De sägs vara "satanister" som försöker sända ut meddelanden.

Så långt som jag har förstått det så är själva "illuminati" en organisation. De som är medlemmar har mycket makt samt även mäktiga ledare. De styr ALLT i hela världen, allt från ekonomi - musikindustri. Även hört talas att man tror att dom styr vädret osv (?) Det sägs även att Beyoncé, Jay C och Rihanna är några av medlemmarna i Illuminati pga. att dom på något sätt i sina låtar försöker sända ut subliminala, satanistiska meddelanden.
 
Något som kom som en liten chock för mig var att medlemmarna var satanister, Men då jag kopplar allt detta till ex. Rihanna så tänker jag direkt på hennes musikvideos, mestadels S&M. Man säger att dessa artister har "sålt sin själ" för att bli kända. Vissa säger dock att Illuminati INTE har något med satanist o göra.
 
Ja vad fan ska man tro egentligen? Blir lite irriterad på denna värld faktiskt, den står o kittlar min hjärna med alla dess konspirationer.
 
Här är lite av dom sk. meddelanden som artisterna sänder ut.
 
Rihanna- Diamonds: http://www.youtube.com/watch?v=u-HDtKq9thY
Beyonce- Sweet dreams: http://www.youtube.com/watch?v=HJKd4jD1JDE
Rihanna-S&M: http://www.youtube.com/watch?v=1GP-_gPHZHo
 
PS. JAG TROR INTE PÅ NÅGOT, JAG SKRIVER ENDAST UT KONSPIRATIONER OM HUR SJUKT DET ÄR. JAG TROR INTE PÅ DOM BAKVÄNDA LÅTARNA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0