EN SVÄNG FÖRBI IKEA MED SKATTEPENGARNA KANSKE?


Jag kommer få en rejäl summa skattepengar från när jag jobbat osv nu i slutet av Maj, Kommer även att jobba på LKAB 1a perioden, EuroSko här i Kiruna och sedans ka jag även kolla om det finns i Luleå jobb på tex en butik eller sånt. Tänkte att det är passande att spara pengarna till slutet då jag flyttar och jag måste verkligen in på Ikea eller något för att få my own little home. Dock vet jag ju inte ännu hur jag lär bo men man kan alltid ha en baktanke, right? ;)

MANDEE'S

Kommentarer
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

SVAR

God morgon sötis :) Nu finns vinnaren uppe av dagens blogg! Kika in om det blev du och anmäl dig gärna till den nya tävlingen också ;) Du hittar den här: http://vadfanskajagheta.se/2012/april/sondag-dagens-blogg.html



Kram!

2012-04-15 @ 06:43:26
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: JOHANNA

sv:

tar jag en gif från typ wehearit kopierar jag bara in den till inläggsfältet och drar ut den på hörnen som man gör med vanliga bilder när man vill göra dom större, om jag gör en egen gif (vilket jag gör på gimp 2) så använder jag bilder som redan är så stora som jag vill hha dom och laddar upp på photobucket och kopierar och klistrar in :)



2012-04-15 @ 16:50:59
URL: http://ijf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0