Detta publicerar vi nästa gång i Kuriren

Som vanligt så publicerar våran lilla tjejgrupp på NTI ett uppslag i kuriren (två sidor) var tredje vecka. Nästa gång så kan jag väl berätta för er att det kommer att handla om psykisk ohälsa, diagnoser och biverkningar...mycket kommer handla om Add, Adhd osv.. Vi på NTI vill oftast visa att vi alla är oika men samtidigt likadanda hur vi än är. O vi vill att alla ska känna trivseln i sig själv, att helt enkelt få kunna vara sig själv är väldigt viktigt, helst i ungdomen eftersom att vi alla har en "stor framtid som väntar"
 
Nästa uppslag av "unga i luleå" kommer ni få reda på hur en person med Adhd och Add mår och hur det påverkar han/henne ( medecin, biverkningar osv ovs..)
Tycker ni alla som har möjligheten att köpa kuriren ska köpa den då detta uppslag kommer! Vi är peppade på att det ska komma ut, vi gör så mycket arbete inom detta, allt från att intervjuva till att skriva krönikor. Vore jätte fint av er om ni ville engarera er till att läsa vad det flesta ungdomar går igenom. Så kanske ni kan iaf försöka att inte döma någon ni inte kännner tex? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0