!
MANDEE'S <3

SVAR PÅ KOMMENTAR! IGEN..

En kommentar från Amanda kom in på förra inlägget.
SVAR: Jo jag vet, känner också så när de kommer till att dessa personer känner typ ALLA i stan osså blire tillslut bara värre. Så jag ska skippa det och bara flytta iväg, glömma allt du vet :)
MANDEE'S <3

SVAR PÅ FÖRBANNAD JÄVLA KOMMENTAR!

Du som va anonym och som skrev om att det inte går att anmäla, det stod i texten att det vart en grupp dvs nätmobbning, hot utanför skolan (hota är olagligt) , samt en hel del mobbning/ skrik i skolan om hur jag ser ut osv..

Jag kan stänga av hela den gruppen från skolan och göra det svårare för dom att få jobb i framtiden.
Dom som hotar kan jag sätta dit för det är olagligt och kriminellt!
Så sluta låtsas som att du vet så jävla mycket vad som har hänt det i 1,5 år. Det dom har gjort i 1,5 år har fått mig att flytta, att inte vela gå till skolan samt att råbanta för att de kännts som att man inte dugit till. Du kan ju ta ditt arsle och fa till jävla Irak, BITCH!

Ja, jag ser det som mobbning NU, Men har inte sett det ett helt år. Jag har lätt att prata ut om saker för jag har lärt mig att stå för den jag är, så du kan inte heller komma och säga att jag inte vart mobbad påriktigt, för det är bara jag som kan jämföra vad som har hänt. När jag berättade detta till mina föräldrar så tvivlade dom inte ett skit på om de det var mobbning eller inte, DOM VILLE SÄTTA DIT ER FÖR DET!. När jag började träna som mest och såg mina resultat så blev det bättre för mig, min självkänsla och självförtroende höjdes, dethär är ingen blogg som gör att jag försöker hindra mobbning. Här skriver jag om MITT LIV, OM HUR MITT LIV FÖRBÄTTRADES och HUR JAG GJORDE.

Om du stör dig på min blogg så läs den inte, är inte som att din mamma dör om du inte läser den, så sluta waina och tänk på felet du själv gör.

MANDEE'S

LCHF! ..INTE LMFAO -.-

Lchf eller som ni kanske förstår det bättre "Low Carbohydrate High Fat" är en diet för folk som vill gå ned i vikt utan kolhydrater. Jag diggar dieten för att man räknar inte fettet utan man tar bara bort socker o kolhydrater. Liksom vem sa att man inte ens fick äta nötter på helgerna? Med Lchf får man äta nötter,fisk,kött och grönsaker, Enligt forskning ska även en näve nötter per dag vara hälsosamt för <3:at!

Ska bara säga själv, jag går inte på någon diet, utan tänker bara på mängden, dock äter jag mycket ägg och undviker kolhydraterna, men man kan inte räkna att ta bort alla kolhydrater. För det är liksom ändå kolhydrater i mjölk, ägg osv.. kanske ett litet tips bara! ^^

MANDEE'S <3

RULLA TIDEN TILL VECKA 9, VEM ÄR PÅ?

Testat livet utan smink typ hela veckan, pallar inte kliva upp 3 timmar innan skolan börjar utan sover ut. Dock så skrämde jag Adam igår....mycket för att jag var osminkad, men whatever! Han e halvt sovande 24-7. Just nu äter jag en gudommligt god hotellfrukost här i Rhodos, NOT!
Sitter hemma i mitt kök på en oskön stol och har just käkat en banan och ett ägg, ja samt kaffe då! Nu äre hårdträningen som gäller vettni! Skola till typ 13 och sedan börjar allvarligheten igen.
Tror faktiskt träningen redan har gett resultat, magen ser lite plattatare ut osåntdär. Måste väga mig idag, ush, HATAR ATT VÄGA MIIIIG MEN MÅSTEEEH!
MANDEE'S <3

SKRIVA AV SIG LITE SOM ALLA ANDRA

WHAT IS GOING ON WITH YOUR SCHOOL AND STUFF LIKE THAT?
Nästa vecka stängs jag av från Hjalmar Lundbomskolan, För gott! för jag vet att jag inte kommer tillbaka, kanske är sista gången nästa vecka som jag sätter min fot i den skolan, på detdär fula sprickiga golvet som ba skriker av råttpiss... fast näää.. Kommer hälsa på min gamla klass, kommer nog även att kolla när mina gamla klasskompisar tar studenten.
Flyttar vecka 9 in i mitt lilla hus, Huset är på mommos gård, precis breve en sjö och det lilla huset har ett vardags/sovrum, en toalett samt dusch och bastu. Sedan till sommaren då folk försöker få bort sina lägenheter kommer jag kolla om det finns nåmer utav det och om man hittar något bra flyttar jag in i eget.
Känner mig inte ett dugg rädd alls över flytten, första gången nu på väldigt väldigt länge man velat gå till skolan eller längta efter skolan. NTI var som mindre, mer sammanhållining i skolan eftersom att den va mycket mindre, Hjampis har ju typ 3000 klassrum, där kanske dom har ca 20 stycken. Det gillar jag! Längtar som attans efter mina fina och riktiga vänner i Luleå och Piteå. Längtar att få komma igång och bara få vara sig själv!

SOME PEOPLE JUST NEED A HUG, AND IT DOES NOT MATTER IF THEY CAN BE EVIL!

De 2 kommentarerna jag skrev om i ett inlägg här på morgonen, Den personen som skrev det ringde mig idag. Jag antog att personens gårdag hade kanske inte vart på riktigt topp osv.. Men personen ringde och bad om ursäkt. Sa att det kunde vara avundsjuka i det hela osv.. Det tyckte jag va grymt starkt! Under alla mina 5 år har jag aldrig någonsin vart med om att vissa är såna personer. Såklart blev jag arg, Jag är en sån person som kan vara jättesnäll. Men när jag väl blir arg så blir jag arg påriktigt, dock är det inte ofta men kände att jag blev arg och det vände min dag när denna person ringde, så tack för att du bad om ursäkt!

WHY CHECK THE IP-ADRESS?

Vet inte om denna läsare riktigt vart med från starten men somsagt så har jag haft olika bloggar, I den 3e bloggen jag hade ( den bloggen de gick bäst för ) så har jag vart med om en grupp med olika IP-adresser från Kiruna. Dvs, det räknas som nätmobbning när dom går in i grupp. Det har varit en hel del andra olika kriminella händelser i skolan och på fritiden. Jag kollar upp IP-adressen för att jag känner mig säker med det. Javisst, man kan skaffa en slumpmässig IP-adress till sin dator då den visar olika orter hela tiden, Men det landar inte i slump att ca 10 olika IP-adresser som ställer sig i grupp och kränker råkar slumpmässigt hamna på en ort " Kiruna"?
Jag måste även hålla koll på IP-adresserna, en hel del kommentarer jag får in på min blogg kan jag anmäla. Dessutom gillar jag att störa mig på folket i stan och ge reklam om folket till andra i stan, hur fegt det är av dom att skriva in en kommentar anonymt med ett hot i, när den personen kan då kanske gå på samma skola, för Kiruna är litet.. så man kan inte säga att man slösar tid på att ta sig någonstans, Liksom hey! Jag bor mitt i stan, går ni aldrig på stan eller? Så min åsikt är att jag känner mig trygg och jag är aldrig försenad till att någon gång i mitt liv anmäla en kommentar med hot i eller en grupp som närmobbar. Ni som kanske inte riktigt vet vad mobbning överhuvudtaget riktigt handlar om och inte vet exakt vad man kan bli anmäld över så betyder det typ " psykisk lidande "
MANDEE'S <3

◊ SHE DON'T BELIVE IN SHOOTING STARS ◊

Idag har jag typ 3 timmars träning, gympa 1 timme och efter skolan så blire ju också 2 timmar. Vet dock inte hur jag ska klara mig riktigt, käkat en banan nyss och två koppar kaffe till frukost + en banan till lunch för att vi har typ inga ägg här hemma.
Sedan efter träningen så blir det att gå o handla, laga mat och ha myskväll med Jimmy. Tänkte laga Tacos tror jag ( hoppas jag ) Han vill säkert ha det och om inte så får jag väl övertala honom till det. Ha en bra ♥-dag!
MANDEE'S ♥

EN PERSON, 2 KOMMENTARER!

SVAR 1: Dom besökarna jag hade på myshowroom.se var 3000 UNIKA BESÖKARE. Dvs, dom kommer in och kollar på sidan, men inte varje dag. Myshowroom har en sjukt speciell statistikräkning, och den räknar inte per dag.
Du kan ju själv skaffa blogg där så ser du! Men det är inte samma sak som blogg.se
SVAR 2: Öööhm fattar inte något du skrev och tänker inte slösa tid på en fuling som inte vågar skriva sitt namn.

Som vanligt så kollar jag ALLA IP-adresser, helst dom som är vresiga eller som har något emot mig, just denna person verkar störa sig rätt mycket på att jag har haft mycket besökare och att jag gått ned i vikt, Det roliga är att IP-adressen kommer från Kiruna. Dvs personen har sett mig, kan vara vän med mig på face book osv, shiiiiit!
SVAR: JAAA, BILDEN ÄR TILL DIG VISST ÄR JAG SNÄLL? LOVE U! <3

MANDEE'S

U CAN'T SEE LOVE, U CAN FEEL LOVE

Alla ser väl alla ♥-dag som en liten minitradition av något slag. Iallafall jag. Som tur så har jag en kär liten person jag ska fira alla ♥-dag med. Medans kanske vissa singlar antingen firar det själv (?) eller med en fin vän (?)
Känner mig dock inte riktigt taggad till att fira dendär dagen ännu, hade nog helst bara velat ta bort den, eller typ skjuta upp den till sommarn då man kan ha typ något fint i sommarvädret, det vore ju något kan man tycka.... och alla singlar kan förbereda sig på att hitta en vän eller en annan singelfin person, eller hur? jag är smart!
MANDEE'S ♥

JAG HAR FÖRLORAT CA 40 KILO FETT

En kommentar innan som jag blev väldigt glad över är att det var en läsare som inte trodde att jag vägde 65 kilo och att jag såg mycke smalare ut. Men grejen är det att det gör jag!

Jag är en tjej som nu i 2 år tränat rejält mycket. Från början vägde jag 89 kilo och en hel del av min kropp bestod av fett. När jag började träna hade jag knappt muskler. Nu väger jag 65 kilo och tar 120 kilo i benpress och 68 kilo i mage. Så det är jag starkast i o de gör nog väldigt mycket till att jag ser smalare ut också eftersom att muskler väger mera än fett.
Jag har gått ned ca 25 kilo i vikt då jag även ökat med muskler, dvs att jag kanske mindskat mitt fett med en dubbel mängd, då jag i början tex tog 25 kilo i mage.

Jag är 1.66 m lång och väger 65 kilo. Men när jag vet att jag har muskler så kan jag ju inte räkna ut BMI. Ingen bör räkna ut sitt BMI eftersom att det inte räknar hur mycket av din vikt som består av muskler.

Jag vill inte skriva ut tipset om hur jag gick ned eftersom att jag inte vill ha denna blogg som en bantningsblogg utan jag vill att alla ska trivas för jag vet hur det är att ta åt sig och få ångest över sin kropp.
MANDEE'S <3

OM MAN HAFT SÅ MYCKET LIV SÅ..

Skulle man gjort ett schema, Tänker alltid på det när man ser Kissies blogg eller något sånt, liksom planer hela tiden medans jag typ:
MÅNDAG: Skola, Träna, ???????
TISDAG: Skola, Träna, Laga mat med Jimmy
ONSDAG:Skola, Träna, ???????
TORSDAG:Skola, Träna, Myskväll
FREDAG: Skola, Träna, ???????
LÖRDAG: Skola, Träna, ???????
Hur många frågetecken var detdär liksom? bara några hundra typ... Fast dock så skulle jag vara med Adam en oplanerad dag men ändå, då äre ju typ 700 frågetecken kvar ändå!
Påminnn mig någon läsare att jag måste gå till FIN och boka tid till naglarna, funderar på förlängning och fransk mannikyr ;)
MANDEE'S <3

LOVE THIS FU**ING OUTFIT!


En mysig stil som går att göra snygg diggar jag extremt, ta på sig ett par jeansshorts, En huvtröja och en skinnjacka som är i normallängd samt att man har jackan öppen, ha silverringar på sig (helst stora eller bara många) högklackade svarta skor, en stor handväska att bära och håret i en mysig toffs, Diggar outfiten så sjukt mycket! Hitta din egna stil, Hitta det DU själv gillar!
MANDEE'S <3

MINA LÄSARE ÄR UNDERBARA


Mina läsare håller med mig förutom EN.. som då också är anonym. Att jag skriver ut och kanske sjunker lika lågt bryr jag mig inte om, om jag beteer mig barnsligt? Vem fan bryr sig, inte jag då iallafall.
Dom som stod för sin åsikt höll med mig och tyckte att denna person ( min kompis ) hade gjort något fel, som ni då ser på kommentarerna av inlägget "http://mandees.blogg.se/2012/february/gnall-inte-da-sjalv-du-star-o-titta-pa.html "
Jag tycker jag har rätt att skriva ut det såhär, det är min blogg och i min blogg skriver jag mycket om hur jag känner, vad jag hatar, vad jag älskar, det är som en mediadagbok, jag tycker det är skönt att skriva ut all min ildska istället för att nita till denna person vilket absolut INTE är acceptabelt.
Den anonyma tillåter tydligen mobbning och den anonyma säger att jag är barnslig som inte sägerd et irl. IP-adressen kommer från Kiruna, denna person vet antagligen vem jag är pga Kiruna är litet och denna person läser min blogg, varför inte själv komma och säga denna kommentar, säga att jag är barnslig osv? Jag skrivr inte ut mina inlägg anonymt iaf.. hur nu det skulle gå?

" du förödmjukar bara dig själv offentligt " ... Öhm din anonyma jävel vad gjorde inte du just? X)

Skrattretande!!

MANDEE'S <33



WE ARE NOT GOING DOWN!

Alla ba; ååh gud dehär är inte normalt asså! kan liksom inte ändras från -34 till + grader på typ 5 dagar... vi kommer snart dö och där hade vi sanningen om 2012!
SVAR!: NEEJ! Jorden kommer inte att gå under, en del av Europa (typ södra) kommer drabbas av översvämning men jag tycker mera så att det är onormalt med -34 grader i februari då solen kommer fram. Så just nu tycker jag att våren går bort, sommaren kommer. Normalt va? eller vadå kommer hösten efter våren?
Varför går det så fort med tempen då liksom för ba sådär -34 i måndags och sedan nu +2 ..?!??!

Jo det kommer perioder då och då från hur vädret är osv.. det är normalt med onormala temperaturer och att det går som en konstig statistik. HERREGUD! Ni skrämmer era ungar bitches, håll käften och lev varje jävla dag som om de vore eran sista istället för att waina! GOOD!
MANDEE'S<3

I LOVE THOSE 84 VISITS!

Blir så grymt glad när jag ser att det går hyfsat för min blogg, min förra hade jag omkring 300 per dag, men jag diggar att de börjar gå bra här, medel tippar jag mot 84. De flesta är ju ute idag, har aldrig varit över 50 på en fredag. Shittans!
Enyoj o om det är något ni vill se mer av på min blogg, just say it! ;)

MANDEE'S <3

THERE'S NO ONE LIKES THE OTHER

Joo man sitter här hemma i kris på ngt alls o göra, kör en lugn helg med pop corn o bra filmer, dock ska jag ju träna imorgon också, kör på lite " hur jag vill" här sista veckan innan allvarer i mitt schema börjar, tänkte köra med skidmaskinen och träna lite armar! Taggar redan nu, trore är kaffet som gör att jag får lust att springa i blåsigt väder.
Oooh BTW! Kollade just "Saknar dig" fyfan den träffade en rakt i hjärtat asså, fan vad jag gråtit av den filmen,
stolt är man över att hela bunten e typ Kirunabor och att Crushen spelar in sin musikvideon i min skola, yeah! ;)

...ah fast den är inte min så länge till, vecka 9 börjar jag flytta. Ska bli så grymt skönt att komma bort från denna stad, bort från personerna. Räknar inte med att alla i Luleå beteer sig som änglar. Men liksom, mina finfinkompisar är där, en skola med trivsel finns faktiskt. Var längesedan man LÄNGTADE till skolan.
Mina föräldrar är dom bästa, dom tog tag i mina händer och sa att dom skulle lösa det, we made it!

Rune kom även o snackade med mig idag, gav mig råd och frågade om jag såg ngt av ett litet, litet fel med flytten.
Sa direkt "nej". Så sa han, Ja bra då är du mogen för det! (stolt tjej!)

HEY I HEARD U LIKE THE WILD ONES


NYTT TRÄNINGSCHEMA VARJE MÅNAD


MANDEE'S

TIGER, TIGER, ANSWER ME!

Vet inte vad det är för någon gala eller något, hittade bilderna på en App i mobilen och älskar deras Jackor, Ibland önskar man att man är en kille asså!
Antar att detta var när millitärgröna började växa fram, Känns som mest rimligt med tanke på att dom har en rätt så "sliten" och "strikt" stil. Eller vad tror ni?
MANDEE'S

FRÅGOR FRÅN MIN BRÄJJN I TEXT!

1. Hur gammal är du? 17, fyller 18 ;)

2. Hur gammal känner du dig? 76 tror ja..

3. Vad har du gjort i dag? Skola, tandläkaren, träning, stan, ducha, hem under täcket mitt!

4. Vilken film såg du senast? 11-11-11 (kolla inte ensam)

5. Vem ringde du senast? hmm..säkert Jimmy

6. är du besatt av någonting? Nää, kanske berocka

7. Är du rädd för blod? Fytusan! HELL NO!

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Snea gardiner, skön säng med polkatäcke,skor på hyllan, rund lampa, mörkt emorum typ

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige?.... Den heliga Birgitta är väl cool?

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nä, ville bara få fram coolheten i historia! SLUTA DÖMA RÅÅH!

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart och typ grått

12. När vaknade du i dag? 07.00!

13. Vilken är din favorithögtid? Typ menar du som julafton? för isf äre det!

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? NEW YOOORK!!

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Dendär stugan som är dränkt av snö (kurravaara) *ryser*

16. Hur vill du tillbringa din pension? ÄTA FETT!

17. Vad lyssnar du på just nu? Wild Ones-Pit Bull ft. Sia

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej, tack gode föreeh!

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Öööhm, trore e hemligt faktiskt. Mat har också känslor...

20. Vem är din favoritkändis? Mig själv, daah!

21. Vad är du på för humör just nu? sånthär humör när man ställer frågan " är jag fet?"

22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa (Grekland,Norge,Sverige, Danmark) Amerika (New Work)
23. Snarkar du? När jag e förkyld ja, annars pratar jag ba i sömnen

24. Vilka yrken har du provat på? Jag är ju säljare på Euro sko, duger inte det?

25. Hur går du helst klädd? Finklädd, helst höga klackar, kjol, kavaj, en snygg blus eller en klänning med värsta fina make-up,en ÅÅÅÅH GUD :')

26. Vilket stjärntecken är du född i? Skytten FFS!

27. Vilket är ditt favoritgodis? Chocklad!

28. Vad sa du senast? Jag vet inte vart sladden till den röda datorn är, städade i typ förrgår så vet att den inte är här inne

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Bild! ;)

30. Vad har du på dig just nu? Ett ruttet blått linne från typ barnavdelningen på Lindex,bh och mina gråa IKEA mysbyxor!.. + Handduk på skallen = läckert!

31. Vilken är din favoritaffär? Gina Tricot, Old Navy(amerikanskt)och HM!

32. Vad har du för storlek i kläder? S eller M, Oftast M då jag älskar stora mysiga kläder som man ba kan värma sig i, (singel o lever livet)

33. Vad har du i dina fickor? Har inga, men i min jackficka så finns de 100 nycklar o en lipsyl!

34. Vad köpte du senast? Kaffe i skolan!

35. Hur många gånger har du flyttat? 5 ggr, vecka 9 blire 6! ;)

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? en båt att ta mig hem igen med, en GPS för att jag e lost av mig, Ica Kvantum!

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, älskar nattlivet <3

38. Senaste filmen du såg på bio? asså wtf? i kiruna räknas våran bio som typ.. OH-apparat!

39. Har du blivit sydd någon gång? Nä!

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Vi alla har varit ung o dum!

41. Vad åt du till frukost? Ett ägg!

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Kappla i skallen!

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? jo jag springer grymt snabbt!

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Pappa (bjuckade hampis!)

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? breve min skalle/breve kudden

46. Vad var det sista du åt? mammas pasta med vitlöksbröd och mjölk i vinglas (vardagslyx!)

47. Vem är världens vackraste kvinna? INTE FAN VETTJA!

48. Är du blyg? NÅ EII!

49. Vilken var den sista konserten du var på? Vette tusan

50. Vad heter du i mellannamn? Jeanette -.-

51. Har du varit med om en bilolycka? Nee, klappa buddah på magen löser alla problem

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Det har jag!

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Gym, HandbolL!

54. Har du några husdjur? Nää..

55. Vill du gifta dig? Om pappa betalar... eller min rika make!

56. Vad är du sugen på just nu?Inget, asmätt jö!

57. Vad är klockan? 17.48

58. Vad är det konstigaste du ätit? bläckfisk? friterad bläckfisk? ..eller nä söta popcorngodisar! ^^

59. Har du någon udda förmåga? Jag kan inte sluta äta godis om jag väl börjar? eller de kanske är vanligt?

60. Var växte dina föräldrar upp? Mamma/ Kiruna, Pappa/Kiruna.. dock kommer mammas släkt från Finland och Pappas från nederländerna

61. Vad önskade du dig i julklapp? Pengar!

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Jaa, jag va en fet diva som liten!

63. Göteborg eller stockholm? Göteborg ( aldrig vart där men tvivlar ej på att de e coolare!)

64. Har du sett någon dö? Nää

65. Har du någon gång ringt polisen? Nä,har jag då inte ^^

66. Hur många grader är det ute? 2+ faktiskt!

67. Vilken färg har ditt hus? Har två hus, ena e gult näästan typ o mitt andra e vit/grå

68. Vad sjöng du senast? nynnade levels!

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Jo, @Rebecka @Adam @Elin @Ida

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? nååh eii!
71. Har du svenskt ursprung? njaao?

72. Hur mycket väger du? 66 kilo typ ^^

73. Har du ett turnummer? 9 men de fungerar ej :(

74. Vem kramade du sist? Jimmy (a)

75. Har du någon gång åkt snowboard? Jag åkeree! (intresse)

76. Kan du åka skateboard? Nå eii, aldrig vågat mig på de

78. Har du gröna fingrar? jo jag e hulken

79. Har du svimmat någon gång? jo, massa me ggr

80. När lärde du dig senast någonting nytt? typ nyss

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Amy i typ 6an..-.-

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? shoppa i NY

83. Är du vidskeplig? Vafan betyder de?

84. Vilka är dina största svagheter? svagheten kommer när jag e svag?

85. Vad händer till helgen? chilla idag, han dendär ska dricka öööl :( och imorgon gå på bio eller mysa på annat sätt med dendära ^^

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? nejnejnejnejnej! eller om jag vore typ 70 kanske

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? tränat ;)

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Vara taskig, säga ngt fult eller mobba ngn :/

89. Vilken är din favoritrestaurang? MAX!!!!!!!!!!!

90. Bada eller duscha? Duscha.

91. Är du bra på att laga mat? ääh duger i krig!

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? Nee

93. När och varför var du på sjukhus senast? idag hos tandis!

94. Vilket är ditt drömyrke? hoff orka tänka!

95. Har du några Piercings? Näää!

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Hårdkokta!

97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Ingen aning :O kanske... vet inte

98. Vad gjorde du 8.00 imorse? fixade mitt hååår ^^

99. Har du gråtit idag? Nååå eii, bara när ja gick i blåsten kanske

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Skaffa mig ett liv,

SKVALLERTIDNINGAR ÄR KRÄNKANDE!

Något jag kom läste idag i väntan på min tid till tandläkaren, var en skvallertidning, Kanske inte den nyaste men det var en iallafall. Det värsta är att det ska vara lagligt med ett tidningsföretag där dom kränker kändisar, dom lägger märke till PRECIS allt! "såhär mycket gropas och celluiter hade Heidi Montag innan" ja det går som en kedja:
1. Kändisarna är sig själva till den delen dom kan.

2. Skvallertidningarna lägger märke till det och skriver ut det.

3. Kändisarna ser vad dom skrivit och tänker " jag måste göra något åt detta "

4. Det kommer i media/bloggar osv.. och vi delar med oss om det till 14 åringar.

5.= utseendefixerade damn world!
Who da f*ck gnällde på att Kissie har 14 åringar på sin blogg som försöker banta? Ni kanske borde kolla i typ en tidning var dom skriver om kändisarnas utseende på varje sida, alla människor har ju både en insida och utsida, även dom som blir utsatta för detta!
MANDEE'S<3

LIVING YOUNG,WILD AND FREE

Folktandvården idag, seriöst! Vill inte gå dit till en jäklars tant som petar en i munnnen. Hellre stannar jag hemma, slutar ju som egentligen efter min första lektion som är nu 09.40.. osså får man reda på att man ska till folktandvården dagen innan, faan! Kan någon döda mig?

Nää btw, gör inte det jag vill hinna ta studenten innan asså...

Nää, Nu ska jag lyssna musik som tusan och sedan fa till svenskan o göra ngt kul (?) hoppas Pia har tagit med fika!

MANDEE'S <3



LOOK LIKE YOU'RE MEAN IT!

Försökt leta efter bra sidor var dom har mycket färger nu till i vår. Gina Tricot hade inte så mycket färger, utan dom kör väl fortfarande på dethära med att ha svart och vitt i en cool stil och sedan piffa upp det med 1000-tals smycken.

Men däremot så hittade jag en grymt bra sida : http://havetohave.se . Var det fanns mycket färger, höga klackar, utförsäljning, bra priser osv.. Så om kris på pengar? Klicka er då in där!





Jag är en sån person som gillar att klä mig som Ginas stil, svart och vitt i en cool stil. Så för att jag ska få fram mina trender använder jag hellre försiktigt av färger på tex skor och accesoarer. Vissa kör fullt ut, jag kör halvt ut!
Har även kollat in på nagellack osv. Nu har dom en matt färg på nagellacken dvs en färg som inte skiner. Det diggar jag grymt mycket! Helst i Vintagefärger som grönt,gult och rosa. Kolla er in och se om ni hittar något!
http://havetohave.se , http://nelly.com , http://hm.se , http://ginatricot.se


MANDEE'S <3
Följ min blogg med Bloglovin

△ KEEP CALM, LISTEN TO AVICII △

MANDEE'S <3

GNÄLL INTE DÅ DU SJÄLV STÅR O TITTA PÅ!

Du har alltid sagt när det har varit problem "du är ju störd så gör man inte mot sin bästa kompis"
Då frågar jag dig? Ens bästa kompis blir inte sur, grinig, osäker och olycklig när ens bästa kompis mår bra pga hon gått ned 25 kilo i vikt och fått en bättre självkänsla o går med ett leende varenda dag.
Du har hört dom skrika till mig men det ändå du gjort är att gå breve och varit HELT JÄVLA TYST! Det har gått så jävla långt att jag måste byta skola, och det är du också sur över! Istället för att stå där med ett jävla gnäll över hur mobbning tar över världen kanske du iallafall borde stå på dig och skydda EN person som funnits där sen i 6års.
Ställ dig isånnafall inte och spy galla på att personer mobbar ned folk, medans du själv har sett det med egna ögon och fortfarande inte gjort ett skit!

Du är så jävla svag! Du är så jävla sjuk som snacka skit om pers du hänger efter! Du är så jävla sjuk som inte kan göra ett piss! Du är så jävla svag, osäker och äckligt självisk som inte kan vara glad för någon annan!
Det går inte rykten om mig, vet du det? Det går rykten om DIG! Fast att du bara sitter inne dag in o ut för att du är så sjukt självisk, jag bryr mig inte om du tappar respekten för mig, för jag har aldrig haft respekt för dig, om jag skulle så haft respekt så skulle jag tex inte skrivit dehära, som du gjorde... Jag utpekar dig tillbaka, och jag varnar om dig till andra, För jag bryr mig o jag njuter inte att se personer gå under, Jag varnar för att jag bryr mig mer om dom än dig!F*CK YOU!



/DU VET MITT NAMN

LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU

Alltså vad händer med våran jord? den e ju helt sjuk och seriöst, jag tror jag snart börjar tro på att jorden kommer att gå under 2012, söder om Europa skulle tydligen få översvämning hörde jag på radion i förrgår när vi åkte buss, för att typ snön kommer smälta för fort. I måndags vare -34 och idag är det -16 . wtf????!?

 

Ska nog bygga mig en båt eller något sådant, ni vet i nödfall..


EGENTLIGEN BORDE MAN SOFTA SOM FAN!

Vadfan gör man? Projektarbetet har jag bestämt att jag ska skippa eftersom att jag ändå inte får ut något på det samt att jag inte vill stressa sönder mig eftersom att jag inte får något lov när jag ska flytta (typiskt mig) Gävleresan blir även inställd pga jag måste fixa en massa grejer med dedär i Luleå osv.

Känner just nu att mitt liv är ett elefantkalas (dvs inte roligt!) Känns liksom att en av elefanterna råkade sätta sig på mig o att jag kvävs ihjäl.. eller något sånt kan man ju säga?

 

Tänkte höra med syon om vecka 9 får bli mitt lov sm dom i Luleå så har jag lite fritt liv sådär innan jag börjar jobba som en dåre, hade liksom behövts. Jag haer ju läst Matte, Svenska och Engelska A så jag får håltimmar vart dom kommer lägga in timmar av det jag inte haft som dom andra hade i höstas. Smart och jag kommer nog jobba som ett jäklars freaak asså!

 

MANDEE'S


FUCK YOU, WE ARE THE WINNERS

Istället för att skriva sådär som alla gör på sin blogg nu för tiden ("1. en bild på dig och en bra vän") så passar jag på att visa F*ck you- fingret. Det var ju som tider men ägde hela town vettu! Gick på stan och ba yoo yoo yoo biatches!
Seriöst, vi gjorde det. Men såklart inte till alla utan bara till dom vi kände. Var ju en aning kul tills jag råkade säga det till mamma, hon såg det som kränkande medans jag garvade.. åh herregud, sen dess har jag tagit o dragit ned på "biaatch" medans hon kan gå o säga OMG BITCH!

Så mamma tror hon är någon afroamerikansk hiphop gangster, och pappa tror att han kan bli kalsongmodell.. Ni vet ungefär den karriären som Backham har. Joo.. dom blev nog föräldrar för tidigt ändå?
MANDEE'S <3

SKA SHOPPA NÅGOT NYTT!

Sitter och kollar på Gina Tricot, H&M och kläder från Sisters och Vila. Måste köpa nya kläder, eller ja en början till en ny garderob när jag flyttar dit, Såg mycket färgade jeanser på Gina och Vila som jag kanske tänkte satsa på iallafall till i vår. Om ni har något jag VERKLIGEN borde kika på, så skriv in!
Shorts osv tänkte jag satsa på till lite senare perioder, känns fel att gå o handla shorts i Luleå vid denna årstid då det typ är -30 grader.
MANDEE'S

TRÖTT SOM EN JÄVLA BABIAN!

Alltså hur måste jag sova för att INTE vara trött? Höll fan på att svimma inne hos syon kändes det som, mina ögonlock håller på stängas igen och jag gäspar 3 ggr/sek, typ!
Är även så sjukt less på att inte vakna av mitt alarm. Mamma hör att de ringer i mitt alarm men jag själv vaknar inte, wtf is the problem? Ska typ skaffa en elefant som kan sätta sig på mig som alarm, Då borde jag antingen vakna eller dö.
MANDEE'S

EVEN THE BEST FALL DOWN SOMETIMES

 

Jag har grymt mycket inspiration i kroppen och hjärnan just nu, Trodligtvis för att jag åkt buss i sammanlagt 10 timmar idag, typ ni vet.. ba sett typ säten, oanvänt bälte, fönster, folk...öhm tak? ..Håller iallafall på fundera ut tryck till mina designade linnen, vet inte änn vad det blir, men har ett färdigt tryck i skolan som jag tror kommer bli helt perfekt! Nu ska jag nog ta och sova, ser ju typ ut som ett monster. Ta inte illa upp om du är ett!

 

MANDEE'S


GICK JU TYP FETTMA MED BRA!

Tungt att stiga upp typ halv 03:30 på morgonen, halvdöd... jag planerade ju att liksom va vaken hela natten så att inte sminket skulle förstöras....

men sure bäbis lår! Det fungerar då inte för mig. Somnade till en film " without men" och vaknade upp som en skogstant/troll med typ tusen olika raser av katter till hår.
Näää sena kvällar med tidiga mornar är inte min grej alls.
Men jag hoppas jag inte såg så lodis ut i skolan iallafall, träffade mina nya klasskompisar (såg fett smarta ut!) o liksom kul när alla är superfräscha osså kommer jag in där * BOOM BOOM BOOM* Katttant 69 bast!
Näää, gud så skämmigt!


Men det gick helt okej för dom att jag började där, nu är det bara Kiruna syo som ska godkänna och avsluta mig från hjampis. Sedan är ju typ allt klart. Va så grymt mysig miljö också, jag va kvar där sålänge jag kunde,
Amanda satt med mig och hjälpte mig med vart allt va o de (så gullig, fett tur att hon finns på denna jord) Sedan så va jag ju tyvärr tvungen att fara till Smedjan för att ta en fika med mamma och pappa. dock avstod jag från det och firade början av NTI med en påse godis från hemmakväll.... och en hamburgare (vilket är typ extra ++ 2000 kalorier, whatever!)

MANDEE'S

ALARMET STÅR PÅ 03:30

Upp klockan 03:30 imorgon så man har lite tid att fixa sig och de inför mötet med rektorn på NTI samt annan personal inom syon o estetisk verksamhet. Nu ska jag släcka ned i mitt stökiga rum, slå på en film och försöka somna till den, är grymt nervös, Önska mig lycka till!
MANDEE'S

KOM IGÅNG MED KONDITIONEN!

Konditionsträning. Samma sak för varje person, Dom ger sig på det i 5 dagar och tycker att det är svidande tråkigt. Gör verkligen allt för att undangå konsitionsträningen eller så gör dom allt för att göra den roligare. Lyckas du nu inte med det?

Jag tyckte kondition var otroligt tråkigt i början, Va som att man gick på rullbandet och de blev liksom ingen skillnad. Men du måste ge dig in på en hög puls och träna det minst 10 minuter, varje gång du är och tränar, det skall vara ansträngande och du ska känna dig trött efter att du sprungit.
Jag varierar min kondition när jag tränar. Ibland så håller jag koll på tid och ibland kallorier, men tränar alltid i det avstånd jag vill ha det, kan springa på 12an i 5 minuter, sänka ned till 10an. osv...
När du får domdär resultaten för din kropp, så vet du att kondition fungerar och att du bara måste gå dit igen och igen och igen för att nå samma resultat med samma psyke som innan. ALLT handlar om ditt psyke så det gäller att du hittar din stil till motivation och "piffar" till det så det blir lättast och roligast för dig själv!
MANDEE'S

KLOCKRENT PÅ VECKOREVYN!

Älskar verkligen att läsa hosiskopen, är så roligt, fast att man liksom inte tror på det. För er som inte ser vad det står så står det:
"En resa eller något annat äventyrligt nöje väntar. Men samtidigt vill du satsa på ditt kärleksliv och kanske på andra nära relationer. Du vill utforska och förstärka banden. Och du lägger ned en hel del möda på att förstå hur andra känner och vad de behöver. Mysiga, romantiska veckor."
MANDEE'S

I MIGHT BE A REAL NEW YORKER


SOON AS POSIBLE I WILL STANDING NEXT TO THE EMPIRE STATE BUILDING
AND SCREAMING OUT "THIS IS MY HOME"


MANDEE'S


PLANERA FLYTT OCH MÖTE!

Lilla ynkliga Kiruna som man inom kort lämnar. -35 grader idag och mina lösögonfransar har gått o blivit helt vita, suck!
Imorgon åker jag iväg till Luleå tidigt på morgonen. Mamma vågade varken köra eller boka en tågbiljett pga kylan kommer att göra så att tågen (trodligtvis) blir inställda så får ta buss och komma dit vid 11.00.
Ska prata med den som är ansvarig för de estetiska programen, rektorn och även deras syo antar jag.
Så gäller att kliva upp tidigt imorgon, Blir nog att lägga sig direkt efter man varit och tränat pga jag knappt kunde sova inatt, somnade säkert kvart över 4 eller något sånt.
Så kommer nog bli en kortkort dag för mig dehär.
Flytten är klar, vet vart jag kommer att bo. Min mormor har ett extra hus med bastu, toalett och ett sovrum på sin gård, där kommer jag att bo.
Men är ju det att det inte går bussar från bodviken, så dom dagar mommo är på möten och arbetar här i Kiruna så kommer jag att övernatta i min morbror Peters lägenhet som ligger på porsön.
Mamma kommer ju såklart ge en del pengar till mommo, och jag hoppas jag kommer på bidrag när jag pluggar media där. Hoppar in med åk 1 på Estet Media nu om någon vecka, så kommer nog trodligtvis träffa mina blivande klasskamrater imorgon om jag har den turen.


Kiruna Kyrka, Vägen från skolan förra veckan. Vackert med svinigt kallt!


Jag imorse, erkänn feta fiskögon man har? ..halvfrysna fiskögon -.-


MANDEE'S


SOMETIMES YOU JUST HAVE 2


RÄDDA DIN BLOGG!

Hela internet kommer kanske kollapsa, dvs man får inte ha tillgång till något alls,
Skriv under här om du vill rädda tex din blogg,hemsida, twitter, facebook osv...
http://www.avaaz.org/en/stop_acta_spread/?cWezKcb

FACEBOOK O JÄVLA BEKRÄFTELSER

Hoppas det inte bara är jag som stör mig på facebook, kan vara typ såhär
" Gilla om du hade kommit på min begravning"
" Gilla om du tycker att jag ser bra ut"
" Gilla så gillar jag din finaste profilbild"
Seeeriöööst!? Vafan man kanske ska skita i vad folk tycker ibland.. nä vet de ska inte komma från mig egentligen men ändå liksom, daaah! Okej, vissa har jättetråkiga och jätteemo dagar. men vadå? ska man verkligen gå och skriva något som det, seriöst!?! Hur hemskt låter det inte ba med " gilla om du hade kommit på min begravning"?
Usch vafan det ska man ju inte ens tänka på, Nä hojj, skärp er face book använders..

GYMMET LEVERERAR HETHET!

Vart på gymmet o tränat min fula mage! Det är då dags att man tar tag och börjar träna bort dedär fettet man lagt på sig under de senaste halvåret! Är fanimig brutal när de kommer till lår,mage o sånadär andra "utseende-delar"
Har även vart på ICA och köpt morötter, gurka och paprika, samt lätt creme freche (stavning) och en dippmix, så är man ju lite nyttigare iallafall för stunden, Nu ska jag fixa lite roliga bilder via mina händer men kolpennan! Tare försiktigt ikväll!

ENYOJ YOUR PHOTOGRAPHS,BBY


TODAY IS A KOL DAY 4 MI!

Inatt övernattade Jimmy hos mig, mysigt värre! satt o kollade Madagaskar o käkade macka, sedan använde jag hans bröst som kudde och hans kropp som ett element! Hälsosamt för mig o min kassa blodcirkulation om något!
Jaa och sedan är frågan, vad tusan händer ikväll? Ska iallafall träna idag, men träningen orka man ju inte ta på kvällen! Nåå ei det tar man typ efter skolan. Är ju grymt jobbigt att bage sig ut i kylan, känner mig ungefär som Sid i Ice Age. Ajaa.. nu ska jag fortsätta med mitt arbete till svenskan, fan vad mitt liv suger just nu!

HUR MAN VISAR SINA BOOBIES!?

Svar till Cecilia!: Sååklart menade jag inte att man ska visa sina boobies bara för att man har opererat sig. Men med tanke på hur Kissie visar i sitt inlägg om sin solbränna... jag menar, man kan ju annars ta en bild från en annan vinkel med annat "motiv" om du förstår?
Om jag vore Kissie och tog såna bilder att jag hade kunnat visa min solbränna på mitt bröst så hade nog jag seriöst visat hela istället för bara en del av det!

NTI - ESTET MEDIA!

Ni alla vet att jag tjorvat grymt mycket med hur jag ska göra med gymnasiet, Men de som pågår just nu är en flytt till Luleå, där jag hemskt gärna hade velat gå Estet Media på NTI. I princip är allt klart på ngt sätt MEN skolan måste se till en massa saker och träffa mig först, så åker till Luleå nästa vecka för ett Möte med en rektor som arbetar där.
Vad jag tror? Vet ej! Vad jag chansar på? så blire ett JA och ett godkänt välkomnande till skolan på 110%!
BILDKÄLLA: http://weheartit.com/entry/22296003

PRESENTERA SIG SJÄLV!

När man väl ska ha igång en blogg så kanske man ändå borde presentera sig, tycker då iallafall jag!

Jag heter Amanda Berggren, är född 1994 i en stad uppe i lappland, Kiruna. Min familj består av Min mamma, min pappa, en lillebror med namn Albin och mina två låtsassyskon Mathilda och Victor.

Har alltid bott här i Kiruna och just nu pluggar jag Marknads Media här, Men vill verkligen byta skola och ska nog det ifall dom tar in mig ( det med nya skolan och kummunen tjorvar troooor jag )  Mina intressen är
Design, foto, make-up, teckna och insperera.. Jo jag vet, är väldigt kreativ av mig!

Vad finns de mer att säga egentligen? jaadu.. kanske att jag är en väldigt duktig tjej? X)


SKRILLEX IN PARIS!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HELA VIDEON!


EVER HEARD OR SEEN?


OM JAG VORE KISSIE SÅ..

VARNING FÖR ATT JAG ÄR EN WAINIG BITCH JUST IKVÄLL OCH STÖR MIG PÅ ALLT JAG SER, JAA JAG ÄR PSYKISKT STÖRD!
Känner att jag suger när de kommer till att känna hur jag tycker, så ja nu ska jag ta upp några en eller 30000 grejjer o klaga på tänkte jag..

Kissies "bikinirand" vid brösten, Typ " hehe, chaa bloggen jag har bara gjort 1000 olika inlägg om att jag e i Thailand just nu, men iallafall, vet ni vad!? :O jag har värsta bikiniranden på mina boobies, kolla, värsta knäppt för jag menar, har inte vart i något solarium på rätt länge nu.."

Jag menar, Kissie?! antingen visar du hela bröstet eller inget alls, Om jag vore dig, blotta hela konstverket liksom. Make no sense efter en operation med dubbel D runda tuttar liksom..

SKAPAR 3 OLIKA BLOGGLINNEN

Håller på med 3 olika bloggtröjor. Inte för att min blogg är känd eller stor men jag älskar min blogg och att insperara samt syssla med kläder! Grymt kul och varför tror ni jag valde just dressmann som basen av detta?
Joo bäst material och dom är ju även stora liksom, så varför inte!?
Gjort klart "grunden" till dom (formen) Nu ska jag bara sy in och såklart lägga in mönster o detaljer ;)

WHEN YOU MAKE YOUR LIFE!

Går på min lilla diet här, fan vad jag ska träna mig inför beach 2012, dock stör jag mig på typer som säger att dom ska träna typ bara enstaka muskler istället för hela kroppen. Verkar väl inte förstå sig på att mage motsvarar rygg osv.. Men jaja, det är ju inte jag som lider av det, eller hur? ;)

Käkade en rejäl frukost iallafall, en skål med kokos, mjölk och hasselnötter och två hårdmackor



Nu snart ska vi på Marknads Media med klassen upp på safari, så tar en sallad där och skippar den kalla äckliga skolmaten här på hjampis. Nu blire väl att göra klart lite i dendära näthandelsundersökningen och senare idag blir de ett grymt pass med minst förbränning av 300 kalorier i kondition och styrke då jag kommer träna rumpa, vader och lår. Ha en finfin dag änsålänge, skriver mer ikväll!


BLAME IT ON MY ADD BABY

Bild på mig på G in i planet från Arlanda till New York, snacka om att tagga 2013!

RSS 2.0